- 20 Eylül 2019
- 156
- 42
- 98
- 37
Siz çatladıhını doktor kontrolünde mi öğreniyorsunuz ?Benim çatliyo hattaa folik asit verdi olcak dedi sagliklisin bkliyorm 3 ay gecti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz çatladıhını doktor kontrolünde mi öğreniyorsunuz ?Benim çatliyo hattaa folik asit verdi olcak dedi sagliklisin bkliyorm 3 ay gecti
Evet var benimse iki gündür böyle aşırı derece kasık agrısı var yumurtlama döneminde böyle oluyo.
Hemen degerlendr yumurtlama gunun
Benimde aşırı Derecese kasık ağrısı yürüyemeyecek duruma geliyorum. Rabbim biran önce nasip etsinEvet çok kasık ağrısı yapıyor ve şişkinlik yapıyor bende niyeyse.
Canim bugun yarin ve diger gunu degerlmedirin Ams tedte devam et test siliklestigi gunde hapin daha sonra gerek kalmyor zaten test sikiklesimcr yumurta catlmis demektir 36 saat icinde onu degerlemdirmek kazim hadi insallah tutar
Yok kendim anliyorum sadece bir kere gttim o da enfeksiyon kapmistim yeni evliydim bacagima vurmuştu doktor dedi yumurtan catlamis bana antibyotik vermisti ama bu ay gtcem hormon tahlilerimi vercem tedavi olmak istedgmi soylicemSiz çatladıhını doktor kontrolünde mi öğreniyorsunuz ?
Doktor da bugün ve Cuma gününü değerlendir dedi. Sizce Perşembe gününü de degerlendireyim mi ? İnşallah tutarCanim bugun yarin ve diger gunu degerlmedirin Ams tedte devam et test siliklestigi gunde hapin daha sonra gerek kalmyor zaten test sikiklesimcr yumurta catlmis demektir 36 saat icinde onu degerlemdirmek kazim hadi insallah tutar
Evet tatlim koyu oldugu her gun mutlaka degelendirilmeli niye boyle birsey yapiliyor biliyormusun yumjrta catlamsi biranda oluyor ve catladigi zaman 2 3 gun ust uste iliski feniyor ya iste inun hikmeti su swnin icinde sperm kaliyor canlilari eger yumurtada catlarsa direk tutuyorDoktor da bugün ve Cuma gününü değerlendir dedi. Sizce Perşembe gününü de degerlendireyim mi ? İnşallah tutar
İnşallah nasip olur ne zamandır istiyorsunuz ? Ben tahlil verdim hepsi temiz çıktı iki kere letu kullandım ve çatlatma iğnesi oldum Haziran ve Temmuz ayında olmayınca Ağustos ayını boş bırakıp Bu ay ise rahim filmi çektirdim. Bakalım sonuç nasıl olacakYok kendim anliyorum sadece bir kere gttim o da enfeksiyon kapmistim yeni evliydim bacagima vurmuştu doktor dedi yumurtan catlamis bana antibyotik vermisti ama bu ay gtcem hormon tahlilerimi vercem tedavi olmak istedgmi soylicem
Hadi inşallah bize bol calışmalarEvet tatlim koyu oldugu her gun mutlaka degelendirilmeli niye boyle birsey yapiliyor biliyormusun yumjrta catlamsi biranda oluyor ve catladigi zaman 2 3 gun ust uste iliski feniyor ya iste inun hikmeti su swnin icinde sperm kaliyor canlilari eger yumurtada catlarsa direk tutuyor
Letu kulandgnz halde olmadi mi ? Ilk cocukmuİnşallah nasip olur ne zamandır istiyorsunuz ? Ben tahlil verdim hepsi temiz çıktı iki kere letu kullandım ve çatlatma iğnesi oldum Haziran ve Temmuz ayında olmayınca Ağustos ayını boş bırakıp Bu ay ise rahim filmi çektirdim. Bakalım sonuç nasıl olacak
Hadi insallahhHadi inşallah bize bol calışmalar
Yumurtam catladgni ilkk kez anladim kasik agrimla beraber bacagimda sizladi biraz bekarken pek gostermezdi kendiniBenim cok fzla olmadi daha 4 ay falan olcak
Ve hemen degerlendrdik tutarmi tutmazmi bilemem biraz da şans işiYumurtam catladgni ilkk kez anladim kasik agrimla beraber bacagimda sizladi biraz bekarken pek gostermezdi kendini
Evet ilk çocuk letu iki ay kullandım olmadı. Hersey normal diyo. Kan sonuçları, utrasyon, hsg, kist yok enfeksiyon iltihap yok, eşim sperm testi verdi canlılık azdı önemli değil dedi doktor. Ona art med kullanmasını bana ise potenden kullanmamı önerdi yine olmadı. İlk denememiz. Geçen yıl Ekim ayında evlendim bir yıl olacak. 3 ay geri çekilme yöntemi ile korunduk. Doğum kontrol Hapı kullanmak istemedim. Ocak’ ayından itibaren istiyoruz ama nasip olmadı.Letu kulandgnz halde olmadi mi ? Ilk cocukmu
Sizin daha erkenmiş rabbim nasip eder inşallajBenim cok fzla olmadi daha 4 ay falan olcak
İnşallah hayırlı haberler alırız.Ve hemen degerlendrdik tutarmi tutmazmi bilemem biraz da şans işi
Pazar günü ve Salı günü değerlendirdim bugünde değerlendirice. İnşallah olur.Hemen degerlendr yumurtlama gunun
hic korunmadik ama gene olmadi hayrlisi dyelimSizin daha erkenmiş rabbim nasip eder inşallaj