- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 124
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
N11 ve gıttıgıdıyorda ovu testleri uygun ben ordan alıyorum 39 lu 30 tl falan oyle yap derım cunku gecte kalmıs olabılırsın yada catlamamısta olabılır
Kapida odeme olmadigi icin alamiyorim malesef kredi kartida kullanmiyoriz mecbur eczaneye kaldim
Oyle cok zor alırsn bence olan bırınden ısteyebılırsın dıyorum yada bıarkadasından
Canım iki çizgi eşit koyulukta olunca ovulasyon gerçekleşmiş oluyor. Bunlar eşit değil.
Cnm akıntını takıp et hersey olabılır seffaf uzayan sumuksu akıntın olduysa catlamıs olabılırEsit olması icin daha zaman varmi peki yada gecmis olabilir mi 2 koyuluktaki hani iki koyuluktan sonrdan da siliklesme oluyo ya acabs hangsi olabilir
Ya ıkısı esıt koyulukta yada t cden daha koyunolckCevremde oyle birine guvenip isteyeceğim yakınımda yok malesef
Cnm akıntını takıp et hersey olabılır seffaf uzayan sumuksu akıntın olduysa catlamıs olabılır
Bilmiyorum ki canım adetine kaç gün var geçmiş olabilirEsit olması icin daha zaman varmi peki yada gecmis olabilir mi 2 koyuluktaki hani iki koyuluktan sonrdan da siliklesme oluyo ya acabs hangsi olabilir
Bilmiyorum ki canım adetine kaç gün var geçmiş olabilir
Ayın 21. Girmistim 27 ciktim