• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Merhabalar Merhabalar arkadaşlar ben 15 aylık evliyim Ve sonunda ovulasyon testine de başvurdum dün geldi ovulasyon testleri şu an adetimin altıncı günündeyim Normalde adetim 30 31 günde bir oluyor nasıl yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim ovulasyon testi ile hamile kalan çok mudur acaba :-D<3 Ben de bir an önce Anne Olmak İstiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirimAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın annelere de Allah'ım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin evlatlarımızdan ayırmasın Allah'ım herkesi korusun göz etsin şimdiden sağolun :)

Sen ne kadardır istiyorsun ..bizde bir de sperm hareketliligi sorunu var .olmazsa yaza asilamaya gececegiz

Sen ne kadardır istiyorsun ..bizde bir de sperm hareketliligi sorunu var .olmazsa yaza asilamaya gececegiz
Anldim allahim yar ve yardimciniz olsn. Biz istyoruz hemen olsun a velhasil kelam rabbim bizden sabir dua bekliyor sanrim.. biz 15aylk ewliyiz ilk ewlndigim ay hamile kalmstm.. ama dusuk oldu.. ozmandrda icimde hep dusuk olacakmis gbi korku var ozamandr istyorum bekliyorum deniyorum bu ayda ovulasyon testini denicem naspse.. ne diyelm rabbim ne eyler ne eylerse guzel eyler.m

Herkeslere günaydın..
Adetin 30 gün ve düzenliyse 13.gün başla.
Sabah 10 ile akam 10 arası yap.
Yapmadan 2 saat öncesine kadar sıvı alma,4 saat de idrara çıkma.yavaş yavaş koyulaşır zaten.sonra pat diye silikleşir.koyulaşmaya başladığı gün iki güne bir ilişkiye başla.taaa ki silikleştikten 3 gün sonraya kadar..
Ben ovu testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.tabi ki önce rabbimin ol demesiyle oldu.sonra 12.haftada kalbi durdu orası ayrı ama:KK61:
SABAH İLK İDRARLA YAPILMIYOR BU TEST.aklında bulunsun.gebelikten yola çıkarak bu hatayı yapan çok.
KOLAY gelsin.

Herkeslere günaydın..
Adetin 30 gün ve düzenliyse 13.gün başla.
Sabah 10 ile akam 10 arası yap.
Yapmadan 2 saat öncesine kadar sıvı alma,4 saat de idrara çıkma.yavaş yavaş koyulaşır zaten.sonra pat diye silikleşir.koyulaşmaya başladığı gün iki güne bir ilişkiye başla.taaa ki silikleştikten 3 gün sonraya kadar..
Ben ovu testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.tabi ki önce rabbimin ol demesiyle oldu.sonra 12.haftada kalbi durdu orası ayrı ama:KK61:
SABAH İLK İDRARLA YAPILMIYOR BU TEST.aklında bulunsun.gebelikten yola çıkarak bu hatayı yapan çok.
KOLAY gelsin.

20 günde bir adet olan ne zaman yapsın hocam

Canım aşılamanın tutma ihtimali düşük diyorlar.yani kadından kaynaklı bir problem olma durumunda.
Ama erkekte olduğunda hele ki hareketlilikte ilk denemede hamile kalan çok.
ALLAH KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN.

Canım aşılamanın tutma ihtimali düşük diyorlar.yani kadından kaynaklı bir problem olma durumunda.
Ama erkekte olduğunda hele ki hareketlilikte ilk denemede hamile kalan çok.
ALLAH KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN.
Canım bende hiçbir sorun yok.yani doktor öyle söylüyor .adetim de çok düzenlidir bizde sadece eşimle sperm hareketliligi sorunu var .ınsallah dediğin gibi olur ..hatta ınsallah asilamaya gerek kalmaz

Kızlar slm benm adetime 6 gun var ovulasyon testyle gebeliğini oğrenenler oldgunu duymştm bnde denedm meraktan bu sekilde cıktı biri silik sizce kan testi yaptrmama gerek var mı negatf gbi geldi bna :( bu ov testi

Eklentiler

• 1456052049121.jpg
    1456052049121.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 377
Kızlar slm benm adetime 6 gun var ovulasyon testyle gebeliğini oğrenenler oldgunu duymştm bnde denedm meraktan bu sekilde cıktı biri silik sizce kan testi yaptrmama gerek var mı negatf gbi geldi bna :KK43: bu ov testi
Ovulasyon testinde silik negatif demek, ya ikiside aynı koyulukta olacak ya da ikinci daha koyu yumurta çatlamış demek için. Hergun aynı saatte yapmaya devam et canım kolay gelsin

Ovulasyon testinde silik negatif demek, ya ikiside aynı koyulukta olacak ya da ikinci daha koyu yumurta çatlamış demek için. Hergun aynı saatte yapmaya devam et canım kolay gelsin
Be
Kızlar slm benm adetime 6 gun var ovulasyon testyle gebeliğini oğrenenler oldgunu duymştm bnde denedm meraktan bu sekilde cıktı biri silik sizce kan testi yaptrmama gerek var mı negatf gbi geldi bna :KK43: bu ov testi
Ben olayı yanlış anlamışım hamilelik soruyormusun o zaman da yarin tekrarla koyulasiyorsa hamilelik vardır daha silik çıkmışsa yoktur.

Be

Ben olayı yanlış anlamışım hamilelik soruyormusun o zaman da yarin tekrarla koyulasiyorsa hamilelik vardır daha silik çıkmışsa yoktur.
Hiç adet belirtm yok gecen ay inanlmaz gogus agrsı ve karın agrsı vardı adet olcgmı anlamştm ama su an anlayamadm

testım ıkı gundur poztf arkadaslar. ve ben poztften 1 gün oncede ılıskıye gırdım dun baktım poztf dunde ılıskım oldu. bugun de test poztf ıkı gundur yanı.bugundemı ılıskım olmalı.

testım ıkı gundur poztf arkadaslar. ve ben poztften 1 gün oncede ılıskıye gırdım dun baktım poztf dunde ılıskım oldu. bugun de test poztf ıkı gundur yanı.bugundemı ılıskım olmalı.
Cnm bildgm kadaryla silik olmucak tam kırmızı olcak sen garantye al ilşkiyi ihmal etme

Back