Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi oneri acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bnszolmaz

Daha fazla bekletme bizii 👪💕😳
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
413
557
18
31
Kizlar bu ay bende ovulasyon testini deneyim diyorum ilk kez kullancam. Ama hangi marka nerden alcam bilmiyom onerisi olan varsa yazabilirmi innovita demeyin cunku hic bi yerde yok :)

innovita canım araştır.. ben kurumsal bir yerde çalışıyorum.. bütün kadın arkadaşlarım memnun.. hassas test.. iyi ve net sonuç veriyor.. öneririm

En iisi inovitaymis ben tonla aldimda kullanmiyorum doktor takibini sectm o testlerle dogru sonucu yakalayamiyorum n11 ve gittigidiyorda vardi

O marka yok iste baska hepsi var stoklarda yok sanirim cikmiyo

Bende innovita kullanıyorum evet şuan hiçbir sitede kalmamış ama Instagram'da bi bayan satıyormuş istersen yardımcı olurum özelden yazabilirim sayfasını

Laboqıick maalesef pik olduğunda bile insanı kuşkuya düşürebiliyor. Test çizgisinin bir kısmı açık bir kısmı koyu olabiliyor. Eğer ilk kez ovulasyon testi yapacaksan pahalı da olsa başka bir markayla birlikte kullanabilirsin. Böylece önce Laboquick'te pozitif testinin neye benzediğinden emin olursun sonra sadece laboquick kullanmaya devam edebilirsin. Ben innovita ile teyit ettim. Innovita'ya geçecektim tamamen ama şimdi Laboquick kullanacağım mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…