Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki kalan cok kisi var cnm bnde cok kez kullandim pozitifi gordugum gunleri degerlendirdim ama gebellik olusmadi malesefOvülasyon testi kullanıp hamile kalan var mı acaba? Bende buna başlamak istiyorum ama kararsızım da bu konu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum
Laboquick kullandım ovülasyonu takip ettim ve değerlenirdim. Sonuç şöyle ki yumurtladığım gün hamile kalmadım. Öncesinde zaten kalmışım :) Ama yumurta takibi açısından baya kaliteli bir marka. Öneririm.Ovülasyon testi kullanıp hamile kalan var mı acaba? Bende buna başlamak istiyorum ama kararsızım da bu konu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum
Bende kullandim olmadı ama pko var döllenme olmuyor yada kaliteli yumurta değiltabiki kalan cok kisi var cnm bnde cok kez kullandim pozitifi gordugum gunleri degerlendirdim ama gebellik olusmadi malesef
Olacağını sanmıyorum çünkü 1 tane çocuğumuz varEşinizde problem var mı
Olacağını sanmıyorum çünküEşinizde problem var mı
İşte bu yüzden emin olamıyorum yapsam mı diyetabiki kalan cok kisi var cnm bnde cok kez kullandim pozitifi gordugum gunleri degerlendirdim ama gebellik olusmadi malesef
Pek de önemli bişiy değil o zmn bu testler gebelikteLaboquick kullandım ovülasyonu takip ettim ve değerlenirdim. Sonuç şöyle ki yumurtladığım gün hamile kalmadım. Öncesinde zaten kalmışım :) Ama yumurta takibi açısından baya kaliteli bir marka. Öneririm.
Pek de önemli bişiy değil o zmn bu testlerLaboquick kullandım ovülasyonu takip ettim ve değerlenirdim. Sonuç şöyle ki yumurtladığım gün hamile kalmadım. Öncesinde zaten kalmışım :) Ama yumurta takibi açısından baya kaliteli bir marka. Öneririm.
Yumurtalıklarım çok güzel çalıştığı Bi sorun olmadığı ı söylendi ama gebelik yokBende kullandim olmadı ama pko var döllenme olmuyor yada kaliteli yumurta değil
Bu testlerle hamile kalan çok insan var. Ben reglim bittiği gün hamile kalmışım mesela. Ama 14 gün sonra yeniden yumurtam oluşmuş. Herkeste böyle olacak değil :)Pek de önemli bişiy değil o zmn bu testler gebelikte
Gereksiz gibi bişiy galiba o zmn bu testlerBu testlerle hamile kalan çok insan var. Ben reglim bittiği gün hamile kalmışım mesela. Ama 14 gün sonra yeniden yumurtam oluşmuş. Herkeste böyle olacak değil :)
Gereksiz değiller. Ne zaman yumurtladığınızı ve yumurtanızın çatladığını gösteriyorlar. Benim gibi ayda 2 kere de yumurtlayabilirsiniz. Bünyenizle alakalı:)Gereksiz gibi bişiy galiba o zmn bu testler
nasıl olmuştu ki öyle ovulasyonda yumurtlama görmedğin zamanda mı hamile kaldınLaboquick kullandım ovülasyonu takip ettim ve değerlenirdim. Sonuç şöyle ki yumurtladığım gün hamile kalmadım. Öncesinde zaten kalmışım :) Ama yumurta takibi açısından baya kaliteli bir marka. Öneririm.
Yumurta takibi yapmaya reglden hemen sonra başlamadım. 2-3 gün sonra başlamıştım. İster istemez çifti göremedim 14. gün çift koyu çizgiyi tekrar gördüm. Tesadüfen doktora gidip vajinal ultrasonla bakınca her şey netleşti :)nasıl olmuştu ki öyle ovulasyonda yumurtlama görmedğin zamanda mı hamile kaldın
Aaa tm teşekkür ederim gerçekten tüm değerlere bakılmadı haklısınızHamile kalmak istiyorsanız gerçekten öncelikle folik asite başlayın yumurta kalitesi ve tutunması için gerçekten gerekli. Bütün testlerinizi eşinizle beraber yaptırın. Sorun olacağını sanmıyorum asla demeyin. Doktorlar genelde 2 günde 1 ilişki öneriyorlar ama biz her gün denedik. Vitamin değerlerinize de baktırın. Tsh da önemli.
Bütün detaylara baktırın. Sorun çıkarsa ikinizden birinde tedavi olursunuz yoksa zaten denemelere başlarsınız :) Hayırlı haberler alırız umarım sizden.Aaa tm teşekkür ederim gerçekten tüm değerlere bakılmadı haklısınız
iki defa yumurtlamışssın demekki ikiz olma ihtimali de olabilirmiş sende peki reglin kac gün sürüyor o kadar erken yumurta gelişirmi belki regl olmadın yerleşme kanaması yaşamış olabilirmisinYumurta takibi yapmaya reglden hemen sonra başlamadım. 2-3 gün sonra başlamıştım. İster istemez çifti göremedim 14. gün çift koyu çizgiyi tekrar gördüm. Tesadüfen doktora gidip vajinal ultrasonla bakınca her şey netleşti :)
Çok teşekkür ederim inşallahBütün detaylara baktırın. Sorun çıkarsa ikinizden birinde tedavi olursunuz yoksa zaten denemelere başlarsınız :) Hayırlı haberler alırız umarım sizden.
Reglim 6 gün sürüyor ve inanılmaz yoğun geçiyor :) Yumurtalıklar 2 tane olduğu için birinden atılırken diğer bekleyebiliyormuş. Ailede ikiz var zaten keşke olsaymış ama nasip değil. Yerleşme kanamam oldu ama sadece 1 damla kahverengi akıntı şeklinde :) Sat 3 şubattı ve o da 5 gün sürdü yoğun bir şekilde.iki defa yumurtlamışssın demekki ikiz olma ihtimali de olabilirmiş sende peki reglin kac gün sürüyor o kadar erken yumurta gelişirmi belki regl olmadın yerleşme kanaması yaşamış olabilirmisin