Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

merhaba arkadaşlar bende internettn ov.testi aldım 6 gündür kullanıyorum sürekli negatif sonuç alıyorum yani bir çizgi net lh hormonunu ölçen çizgi ise var ama silik bir şekilde hesaplarıma göre benim bugün yumurtlama günüm olması gerek fakat yine negatifi gördüm yani silik çizgiyi 2 kızım var oğlum olması için yumurtlama testi kontrolüne başvurdum bu yolla oğluşu olanlar beni ümitlendirdi inşallah isteyen herkeze mevlam nasip eder sağlıklı ve sıhhatli olsun tabi öncelik bu yapabileceğim başka bir yöntem varsa lütfen bilgilerinizi esirgemeyin ablamında 3 kızı var oda oğlu olsun çok istiyor fakat tekrar kız olursa diye cesaret edemiyor hamile kalmaya bu sebepten bu yolla hamile kalır ve oğlum olursa oda cesaretlenecektir kızlar servikal mukus ile bilgisi olanlar yazabilirmi bnim rahim ağzı sıvım çok kıvamsız sürekli ve beyaz renkte nedir bunun anlamı acaba yumurtlayamıyormuyum ??

Son düzenleme:

süper anneler 2011 topiğinde akıntıyla ilgili lenarin arkadşımız güzel bilgiler paylaşmıştı oraya bakabilirsin.
test bazen koyulaşmadan da yum olmuş olabiliyor ama bu ay ilk kez denediğin için yorum yapamayız testlerini yapmaya devam et agrı ve akıntına odaklan.gönlündeki bebeğe kavuşursun inş

su linkte erkek ve kiz isteyenler deneyimlerini paylasiyor, sanirsam senin icin daha iyi olacaktir.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/460770-super-anneler-2011-a-4554.html

adet araliklariniz kac gun ve her zaman mi boyle 9-10 gun oluyorsunuz? bazilarinda cift cizgi ayni koyulukta hic cikmiyor, bende cikmadi. sonrada meger gunu gecirmisim. velhasil akintiyi elinizi vajene sokup elinize alip bakin. ayy pek acik yazdim ayip oldu, ama benim bildigim bu akinti eger bir probleminiz yoksa herkes de olur.

ya da ustte verdigim topigi dikkatlice okuyun ve doktor takibiyle bu isi yapin.

lenarin verdiğin bilgi çok işime yaradı var ol. bu şekilde akıntı kontrolü nasıl yapılır öğrenmiş oldum . adet kanamama gelince bu ay ilk kez 9 gün sürdü normalde 6 gün sürüyor
sanırım yum. çat. günü yumurta akı gibi gördüğümüz günün ertesi günüymüş ben bunu maalesef yeni öğrendim dünde ilşki oldu yumurta akı gibi kıvamı görünce yani bu günde ov. testlerim pztif ilşkiden yaklaşık 10 saat sonra gördüm pztifi bakalım ne olacak bundan sonra

diger topige yazmadim buradan cevap vereyim. artik iliskide bulunma. bu ay tutma olasiligi yuksek, cunku ovulasyondan 10 saat once birliktelik olmus, bence cok iyi ve erkek olma olasiligi yuksek.

velhasil bu ayi gecti diye kabul et ve dedigim gibi korunmasiz iliskide bulunma. bunun disinda akinti olayini soyle biliyorum. uzayan akinti yumurta catlamadan oluyor. yumurtanin cevresini saran zarmis o uzayan akinti. o akintiyi gorunce catlamaya yakin oldugumuzu biliyoruz. catladiktan sonra o akinti sivilasiyor. sulu sekilde geliyor.

bakalim hayirlisi olsun. bence tutmustur.

lenarin öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ediyorum bende kimse cvp yazmadı diye içten içe darılmışmıydım ne gerçekten yazdığını görünce çok sevindim allahta seni sevindirsin diğer topikten cvp alamadığım için son şans burayada yazayım demiştim neyseki sen alakanı esirgemedin. bende bu akşam bir ilişki daha planlamıştım kafamda çünki ov. testim hala çift çizgi gösteriyor poztf servikal mukusta sıvılaştı sanırım tam yum. çatlamanın içerisindeyim eğer ilki tutmamışsa bu tutar ve tam yum. gününü yakalamış olurum diye düşündüm ama sen ilişkide bulunma diyorsun . tmm canım korunmasız ilşkide bulunmam tkrar tşkaa

prenses senin bu testi anlamadim, 3 gundur pozitif mi gosteriyor? kac gundur cift cizgi cikiyor? tabii ki karar senin. ancak bu ay sende testi tam cozememissin. bu yuzden eger tutmamissa diger ay daha saglikli olur gibime geliyor. arkadaslarda test konusunda yardimci olur.

birde ovulasyon gunu tek iliski, sperm kalitesi icin. cok iliski olmaz.

Son düzenleme:

aynen öyle canım 3 gündür pozitifi gösteriyor bu gecede kasıklarımda özellikle sol yanımda ağrı var göğüslerim de şişlik ve ağrıda fazlasıyla var fakat testim silikleşti artık negatifi gösteriyor yani bir çizgi net diğerki silik
deneme yapıp yapmama konusunda kararsızdım eşimin horlama sesi buraya kadar geliyor adam yorgun argın işten gelmiş şimdi tepesine dikilmeyeyim :) hem ısıda etkiliyormuş cinsiyeti ve sanırım enerjide etkiliyor bu sebepten vazgeçtim öteki aya düşünmüyorum eğer bu aykı denememden sonuç almazsam 3.4 ay kadar ertelemeyi planlıyorum bakalım

Eki Görüntüle 940726 Kızlar bir yardım edin lütfen reglim 9 gün oldu gecikti 3 gün önce gebelik testi yaptım 2.çizgi silik bi şekilde çıktı ve heemen doktora gittik ultrasonda dr kese görmediiğini söyledi kan testi yaptı onda da cıkmadı 2 gün içinde yine olmazsan tekrar geri gel dedi bugün 3.günüm hala regl olmadım şimdi bi yumurtlama testi yapayım dedim bu şekilde silik bi çizgi çıktı ne anlama geliyor bütün bunlar? ( gebelik testinde 2.çizgi silik cıktıktan 10 dk sonra dağılmaya ters düz olmaya başladı ) 3 gündür napıcamı sasırdım

geç döllenme olmuş olabilir ama bu günlerde tekrar kan testi yaptır artık belli olur hamiş olup olmadığının..

test silikleştiyse çatlama olup bitmiş demektir ilişki zamanlaman güzel görünüyor bu durumda inş tutunmuştur bebeğin....

arkadslar merhaba bende ovuls. testi aldım ılk kez yapmaya basladım 4 gundur yapıorum bugun ıkı cızgıde net kırmızı cıktı. ve bugun ınanılmaz kasık bel agrım ve şeffaf akıntım. ilk defa yapıyor oldugum ıcın yardımcı olur musunuz ıcındekı kagıtta cıft cızgı cıkınca 24 48 saat ıcınde ılıskı dıyor bu gece mı yapmalıyım yoksa yarın mı yardımcı olur musunuz acabaaa

kız ınsan bır haber verırı buraya tasındık dıye.bende gelırım arada cay ıcmeye buraya cadııı.ne yaptın bu ay denemen oldumu canım

cagırdında gelmedımmı bacım

dun yazmissiniz, umarim calisma olmustur. cinsiyet onemli degilse bugun ve yarinda calisma yapin.

kız ınsan bır haber verırı buraya tasındık dıye.bende gelırım arada cay ıcmeye buraya cadııı.ne yaptın bu ay denemen oldumu canım

rel oldum ben yine, artik subata bakcaz.
cagırdında gelmedımmı bacım
cagirdik ya bacim, biraz gec istirak ettin.

bende ovu.testi yaptım dün negatifti bugun aynı saatte yaptım c vet aynı renkte pozitif yani t daha koyu değil neyse ben erkek bebek istiyorum bu testler madem 24-48 saat içinde yumurtlama oluşur diyorsa lh hormonu yükseldikten sonra iş yumurtaya kalıyor yumurta zaten 24 saat canlı kalıyor ben bu gece değilde yarın gece ve sonraki gece düşünüyorum y spermleri için Allahımdan hayırlısı bir umut işte sizce doğrumu yapıyorum.test pozitif çıktığında yumurta çatlamış olmuyor haber veriyor çatlayacak diye bu bildiklerim doğru herhalde çok araştırdım da

testi bugünde yap canım bak daha çok koyulaşmış mı?eger açılmışsa gec kalmdan hemn dene...pozitifi yakaladıktan sonra 4 saat arayla testlerini yapmaya devam et.koyuluktan sonra açılma başladığında yum çatlamış demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…