Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba kozlar ben ovulasyon testi ile değerlendiriyorum yumurtlamayı yanlız bugun 3 gün degerlendirdim ama son değerlendirmeden yarım saat sonra acayip idrara cıkma istegim oldu degerlendırdıkten sonra sık sık idrara çıkmaya başladım aranızda yaşayan varmı böyle durumu ?

Enfeksiyon kapmış olabilirsin.

Kızlar banada yorum yaparmısınız.dün geceyi değerlendirdik.ama bugünde böyle çıktı

Eklentiler

• 20191023_173319.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 89
Selam arkadaşlar bende ovulasyon testi ne başladım adetim biter bitmez dün ve bugün çift çizgiyi gördüm her iki günü değerlendirdik şunu merak ediyorum çift çizgi kaybolunca ya kadar gün aşırı mi iliski olması gerekiyor

İyi akşamlar ben ovulasyon testi aldım 12.gunde testte çift çizgi yi gördüm ve değerlerdik sonra kadın doğuma gittiğim de dört gün sonra yumurtan çatlamamis dedi üç gün önce test yapmaya devam ediyorum iki defa yumurtlama olurmu

İki defa olur ama doktor sana derdi zaten iki yumurtan var diye .çatlamayanın boyu kaçmış

Herkese merhaba.Bende ovulasyon testi aldım.Pcom var geç yumurtluyorum.Ne zaman test yapmaya başlamalıyım ve günün hangi saatinde yapmak gerekir.Testin içindeki prospektüs te sabah 10 dan sonra aksam 20 den önce gibi bir ibare vardı.Bu şekildemi kullanıyorsunuz?

Adet döngün kaç gün

16. Gün başla canım en kısa döngün 33 mü
Aslında 28 ile 33 arasında idi canım.Haziranda hsg çekildim sonrası 38 30 45 gibi değişti sonra bir 31 günde oldum ekim ayında tüp denedim negatif oldu.Dondurulmuş transferi önceside nasip dedim bir iki ay ovulasyon testi ile doğal denemek istedim.ama dengem değiştiği için bilemiyorum.Özür dilerim uzun oldu ama durumum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…