Ovulasyon testi lutfen bakin (resimli)

Asell80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
1.210
1.541
53
124
Kizlar dunden beri kasiklarim feci agriyo bugun adetten sonraki 16. Gunu genelde her ay adet bitiminden 11 gun sonra kasiklarim feci agrir bende eczaneden bu testi aldim baya pahali o yuzden agrinin olduğu zaman yapim dedim simdi bu ne oluyo biri aciklarmi acaba

Kapida odeme olmadigi icin alamiyorim malesef kredi kartida kullanmiyoriz mecbur eczaneye kaldim
N11 ve gıttıgıdıyorda ovu testleri uygun ben ordan alıyorum 39 lu 30 tl falan oyle yap derım cunku gecte kalmıs olabılırsın yada catlamamısta olabılır

Oyle cok zor alırsn bence olan bırınden ısteyebılırsın dıyorum yada bıarkadasından
Kapida odeme olmadigi icin alamiyorim malesef kredi kartida kullanmiyoriz mecbur eczaneye kaldim

Canım iki çizgi eşit koyulukta olunca ovulasyon gerçekleşmiş oluyor. Bunlar eşit değil.

Esit olması icin daha zaman varmi peki yada gecmis olabilir mi 2 koyuluktaki hani iki koyuluktan sonrdan da siliklesme oluyo ya acabs hangsi olabilir
Canım iki çizgi eşit koyulukta olunca ovulasyon gerçekleşmiş oluyor. Bunlar eşit değil.

Esit olması icin daha zaman varmi peki yada gecmis olabilir mi 2 koyuluktaki hani iki koyuluktan sonrdan da siliklesme oluyo ya acabs hangsi olabilir
Cnm akıntını takıp et hersey olabılır seffaf uzayan sumuksu akıntın olduysa catlamıs olabılır

Iste dun aksamdan beri oyle akintilarim var bende bugunlerse catlamis olabilir die dusunmustum acaba dun yada ondan onceki gün mu çatlamış
Cnm akıntını takıp et hersey olabılır seffaf uzayan sumuksu akıntın olduysa catlamıs olabılır

Bilmiyorum ki canım adetine kaç gün var geçmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…