Bakabilir msnzzzzOvülasyon testleri negatif görüp hamile kalan varmı ben bugün doktora gittim 20 mm lk yumurta var dedi doktor ama testler negatif çıkıyor günlerdir neden acaba markası laboquick fotodaki doktordan gelince yaptıgm test gitmeden önce de yaptm oda böyleydi
Yumurta var dedi doktor amaMerhaba benimde 20 mm tumurtalığım vardı çatlatma iğnesi kullandım bir gün sonra ilişki ve dün test yaptım aynı testen çift çizgi çıktı ilişkiden 4 gün geçmesene rahmen sizin yumurtlama olmamış olabilir veya daha erken olabilir
Benimki bu kadar bile değildim gidip kan verdim pozitif gebesi dedi doktor yumurta çatladıktan sonra birlikte oldugunuzda gebelik varsa bu sonuç çıkıyor bence gebesiniz bir kan testi verinKızlar benimkine de bakar mısınız 9 Nisan da ikisi de tam koyu 10 Nisan da yani bugün nasıl çıkmış sizce yumurta çatlamış mı yoksa bugün de mi çatlamaya yakın
Eki Görüntüle 3574202 Eki Görüntüle 3574202
Benimki bu kadar bile değildim gidip kan verdim pozitif gebesi dedi doktor yumurta çatladıktan sonra birlikte oldugunuzda gebelik varsa bu sonuç çıkıyor bence gebesiniz bir kan testi verin
Hala negatif çıkmaya devam ediyor :)Ovülasyon testleri negatif görüp hamile kalan varmı ben bugün doktora gittim 20 mm lk yumurta var dedi doktor ama testler negatif çıkıyor günlerdir neden acaba markası laboquick fotodaki doktordan gelince yaptıgm test gitmeden önce de yaptm oda böyleydi
Canım doktor yumurta var dediyse vardır muhakkak stres yapma belki de geç yumurtlayacaksın bu ay belli olmaz her gün aynı saatte yapmaya devam et bide yaparken 2 saat öncesinden sıvı almaHala negatif çıkmaya devam ediyor :)
Ayy bugün çizgi belirginleşmeye başladı çok sevindimmmmCanım doktor yumurta var dediyse vardır muhakkak stres yapma belki de geç yumurtlayacaksın bu ay belli olmaz her gün aynı saatte yapmaya devam et bide yaparken 2 saat öncesinden sıvı alma
Bugün pozitif görmeye başladım çok şükürrrr yarın sanırım pik olacakkOvülasyon testleri negatif görüp hamile kalan varmı ben bugün doktora gittim 20 mm lk yumurta var dedi doktor ama testler negatif çıkıyor günlerdir neden acaba markası laboquick fotodaki doktordan gelince yaptıgm test gitmeden önce de yaptm oda böyleydi
İnşallah olur canım yarın olmazsa da öbür gün mutlaka olurBugün pozitif görmeye başladım çok şükürrrr yarın sanırım pik olacakk
Rabbim isteyen herkesr güzel haber almayı nasip etsin inşallahİnşallah olur canım yarın olmazsa da öbür gün mutlaka olur
Kızlar testlere göre çatlama olmuş mu yoksa henüz değil miOvülasyon testleri negatif görüp hamile kalan varmı ben bugün doktora gittim 20 mm lk yumurta var dedi doktor ama testler negatif çıkıyor günlerdir neden acaba markası laboquick fotodaki doktordan gelince yaptıgm test gitmeden önce de yaptm oda böyleydi
Yardımcı olabilecek var mıKızlar testlere göre çatlama olmuş mu yoksa henüz değil mi
12 nisanda çatlama olmuş gibi geldi banaKızlar testlere göre çatlama olmuş mu yoksa henüz değil mi
Önemli olan bugünü değerlendirmek demii12 nisanda çatlama olmuş gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?