Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu ay ilk ovülasyon testi denemem. Ben laboquick marka aldım ve memnun da kaldım. Hiç bozuk çıkmadı içinden. Laboquick önerebilirimKızlar ovulasyon testiyle hamile kalan var mı bide onerebilecegiz bı marka var mı bende düşünüyorum kullanmayı yardımcı olur musunuz
Hangi siteden aldın canımBenim bu ay ilk ovülasyon testi denemem. Ben laboquick marka aldım ve memnun da kaldım. Hiç bozuk çıkmadı içinden. Laboquick önerebilirim![]()
Gittigidiyordan aldım. Kampanya vardı 20 adet ovülasyon+2 adet gebelik testi hediyeli.40 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım tam hatırlamıyorum. Gittigidiyor veya n11 de kampanyalı testler olabiliyor bir bakın derim. Bir de instagramda birgebeningünlüğü sayfası var. Orada da satılıyor. Ayrıca sayfa sahibi tüm sorularınızı yanıtlıyor ve sizle ilgileniyor. Ben strip testlerden pek anlamadığım için kaset aldım. Söylediğim sayfada strip test satılıyor, ancak fiyatını bilmiyorumHangi siteden aldın canım
Ben instagramda birgebeningünlügü sayfasından aldım kadının kendi markası baya alan var sayfasına bakmanı öneririmKızlar ovulasyon testiyle hamile kalan var mı bide onerebilecegiz bı marka var mı bende düşünüyorum kullanmayı yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim canım benim çok saol bakicam bende bı o sayfayaGittigidiyordan aldım. Kampanya vardı 20 adet ovülasyon+2 adet gebelik testi hediyeli.40 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım tam hatırlamıyorum. Gittigidiyor veya n11 de kampanyalı testler olabiliyor bir bakın derim. Bir de instagramda birgebeningünlüğü sayfası var. Orada da satılıyor. Ayrıca sayfa sahibi tüm sorularınızı yanıtlıyor ve sizle ilgileniyor. Ben strip testlerden pek anlamadığım için kaset aldım. Söylediğim sayfada strip test satılıyor, ancak fiyatını bilmiyorum![]()
Evet canım çok öneren var bende bı bakımBen instagramda birgebeningünlügü sayfasından aldım kadının kendi markası baya alan var sayfasına bakmanı öneririm
Canım bende geçen ay kullandım ama malesef olmadi bu ay klomen catlama iğnesine başladımKızlar ovulasyon testiyle hamile kalan var mı bide onerebilecegiz bı marka var mı bende düşünüyorum kullanmayı yardımcı olur musunuz
Yumurtlama zamanın çıkti canımCanım bende geçen ay kullandım ama malesef olmadi bu ay klomen catlama iğnesine başladım
Cıktı ewt ona göre değerlendirdimYumurtlama zamanın çıkti canım
Daha sonra neden olmuyo diye doktora gittim yumurtalıklar tembel birde kist varmışYumurtlama zamanın çıkti canım
Banada tembel dediği ay hamile kalmıştım canımDaha sonra neden olmuyo diye doktora gittim yumurtalıklar tembel birde kist varmış
Senin ikincimi canmBanada tembel dediği ay hamile kalmıştım canım
Yok canım düşük yaptım ama hamile kaldım ben o ay meğer doktor yunurtlagima baktığında tembel dedi halbuki hamileymişim doktorlarin başından savmak için en güzel yalanları yumurtalik tembel demekSenin ikincimi canm
Dogru diyosun basindan savmak için bi bahane uyuduruyolarYok canım düşük yaptım ama hamile kaldım ben o ay meğer doktor yunurtlagima baktığında tembel dedi halbuki hamileymişim doktorlarin başından savmak için en güzel yalanları yumurtalik
Dogru diyosun basindan savmak için bi bahane uyuduruyolar kaYok canım düşük yaptım ama hamile kaldım ben o ay meğer doktor yunurtlagima baktığında tembel dedi halbuki hamileymişim doktorlarin başından savmak için en güzel yalanları yumurtalik
Senin kaç ay oldu deneyeliYok canım düşük yaptım ama hamile kaldım ben o ay meğer doktor yunurtlagima baktığında tembel dedi halbuki hamileymişim doktorlarin başından savmak için en güzel yalanları yumurtalik tembel demek
Aralık 13 de düşük yaptım canımDogru diyosun basindan savmak için bi bahane uyuduruyolar ka
Senin kaç ay oldu deneyeli
Aralık 13 de düşük yaptım canım
Hastalığıma 7 gün kala testle öğrenmiştim demekki yumurtlamam adetten sonra hemen olmuş ki doktora da 25 nde gittim hayla yumurtan tembel dedi halbuki hamileyim yani tembel diyorsa emin ol ilk başından savma kelimelerDogru diyosun basindan savmak için bi bahane uyuduruyolar ka
Senin kaç ay oldu deneyeli
Valla bakalım klomen kullandım bide bu ay göRcez catlama iğnesini bügun yaptımHastalığıma 7 gün kala testle öğrenmiştim demekki yumurtlamam adetten sonra hemen olmuş ki doktora da 25 nde gittim hayla yumurtan tembel dedi halbuki hamileyim yani tembel diyorsa emin ol ilk başından savma kelimeler