Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar testler ne alemde

Canım benim adetim pazar günü 13'ünde bitti. ovulasyon testine başladım hemen .. 3 gündür doğal olarak 2. çizgi çok silik yok gibi. Bu ay aşırı düzenli bir şekilde takip ediyorum .
Ayrıca dün soğan kürüne başladım . Bugünde akşamları sevmesemde 1 bardak havuç suyu içmeye çalışıcam. .
Senin nasıl gidiyor =?

Harikasın canım. Ben de testi yapıyorum ama hala pozitifleşmedi neden bilmiyorum

Eklentiler

• DDD7B41D-E6EC-4140-8DAC-A79CDE77CB71.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba, bebeğinizin cinsiyeti kız mıdır acaba merak ettim de

Zim ilişkiden tam 3 gün sonra ovu olmuş.
Yani o ay denememiştik, ben ihtimal vermemiştim. Hem geç yumurtlama hem de gayet 3 gün beklemiş spermden gayet oğlan çocuum oldu. Bu oranlar bizde turmadı bilemedim ben

Merhaba canım. 28 haftalık olduk. Bebişim erkek
Tebrik ediyorum sağlıkla gelsin

Yumurtlamadan önce ilişkide kız olma ihtimali yükseliyor diye sormak istedim. Ben de ilk bebeğimi bekliyorum erkek. İkinci de farklı olsun diye istiyor insan

Kızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim

Eklentiler

• 66C89764-9143-4946-8965-82088692721E.jpeg
    27,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim

Bugün çatlayabilir değerlendirin. Yarınıda değerlendirin . Benimde hala silik çizgi haftasonuna kadar koyu olmasını bekliyorum

Bugün çatlayabilir değerlendirin. Yarınıda değerlendirin . Benimde hala silik çizgi haftasonuna kadar koyu olmasını bekliyorum
Doktora göre ctesi çatlaması gerekiyordu 19 mm dedi ben de dediği günleri değerlendirdim eşimde artık sıkıldı olacaksa olur biz ropotmuyuz o gün değerlendir bugün değerlendir diyor bugüne ikna edebilirim inşallahta yarına imkansız gibi

Biraz sıkıntı oluyor erkekler açısından maalesef çalıştıkları için hem yorgunluk hemde bizim gibi yaklaşmıyorlar duruma ama 72 saat spermler canlı kalabiliyor umarım başarmıştırlar :)

Kızlar 30 gün döngüm bugün 23. Günüm ovulasyon testim bu şekilde neden böyle

Eklentiler

• 6C54F36C-BDF5-468F-AEBC-19C1D4C237E1.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…