Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi markası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
30
herkese merhaba elimde miratech marka ovulasyon testi var ama geçen ay çok kafamı karıştırdı netleşti ama 2 3 gün devam etti aynı eşitlikte sonra 2 gun çizgi dahada koyulaştı koyu çizgi 2 gün daha devam etti . bu ay başka marka denemek istiyorum innovita buldum araştırırken deneyen memnun kalan varmı yada bana marka önerebilirmisiniz?

herkese merhaba elimde miratech marka ovulasyon testi var ama geçen ay çok kafamı karıştırdı netleşti ama 2 3 gün devam etti aynı eşitlikte sonra 2 gun çizgi dahada koyulaştı koyu çizgi 2 gün daha devam etti . bu ay başka marka denemek istiyorum innovita buldum araştırırken deneyen memnun kalan varmı yada bana marka önerebilirmisiniz?
Innovita ve laboquick markaları öneriliyor. Gerçi ben laboquick'ten de çok memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum. Bu ay birgebeningunlugu'nden 30'lu paket sipariş verdim. İnşallah duymak istediğiniz haberleri alırsınız :KK39:

Innovita ve laboquick markaları öneriliyor. Gerçi ben laboquick'ten de çok memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum. Bu ay birgebeningunlugu'nden 30'lu paket sipariş verdim. İnşallah duymak istediğiniz haberleri alırsınız :KK39:
çok teşekkür ederim inşallah sizinde bi an önce gelir mucizeniz :) bu ay 2. deneme ama çok sabırsız oluyor insan isteyince innovita iyidir inşallah

çok teşekkür ederim inşallah sizinde bi an önce gelir mucizeniz :) bu ay 2. deneme ama çok sabırsız oluyor insan isteyince innovita iyidir inşallah
Bilmez miyimmmm :KK23: Benim de ikinci denemem, buradaki konu başlıklarını çok araştırdım ben de :KK48: Miratech en kötülerinden biriymiş ne yazık ki.

Ben artı med kullandım hem ovu testini hem gebelik testini memmun kaldım

Merhaba ovulasyon testi bu ay ilk defa fortest marka kullandim ama cift cizgiyi goremedim boyle bir durum yasanabilir mi bugun adetten sonraki 15.gunum silik cizgi cikti sadece acaba ben yumurta olusturamiyormuyum ztn oncesinde tup bebek denedik bazi sorunlarimiz var ama yinede yumurta olusur diye dusunuyodum :(

Ben laboquık kullanıdm memnun kaldım . Hem genelik hem ovu

ovüslasyon testleri doğru sonuç vermiyor ben laboquick kullandım hiç çift çizgi göremedim cok hafif çıkıyordu ovuslasyon çizgisi kullandığım ay hatta hamile kalmışım

Benim arkim cift cizgiyi yakalayamadigi ay hamile kaldi. En iyisi yapabiliyorsaniz 2 gunde 1 iliski biz yapamiyoruz pek ama yapabilen hic ovu takip etmesin duzenli 2 gunde 1 adetten sonra baslasin ztn kacirmasi imkansiz oyle

ovüslasyon testleri doğru sonuç vermiyor ben laboquick kullandım hiç çift çizgi göremedim cok hafif çıkıyordu ovuslasyon çizgisi kullandığım ay hatta hamile kalmışım

Bende tam bundan bahsediyordum. O testleri bende cok yaptim pozitif goremedigim aylarda yumurtam guzel catlamis pozitif gordugum ayda meger catlamayip kist olmustu. Doktora yumurta takibi yaptiriyorum onda bile dogru sonuc vermiyo. Hatta isteyen varsa elimde tonla innovita var yollarim kargo ile 🙈♥️

Back