İnşallah banada nasip olur bu ayOlur inşallah hayırlısıyla canım benim ikinci bebeğim olucak rabbim nasip ederse ikinci ayımda hamile kaldım.
AminBu ay hepimiz mutlu oluruz inşallah :) denemeye devam.
hayırlısı olsun inşallahGidiyrm canimda hic bisey demiyo sureklu doktr degisio gine kab felan verdim onumzde adet gununun ikinci gunu tekrar bi hormon testi yapack
Amin inşallah bu ay tutarBu ay hepimiz mutlu oluruz inşallah :) denemeye devam.
Önceki koyumuydu koyuysa buda bu renkse catlamistrYumurta çatlamış sanırım dimi :)
Herkezin yumurtlama gunu degisken olablio mesele 14. Gun diuolr ya bu her ay degisebilir onun icin hemen yarin basla bazen yumurtlamada olmaya bilio nezman koyu cif cizgiyi gorursen okun ve sonra 2.3 gun gunu degerlendir mesele bugun cift cizgi gordun birlikte ol yarin bida yap test bu sefer daha silik se eger yumurrtan catladi demektr ama yine o 3 uc birlikte ol mesele bnde yumurtlama oldugu gun bacagm ve kasigim cok agirir bazilarnda daha yogun akinti ateste olblyrms canim ama hemen yarin basla cnku bazilari bir hafta snra felan dioBenim adetim yeni bitti ovulasyon testini kaç gün sonra yapmalıyım sizce birde çift çizgi oluyorsa yumurtlama günü mü olmuş oluyor ve yumurtanın çatladığını nasıl anlarız çok kafamı karıştırdı bu ovulasyon testi kızlar ilk kez yapacağım yardımcı olun lütfen
Merhaba adetimden 5 gün sonra olan bugün degerlendırmeme gerek var mı yarın büyük ıhtımal ıkı cizgı cıkarBugünü ve yarını değerlendir canım geçen ay tam da böyle olduğu günü değerlendirdim Allahın izniyle hamileyim darısı sana inşallah
Şu an negatif canım değerlendirmesen de olur ama yine de 2-3 güne bir birliktelik olsun. Ben çift çizgi gördüğüm günü onun 2 gün öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirdim. Çoğu kişi silikleştiği günü de söylüyor ama benim fırsatım olmamıştı. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.Merhaba adetimden 5 gün sonra olan bugün degerlendırmeme gerek var mı yarın büyük ıhtımal ıkı cizgı cıkar
belki de iki gunde bir yaparken gunu yakalasaniz bile diyelim bos biraktiginiz gun yumurta hayatta.. ama spermlerde canlilik dusuk.. denk gelmediler simdiye kadar.. normalde 3 gune kadar yasar spermler deniyor ama szin durumunuzda belki daha kisa omurluler.3 gün üst üste birliktelik olacak galiba. Peki eşimin sperm testinde canlılık düşük çıktı. Normalde gün aşırı birliktelik deniliyor ama her gün normal mı?
Çok tşkederim size , Amin inşAllahŞu an negatif canım değerlendirmesen de olur ama yine de 2-3 güne bir birliktelik olsun. Ben çift çizgi gördüğüm günü onun 2 gün öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirdim. Çoğu kişi silikleştiği günü de söylüyor ama benim fırsatım olmamıştı. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.
duzenliyse adet biter bitmez yapmaniza gerek yok 6.-7. gun baslayabilirsiniz. duzensizse hemen baslayin ilk uc dort gunde yumurta olabiliyor kacirmamak adina..Benim adetim yeni bitti ovulasyon testini kaç gün sonra yapmalıyım sizce birde çift çizgi oluyorsa yumurtlama günü mü olmuş oluyor ve yumurtanın çatladığını nasıl anlarız çok kafamı karıştırdı bu ovulasyon testi kızlar ilk kez yapacağım yardımcı olun lütfen
Bugün çift çizgi çıktı bakalım değerlendiricem hayırlısıduzenliyse adet biter bitmez yapmaniza gerek yok 6.-7. gun baslayabilirsiniz. duzensizse hemen baslayin ilk uc dort gunde yumurta olabiliyor kacirmamak adina..
Canim erken yapmişsinn adete 1 gun kala ve adet gunu eger gebelik varsa koyu cikarMerhabalar arkadaşlar adetime 5 gün kaldı ovulasyon testim silik şekilde çıkıyo. Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba . Bakarmısınız testime?
Ovulasyon testinde çıkar mı ?Canim erken yapmişsinn adete 1 gun kala ve adet gunu eger gebelik varsa koyu cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?