Kilo almadan hamile kalirsam iyiydi ilki olsun da ikincsi nezaman olursa olsunhic korunmadik ama gene olmadi hayrlisi dyelim
Benim almamam lazim iyiyim suan folik asidi biraktim adetin 2. Gününü bekliyorum bisey olcakmis gibime gelmiyoFolik asit her bayan gebelik düşününce kullanmaya başlıyordu. Benimde ablam eczanede çalışıyor 10 yıldır. Çocuk düşünüyorsan kullanmaya başla dedi. Kullandım baktım olmuyo doktora gidince artık kullanmana gerek yok dedi tedavi uyguladı. Letuyu kullandıktan sonra iyice kilo aldım. Daha önce 55 kilo idim bir yıl olacak evleneli . Evliliğin verdiği rahatlık akşamları eşim işten gelince kek helva meyve kuruyemiş derken kilolar alındı. Misafirliğe davet ediyorlardı yeni evliyiz diye bize gelen misafirlerimiz oluyodu sürekli yemek yapa yapa tatlı kekler börekler üstüne folik asit yumurta geliştirici ilaçlar vitaminler derken suan 70
Kilo oldum o kadar kötü bi durum ki vermeye çalışıyorum olmuyo. Daha önce çalışıyordum işi bırakıp başka ile taşınınca evde hareketsizlik artı ilaçlar ve açıkcası yemekler vs derken sonuç bu. Suan verme asamasındayım inşallah kurtulurum
Gebeliğin ilk üç ayında da folik asit öneriyo doktorlar. Hamile kalalımda sonrasında inşallah veririz.Benim almamam lazim iyiyim suan folik asidi biraktim adetin 2. Gününü bekliyorum bisey olcakmis gibime gelmiyo
Doktora gtcem ekimdeBenim almamam lazim iyiyim suan folik asidi biraktim adetin 2. Gününü bekliyorum bisey olcakmis gibime gelmiyo
Sagliklisnz heralde stresten olmuyoGebeliğin ilk üç ayında da folik asit öneriyo doktorlar. Hamile kalalımda sonrasında inşallah veririz.
Sanırım çevre baskısı çok. Evlendim akrabaların içine geldim. Korunuyoduk korunmayın bi çocuğunu olsun sonra bi tane olsun gelen giden çocuk yok mu hamile degilmisin, kilo aldın vs diyorlar dedikçe de insan stres oluyo. Çok şükür hiç bir rahatsızlığım yok. Sizde biran önce doktora gidin eğer kist miyom vs yoksa zaten kendiliğinden olur. Ama herhangi bi rahatsızlık varsa erken tedavi zaman kazandırıyoDoktora gtcem ekimde
Sagliklisnz heralde stresten olmuyo
Pazar günü ve Salı günü değerlendirdim bugünde değerlendirice. İnşallah olur.
Canini skma diycem ama olmuyck bizde eylulde iki ay krndk snra korunmdk hala yok bizede nasip olur insallahEvet ilk çocuk letu iki ay kullandım olmadı. Hersey normal diyo. Kan sonuçları, utrasyon, hsg, kist yok enfeksiyon iltihap yok, eşim sperm testi verdi canlılık azdı önemli değil dedi doktor. Ona art med kullanmasını bana ise potenden kullanmamı önerdi yine olmadı. İlk denememiz. Geçen yıl Ekim ayında evlendim bir yıl olacak. 3 ay geri çekilme yöntemi ile korunduk. Doğum kontrol Hapı kullanmak istemedim. Ocak’ ayından itibaren istiyoruz ama nasip olmadı.
Siz tedavi gördünüz mü ? Gittiniz mi doktora ?Canini skma diycem ama olmuyck bizde eylulde iki ay krndk snra korunmdk hala yok bizede nasip olur insallah
ben 30 gunde adet oluyorum ilk lekelenme 29 günGaliba yumurtlama benim 13. Günüm sizin 14 hadi hayırlısı.
Galiba yumurtlama benim 13. Günüm sizin 14 hadi hayırlısıAynen oyleGaliba yumurtlama benim 13. Günüm sizin 14 hadi hayırlısı.
Gidiyrm canimda hic bisey demiyo sureklu doktr degisio gine kab felan verdim onumzde adet gununun ikinci gunu tekrar bi hormon testi yapackSiz tedavi gördünüz mü ? Gittiniz mi doktora ?
Oo superr hadi baklm insallahhBu ay hepimiz mutlu oluruz inşallah :) denemeye devam.
Bugünü ve yarını değerlendir canım geçen ay tam da böyle olduğu günü değerlendirdim Allahın izniyle hamileyim darısı sana inşallah
Değerlendirdim inşallah olur. Ama zaten bizim 9 aydır bu şekilde ovulasyon testi kullanmadım ilk kez kullandım. Ama ilişki anlamında gün aşırı yapıyoduk. Eşim zaten her gece evde oluyodu ona rağmen olmadıBugünü ve yarını değerlendir canım geçen ay tam da böyle olduğu günü değerlendirdim Allahın izniyle hamileyim darısı sana inşallah
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıkla gelsin inşallah. Sizin ki ne zaman oldu ne kadar sürede istiyorsunuz?Bugünü ve yarını değerlendir canım geçen ay tam da böyle olduğu günü değerlendirdim Allahın izniyle hamileyim darısı sana inşallah
Olur inşallah hayırlısıyla canım benim ikinci bebeğim olucak rabbim nasip ederse ikinci ayımda hamile kaldım.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıkla gelsin inşallah. Sizin ki ne zaman oldu ne kadar sürede istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?