• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Anldim allahim yar ve yardimciniz olsn. Biz istyoruz hemen olsun a velhasil kelam rabbim bizden sabir dua bekliyor sanrim.. biz 15aylk ewliyiz ilk ewlndigim ay hamile kalmstm.. ama dusuk oldu.. ozmandrda icimde hep dusuk olacakmis gbi korku var ozamandr istyorum bekliyorum deniyorum bu ayda ovulasyon testini denicem naspse.. ne diyelm rabbim ne eyler ne eylerse guzel eyler.m

Merhaba
Ovulasyon testinde hangi gunleri degerlendirdiniz cift cizgi oldugunda mi siliklestiginde mi

image.jpg Merhaba arkadaşlar benim bugün kü ovu testi pozitif ve hemen ilişki oldu Şeffaf yumurta akı gibi de akıntım vardı Öncesinde hemen ilişki oldu ardından aklıma takılıp ovu yaptum pozitif sizce yumurtlamam çatlamış mı yoksa çatlamak üzere mi bir kaç gün daha değerlendireyim mi

Eki Görüntüle 1876888 Merhaba arkadaşlar benim bugün kü ovu testi pozitif ve hemen ilişki oldu Şeffaf yumurta akı gibi de akıntım vardı Öncesinde hemen ilişki oldu ardından aklıma takılıp ovu yaptum pozitif sizce yumurtlamam çatlamış mı yoksa çatlamak üzere mi bir kaç gün daha değerlendireyim mi

Sanirim bugunler onemli buradan okudugum ve bana da yapilan yorumlardan

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testi her ikisinde kırmızı çıktığında 24 saat içerisinde ilişkiye girmek gerekiyor yanlız benim 24 ünde kırmızı çıktı birde ayın 31 inde şimdi ben iki keremi yumurtladım dersiniz birde adet yaklaştıkça koyulaşırsa gebelik var deniyor böyle hamile olduğunu öğrenen varmı

prof bir doktor ayda 2 kez yumurtlama olmaz demiş bir arkadaşa.

Back