Tamam canım silinince de ilişki olcak çoook tesekkür ederimmm :*Çat oldugunda da olsun deneme sen 4 saatte yap
yani yunurtlama olmaya baslamis demek
Rica ederim Rabbm sağlıklı bir evlat nasip etsin canim hamile kalırsan haber verirmisinTamam canım silinince de ilişki olcak çoook tesekkür ederimmm :*
İnşallah kalırımda haberi elbette veririm bitanem sagol inşallah Rabbim hepimize nasip ederRica ederim Rabbm sağlıklı bir evlat nasip etsin canim hamile kalırsan haber verirmisin
Hala catlamadı mı yanı bugun iki tane yaptım hala koyu. Dun 4 tane yapmıstım hepsi koyu bugunde iki tane yaptım hepsi koyu hala üstlerinde yazıyor saat ve tarih ne zaman catlar sence yaRica ederim Rabbm sağlıklı bir evlat nasip etsin canim hamile kalırsan haber verirmisin
Deneme yine olsun ultra pik olmus canimHala catlamadı mı yanı bugun iki tane yaptım hala koyu. Dun 4 tane yapmıstım hepsi koyu bugunde iki tane yaptım hepsi koyu hala üstlerinde yazıyor saat ve tarih ne zaman catlar sence ya
Cok büyümüs dimi yumurtamDeneme yine olsun ultra pik olmus canim
Catlamaya hazır bir yumurta olmus artık dene kaçırma canim inseAllah göz aydınlığı hayırlı evlat olurCok büyümüs dimi yumurtam
Allah razı olsun senden yanımda oldugun için inşallah sanada nasip etsin evladınıCatlamaya hazır bir yumurta olmus artık dene kaçırma canim inseAllah göz aydınlığı hayırlı evlat olur
Sendende Amin çok 2 oglum var canim Rabbim önce olmayanlara nasip etsinAllah razı olsun senden yanımda oldugun için inşallah sanada nasip etsin evladını
Ay öylemi Allah bagıslasın inşallah çok hayırlı olurlar evlatların Allah doğru yoldan şaşırtmasın evlatlarını inşallah canım benim :)) peki şimdi bi tane daha mı istıyorsunSendende Amin çok 2 oglum var canim Rabbim önce olmayanlara nasip etsin
Simdi degil ama nasip olursa 1 tane daha olsun istiyorumAy öylemi Allah bagıslasın inşallah çok hayırlı olurlar evlatların Allah doğru yoldan şaşırtmasın evlatlarını inşallah canım benim :)) peki şimdi bi tane daha mı istıyorsun
Aminn Allah razı olsun sanada nasip olsunAy öylemi Allah bagıslasın inşallah çok hayırlı olurlar evlatların Allah doğru yoldan şaşırtmasın evlatlarını inşallah canım benim :)) peki şimdi bi tane daha mı istıyorsun
Ne güzel çok sanslısın canım benim inşallah istediğin anda Rabbim verir bi evlat daha. Bişey sorabilirmiyim izninle canımSimdi degil ama nasip olursa 1 tane daha olsun istiyorum
Tabi sorabilirsin istediğim anda olmadıki canim bussuru yoldan geçtik ama şükürler olsun fazla aratmadı RabbimNe güzel çok sanslısın canım benim inşallah istediğin anda Rabbim verir bi evlat daha. Bişey sorabilirmiyim izninle canım
Hamilelik belirtilerin nelerdi canım brlki bende seninki gibi belirtiler yasarımTabi sorabilirsin istediğim anda olmadıki canim bussuru yoldan geçtik ama şükürler olsun fazla aratmadı Rabbim
Adet gecikmesi başka bişey takip etmediğim için ozamanlar hiç farkina varmadımki 12 sene birine 6 sene birine gcti cunkiHamilelik belirtilerin nelerdi canım brlki bende seninki gibi belirtiler yasarım
Maşallah canım Allah ikisinide sana ve esine bagıslasınAdet gecikmesi başka bişey takip etmediğim için ozamanlar hiç farkina varmadımki 12 sene birine 6 sene birine gcti cunki
Aminn Allah razı olsun Rabbim sana ve bütün evlat hasreti cekenlere tez vakitte nasip etinMaşallah canım Allah ikisinide sana ve esine bagıslasın
merhaba canim nasilsin? Umarim iyisindir.. Bugun loboquik erken gebelik test yaptim sabah Ve tek cizgi cikti adetime 3gun var ama yinede cikmasi gerekmezmiydi kafayi yicem artikAminn Allah razı olsun Rabbim sana ve bütün evlat hasreti cekenlere tez vakitte nasip etin
Çok şükür canim adette geçsin bide ole yap canim cikmayabilir kimi adet 3 4 gun geçince çıkar belli olmuyor bu işler inseAllah gebesin dirmerhaba canim nasilsin? Umarim iyisindir.. Bugun loboquik erken gebelik test yaptim sabah Ve tek cizgi cikti adetime 3gun var ama yinede cikmasi gerekmezmiydi kafayi yicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?