- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 34
Amin inşallah öyle olsun canım. Bilmiyorum bu kadar erken çıkar mı ?kafam karıştı
Amin inşallah canım 30 undadöngüden anlamıyorum ama adetine kaç gün var yani ? inşallah gebeliktir BİLEN BİRİSİ YAZSIN :)))
Enfeksiyon kapmış olabilirsin.Merhaba kozlar ben ovulasyon testi ile değerlendiriyorum yumurtlamayı yanlız bugun 3 gün degerlendirdim ama son değerlendirmeden yarım saat sonra acayip idrara cıkma istegim oldu degerlendırdıkten sonra sık sık idrara çıkmaya başladım aranızda yaşayan varmı böyle durumu ?
Pazartesi'de dahil her gün canım bugün tekrar yap at testiniKızlar banada yorum yaparmısınız.dün geceyi değerlendirdik.ama bugünde böyle çıktı
Her gün canım sperm sayısında sıkıntı yoksaSelam arkadaşlar bende ovulasyon testi ne başladım adetim biter bitmez dün ve bugün çift çizgiyi gördüm her iki günü değerlendirdik şunu merak ediyorum çift çizgi kaybolunca ya kadar gün aşırı mi iliski olması gerekiyor
Kızlar banada yorum yaparmısınız.dün geceyi değerlendirdik.ama bugünde böyle çıktı
12-13 DE yumurtlamanız başlamış. Devam edin test yapmaya bugün yarın silirse demekki yumurta çatladı. Güzel bişey bol bol değerlendirin
saat 4 gibi tekrar yapıp paylaşırım canım teşekkürlerPazartesi'de dahil her gün canım bugün tekrar yap at testini
İki defa olur ama doktor sana derdi zaten iki yumurtan var diye .çatlamayanın boyu kaçmışİyi akşamlar ben ovulasyon testi aldım 12.gunde testte çift çizgi yi gördüm ve değerlerdik sonra kadın doğuma gittiğim de dört gün sonra yumurtan çatlamamis dedi üç gün önce test yapmaya devam ediyorum iki defa yumurtlama olurmu
ilk gün gittigimde 12 cnm di iki gün sonra tekrar gel dedi 15 cm olmuş dedi ama ilk çift çizgiyi gördüğümde ertesi gün siliklesmistiİki defa olur ama doktor sana derdi zaten iki yumurtan var diye .çatlamayanın boyu kaçmış
15 cm dediğinde mi çift çizgi gördün .tam tarih yazıp anlatırsan iyi olurilk gün gittigimde 12 cnm di iki gün sonra tekrar gel dedi 15 cm olmuş dedi ama ilk çift çizgiyi gördüğümde ertesi gün siliklesmisti
Adet döngün kaç günHerkese merhaba.Bende ovulasyon testi aldım.Pcom var geç yumurtluyorum.Ne zaman test yapmaya başlamalıyım ve günün hangi saatinde yapmak gerekir.Testin içindeki prospektüs te sabah 10 dan sonra aksam 20 den önce gibi bir ibare vardı.Bu şekildemi kullanıyorsunuz?
maalesef son dönem çok düzensiz 33 ile 35 arası diyebilirim.Adet döngün kaç gün
16. Gün başla canım en kısa döngün 33 mümaalesef son dönem çok düzensiz 33 ile 35 arası diyebilirim.
Aslında 28 ile 33 arasında idi canım.Haziranda hsg çekildim sonrası 38 30 45 gibi değişti sonra bir 31 günde oldum ekim ayında tüp denedim negatif oldu.Dondurulmuş transferi önceside nasip dedim bir iki ay ovulasyon testi ile doğal denemek istedim.ama dengem değiştiği için bilemiyorum.Özür dilerim uzun oldu ama durumum böyle.16. Gün başla canım en kısa döngün 33 mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?