- 30 Eylül 2024
- 71
- 9
- 30
-
- Konu Sahibi mormenekse94
11. Gun bencede katiliyorum ama gun asiri denemek sperm kalitesinin dusmemesi acisindan daha mantikli doktorlar oyle diyorHerkese merhaba. Beni bir konuda aydınlatın lütfen bu testlerle alakalı. 4 5 aydır deniyorum bir türlü gebelik oluşmadı. Yanlış zamanları mi değerlendiriyorum bana net ve açıklayıcı şekilde bilgi verebilir misiniz. Adet döngüm 23-24 günde bir oluyor. Şuana dek yaptığım testlerde fark ettiğim şey. Çift cizgi yada pik olmadan 1 gün önce Lh hormonu artmaya başlıyor yani ilk kırmızı renklenme oluyor ertesi gün çift çizgi oluyor ve sonraki gün silik.hep bu şekilde oluyor. Buna göre sizce gün aşırı şekilde değerlendirecek olunsa nasıl değerlendirilmeli örnek atıyorum testlerimi döngümün 10. 11. Ve 12. Günleri. (11.gün aksam kasik agrim vardi ) .Bu testlere göre catlamam ne zaman olmuştur .gün aşırı olarak nasıl değerlendirmek gerekir lütfen fikir verin
11.gün yumurtam catlamis mi sizce bu testlere göre. Benim anlamadığım birsey var 11.gün aksam yumurta catladi diyelim e yumurta yaşam süresi 24 saat diyorlar e bu mantığa 11inden önce ilişki olması gerekmiyor mu ?11.gün yumurtlaman olmuş olarak görüyorum canım üst üste 3-4 gün değerlendirebilirsin
Gün aşırı derken orneklwr misiniz mesela 11.gun catlama mi olmuş benim ? Eğer öyleyse örneğin 9 11 13 olarak mı gün aşırı mantıklı olur yada 8 10 12 mi bu şekilde orneklermisiniz lutfen11. Gun bencede katiliyorum ama gun asiri denemek sperm kalitesinin dusmemesi acisindan daha mantikli doktorlar oyle diyor
Yumurtlama 11 se ornegin 7-9-11-13 seklinde mesela, yumurtlama gunu oncesi 3 ve sonrasi 1 gun onemli diyorlarGün aşırı derken orneklwr misiniz mesela 11.gun catlama mi olmuş benim ? Eğer öyleyse örneğin 9 11 13 olarak mı gün aşırı mantıklı olur yada 8 10 12 mi bu şekilde orneklermisiniz lutfen
Bu ayda bu şekilde deneyeyim o zaman 11inde çift çizgi oluyor testim genelde öğlen yada akşam testinde . Gün aşırı olarak 7 9 11 13 deneyeyim o zaman. Çok yoruldum bu süreçten şimdiden henüz 5 deneme falan oldu şimdi düşünülebilir daha erken hani çok normal olmaması diye ama calisan biri olarak hem iş hem bu çocuk yapma durumu hem ev çok üzerime üzerime gelmeye başladıve yorucu bu süreçte psikolojik olarak olumsuz etkilenmek normal mi acabaYumurtlama 11 se ornegin 7-9-11-13 seklinde mesela, yumurtlama gunu oncesi 3 ve sonrasi 1 gun onemli diyorlar
Cok iyi anlıyorum seni bende calisiyorum ve stres yaratabiliyor bu kadar sorumluluk olmasi, kadin olmaz zor maalesefBu ayda bu şekilde deneyeyim o zaman 11inde çift çizgi oluyor testim genelde öğlen yada akşam testinde . Gün aşırı olarak 7 9 11 13 deneyeyim o zaman. Çok yoruldum bu süreçten şimdiden henüz 5 deneme falan oldu şimdi düşünülebilir daha erken hani çok normal olmaması diye ama calisan biri olarak hem iş hem bu çocuk yapma durumu hem ev çok üzerime üzerime gelmeye başladıve yorucu bu süreçte psikolojik olarak olumsuz etkilenmek normal mi acaba
İnanın çok çok bunaldım. Banka da çalışıyorum ben ve mobbingdentutunda hersey var bir yandan evliliğin getirdiği evdeki is yükü yok temizlik yok yemek bir yandan da çocuk yapmaya çalışmak artık hersey bir göreve dönüştü çok aşırı bunaldım bir kısır döngü içindeyim. Kendini rahatlatmak için bieseyler yapmaya çalışıyorum dua ediyorum dediğiniz gibi ama onun dışında bisi yapmaya vakit bile kalmıyor ki. Siz ne kadardır deniyorsunuz oldu mu çocuğunuzCok iyi anlıyorum seni bende calisiyorum ve stres yaratabiliyor bu kadar sorumluluk olmasi, kadin olmaz zor maalesefnefes egzersizi,dua, yuruyusler iyi gelir :)
Benim yok henuz, daha once 4-5 ay denedik ilk aydan kimyasal oldu sonra olmadi sonra panik atak tedavisine basladim bir yil deneyemedim. İlac bitti ekimde bu ay ilk kez denedik bizde 3 yillik evliyiz bende pcos ve biraz kilo fazlasi var diyetisyene de gidiyorum ve yuruyus egzersiz yapiyorum. Bende kurumsal bir firmada beyaz yakaliyim isim de epey stresli sizinki kadar olmayabilir ama yine de insanlarin nelerle ugrastigini bilmeyenler yoruyor gercekten. Gonlunuzu ferah tutun, Allah hepimize saglikli bebekler versinİnanın çok çok bunaldım. Banka da çalışıyorum ben ve mobbingdentutunda hersey var bir yandan evliliğin getirdiği evdeki is yükü yok temizlik yok yemek bir yandan da çocuk yapmaya çalışmak artık hersey bir göreve dönüştü çok aşırı bunaldım bir kısır döngü içindeyim. Kendini rahatlatmak için bieseyler yapmaya çalışıyorum dua ediyorum dediğiniz gibi ama onun dışında bisi yapmaya vakit bile kalmıyor ki. Siz ne kadardır deniyorsunuz oldu mu çocuğunuz
İnşallah yazarız evet. Bende 3 yıllık evliyim dediğim gibi ağustostan beri deniyorum bende. 4 ay oldu diyelim. Öncesinden Bi kadın doğum kontrole gittim ultrason ile baktı vajinal ultrason baktı hormon değerleri me fln baktı herseyin normal dedi herhangi bir sorun yok sağlıklsn olur dedi. Bakalım 4 aydır olmadı eşimde Bi sperm testi verecek hani o taraftan da Bi sorun varmi yokmu öğrenelim kafamız rahat olsun diye. İnşallah çok bekletmez hayırlısı ile olur gerçekten hersey çok yorucu zaten iş ev yükü hersey . Rabbım tez zamanda nasip eder bizlere birer bebek İnşallah buraya mutlaka yazın konuşalım haberdar olalimBenim yok henuz, daha once 4-5 ay denedik ilk aydan kimyasal oldu sonra olmadi sonra panik atak tedavisine basladim bir yil deneyemedim. İlac bitti ekimde bu ay ilk kez denedik bizde 3 yillik evliyiz bende pcos ve biraz kilo fazlasi var diyetisyene de gidiyorum ve yuruyus egzersiz yapiyorum. Bende kurumsal bir firmada beyaz yakaliyim isim de epey stresli sizinki kadar olmayabilir ama yine de insanlarin nelerle ugrastigini bilmeyenler yoruyor gercekten. Gonlunuzu ferah tutun, Allah hepimize saglikli bebekler versininşallah burdan haberlerimizi yazariz.
Tamamdır benim pazar bat gunum bakalim bu ay icin umudum var hala. Bende ayni temmuzda gittim doktora folik asit verdi hersey yolunda dedi hatta ay basi yne gittim yumurtan olgunlasiyor cok iyi durumda dedi. Esim icin sperm testi bir yil dolmadan yaparlarmi bizde istiyoruz da ozelde sigorta karsilamiyormus devlette yaptirmak lazim kac para acaba özeldeİnşallah yazarız evet. Bende 3 yıllık evliyim dediğim gibi ağustostan beri deniyorum bende. 4 ay oldu diyelim. Öncesinden Bi kadın doğum kontrole gittim ultrason ile baktı vajinal ultrason baktı hormon değerleri me fln baktı herseyin normal dedi herhangi bir sorun yok sağlıklsn olur dedi. Bakalım 4 aydır olmadı eşimde Bi sperm testi verecek hani o taraftan da Bi sorun varmi yokmu öğrenelim kafamız rahat olsun diye. İnşallah çok bekletmez hayırlısı ile olur gerçekten hersey çok yorucu zaten iş ev yükü hersey . Rabbım tez zamanda nasip eder bizlere birer bebek İnşallah buraya mutlaka yazın konuşalım haberdar olalim
Bende şuan bat donemindeyim 1 2 güne bitecek bende folik asit kullanıyorum devlette yapmıyorlar sperm twsti eşim geçen gitti 35 yaş üstü 1 yıl olmadıysa o şekilde yaptıklarını söyledi o nedenle eşimde özele gidecek özelde kaç para bilmiyorum İstanbuldayım yaşıyoruz biz bakalım gidince öğrenince yazarım sizedeTamamdır benim pazar bat gunum bakalim bu ay icin umudum var hala. Bende ayni temmuzda gittim doktora folik asit verdi hersey yolunda dedi hatta ay basi yne gittim yumurtan olgunlasiyor cok iyi durumda dedi. Esim icin sperm testi bir yil dolmadan yaparlarmi bizde istiyoruz da ozelde sigorta karsilamiyormus devlette yaptirmak lazim kac para acaba özelde
Doktora gittim dediniz ya doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istediğimi söylesem yaparlar mı acaba. Özel sağlık sigortam var benim özel hastaneye gitsem .yumurta takibi yaptırmak için özel bir şart var mı yoksa isteyen herkes yaptırabilir mı acabaTamamdır benim pazar bat gunum bakalim bu ay icin umudum var hala. Bende ayni temmuzda gittim doktora folik asit verdi hersey yolunda dedi hatta ay basi yne gittim yumurtan olgunlasiyor cok iyi durumda dedi. Esim icin sperm testi bir yil dolmadan yaparlarmi bizde istiyoruz da ozelde sigorta karsilamiyormus devlette yaptirmak lazim kac para acaba özelde
Super olur teşekkürler bende istanbuldayimBende şuan bat donemindeyim 1 2 güne bitecek bende folik asit kullanıyorum devlette yapmıyorlar sperm twsti eşim geçen gitti 35 yaş üstü 1 yıl olmadıysa o şekilde yaptıklarını söyledi o nedenle eşimde özele gidecek özelde kaç para bilmiyorum İstanbuldayım yaşıyoruz biz bakalım gidince öğrenince yazarım sizede
Ozel hastanede yaparlar canim istanbuldayim demissin anadolu yakasindaysan sana doktor onerebilirim ablamin dogum yaptigi doktor var. Ben yumurta takbi sormadim ona daha yeni basladik diyeDoktora gittim dediniz ya doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istediğimi söylesem yaparlar mı acaba. Özel sağlık sigortam var benim özel hastaneye gitsem .yumurta takibi yaptırmak için özel bir şart var mı yoksa isteyen herkes yaptırabilir mı acaba
Ben ovulasyon testini anlamıyorum hiç yapmadığım için ancak uygulamadan takip ediyordum sizede öneririm adet döngümü takip etmek amacıyla indirmiştim ancak yumurtlama günleri de bildirim gelince çocuk istediğimiz için değerlendiriyoduk ve gebe kaldımHerkese merhaba. Beni bir konuda aydınlatın lütfen bu testlerle alakalı. 4 5 aydır deniyorum bir türlü gebelik oluşmadı. Yanlış zamanları mi değerlendiriyorum bana net ve açıklayıcı şekilde bilgi verebilir misiniz. Adet döngüm 23-24 günde bir oluyor. Şuana dek yaptığım testlerde fark ettiğim şey. Çift cizgi yada pik olmadan 1 gün önce Lh hormonu artmaya başlıyor yani ilk kırmızı renklenme oluyor ertesi gün çift çizgi oluyor ve sonraki gün silik.hep bu şekilde oluyor. Buna göre sizce gün aşırı şekilde değerlendirecek olunsa nasıl değerlendirilmeli örnek atıyorum testlerimi döngümün 10. 11. Ve 12. Günleri. (11.gün aksam kasik agrim vardi ) .Bu testlere göre catlamam ne zaman olmuştur .gün aşırı olarak nasıl değerlendirmek gerekir lütfen fikir verin
Avrupa yakasindayim maalesef bu yaka da varmi önereceğiniz doktor Anadolu coo uzak kaliyorOzel hastanede yaparlar canim istanbuldayim demissin anadolu yakasindaysan sana doktor onerebilirim ablamin dogum yaptigi doktor var. Ben yumurta takbi sormadim ona daha yeni basladik diye
İşte kısmet uygulamalara göre de denedim ama gerçekten ovulasyon günleri farklı oluyor ben 23 24 günde bir regl oluyorum .9 .günde de gördüm 11 dede 12 dede her ay değişiyor o yüzden zaten gün aşırı ilişki de denedim yumurtlama donemi 2 3 gün üst üste de denedim henüz 4 ay oldu deneyeli 4 5 döngü diyeyim oluşmadı gebelik her ay geçtikçe insanda bir korku oluşmaya başlıyor ya olmazsa diye bilmiyorum tedirgin olmaga başlamam için çok erken belki bilmiyorum neden böyle tedirgin olduğumu da siz kaç ayda hamile kaldiniz dusunduktensonraBen ovulasyon testini anlamıyorum hiç yapmadığım için ancak uygulamadan takip ediyordum sizede öneririm adet döngümü takip etmek amacıyla indirmiştim ancak yumurtlama günleri de bildirim gelince çocuk istediğimiz için değerlendiriyoduk ve gebe kaldım
Birde nasılsın değerlendirdiğniz gün aşırı mi takvim kacinci gun ovulasyon gösteriyordu sorun olmayacaksa detay verebilir misinizBen ovulasyon testini anlamıyorum hiç yapmadığım için ancak uygulamadan takip ediyordum sizede öneririm adet döngümü takip etmek amacıyla indirmiştim ancak yumurtlama günleri de bildirim gelince çocuk istediğimiz için değerlendiriyoduk ve gebe kaldım