Ovulasyon testi - LH test

Emine daskin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
14
6
6
44
Merhaba 💐 önceki aylar ovulasyon testleri yaptığımda regl 16 gününde sadece 1 gün çift çizgi görüyürdum sonraki günler hep silik çift çizgi oluyordu, bu ay(eylül) deki ovulasyon bugünle birlikte 4 gün hala koyu çift çizgi olması ne anlama geliyor bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi beni aydınlatabilirseniz.Gebelik istiyorum ağustos ilk haftası negatif tüp bebek sonucum oldu, Allah isteyen tüm kadınlara ANNE olmayı nasip etsin🤲

Eklentiler

• 16952988569092238784440044452799.jpg
    16952988569092238784440044452799.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
Merhaba 💐 önceki aylar ovulasyon testleri yaptığımda regl 16 gününde sadece 1 gün çift çizgi görüyürdum sonraki günler hep silik çift çizgi oluyordu, bu ay(eylül) deki ovulasyon bugünle birlikte 4 gün hala koyu çift çizgi olması ne anlama geliyor bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi beni aydınlatabilirseniz.Gebelik istiyorum ağustos ilk haftası negatif tüp bebek sonucum oldu, Allah isteyen tüm kadınlara ANNE olmayı nasip etsin🤲
Gebelik testi yaptınız mı hic ? Ben burda forumda okumustum umutlandirmak gibi olmasin ama bu sekilde gebelik ogrenenleri gordum

Gebelik testi yaptınız mı hic ? Ben burda forumda okumustum umutlandirmak gibi olmasin ama bu sekilde gebelik ogrenenleri gordum
Gebelik testi yapmadım açıkçası korkuyorum bir de başarısız tüp bebek denemesi olunca daha da çok korkuyorum inşallah Rabbim bize annelik duygusunu tattırır 🤲🏻🌹

Gebelik testi yapmadım açıkçası korkuyorum bir de başarısız tüp bebek denemesi olunca daha da çok korkuyorum inşallah Rabbim bize annelik duygusunu tattırır 🤲🏻🌹
Bidaha yapin ovulasyon testi ama ilk idrarla falan degil olesine bi yapin bakim yinemi ayni olcak

Merhaba,

Ovulasyon testinde hala çift çizgi çıkıyorsa hamilelik olabilir mi çünkü ben sadece dogurgı gösteriyor diye biliyorum​

İnşallah anne olmayı canımdan bile vazgeçecek kadar çok istiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm kader arkadaşlarıma en az kendime dua ettiğim kadar dua ediyorum🤲🏻

Ya umuttlandirmak istemiom da gecende aynisi oldu kadin gebeymis meğer cek besmeleni yap bi test be arkadaşım
Her zaman gece gündüz dua ediyorum Allah'ım hayırlısıyla kolayılıkla bir evlât versin Rabbim anne olmak isteyen hiç bir kader arkadaşımı kolları boş boynu bükük bırakmasın 🤲🏻💐

Merhaba,

Ovulasyon testinde hala çift çizgi çıkıyorsa hamilelik olabilir mi çünkü ben sadece dogurgı gösteriyor diye biliyorum​

Bunu bende hic yasamadim ama daha gecen hafta forumda bi kadinda oldu oyle bi baslik var zaten bi bakin isterseniz

Selamün aleyküm kardeşim erken gebelik testi yapınız

Aleyküm selam yine hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum, kurban olduğum Rabbim inşallah çocuk sahibi olmak isteyen cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah🤲

Merhabalar bende yapıyorum Eylül'ün 23 üçünden beri ovulasyon başlarda silikti ovulasyonda sonra yani ayın 2 sinde çift koyu çıktı daha sonrasında hep koyu gidior dün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişi benim 2 oğlum var kız için istedim ovulasyonu öğrenip ona göre yapım diye 2 sinden sonrasi hep bazıları dışında çift cikior gebelik varmıdır erken mi yaptım testi acaba kızlar

Eklentiler

• IMG-20231010-WA0028.jpeg
    IMG-20231010-WA0028.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 58
Back