Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kardeş istiyorum 36 yaşındayım benim durumum daha zor hem yaş hemde polikistik overden dolayı allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Amin inşallah ozaman bugün yap bi daha yapma yumurtlama öncesi olur inşallah olursa kız şansı da artar . Aslında siz doktor kontrolünde daha kolay kalabilirsiniz bi kaç ay daha deneyip bence doktora görünün. Ben de 32 yaşındayım. Adetler düzenli ama 2 yıl önce 6 ay çatlatma iğnesiyle bile kalamamıştım 7. Ay kaldım düştü sonra ara verdim.bakalım şimdi nasıl olacak benim de sabah pik yaptı şimdi eşit yarın silikleşecek muhtemelen denemem olur erkek bebek şansı için deneyeceğim. 1 kızım var şükür 5 yaşında

Ne güzel allah gönlünüze göre versin kızınızada uzun ömürler versin .. geçen ay klomen ve çatlama iğnesi oldum 3 yıl önce 2 aşılama ile olmadı bebek en son dr tüp bebek dedi şartlarımız uygun değildi 1 sene sonra dedim tüp bebek için o ay tedavisiz hamile kaldım oğlum oldu bu yaz 1 düşük geçirdim ama dış gebelikmi normalmi muama kaldı biri dış gebelik dedi dr biri değil dedi bakalım nasıp yani tedavilerde oldum

İşte herşey ya sebep ya vesile. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Yani çift çizgiyi görmeden iki gün önce ilişki olup sonrasında bırakmalı mıyız
Kimisinin piki 2 gün sürüyor kimisinin 4 saat. Bunu çok iyi bilmek lazım bir kaç ay sık test yaparak anlaşılabilir. Eğer 2 gün pikte kalırsa pikin ilk günü son ilişki yaşanabilir ama pik kısa sürüyorsa pik olmadan son ilişki olmalı. Adetten sonra gün aşırı ilişki yumurtlamadan 2 gün önce ilişki kesilince kız oluyor cnm rabbimin izniyle

Benim ilk hamileliğim olacak Allah izin verirse ovülasyon testleriyle takip ediyorum inşallah nasip olur

Benim ilk hamileliğim olacak Allah izin verirse ovülasyon testleriyle takip ediyorum inşallah nasip olur
İnşallah cnm ben de kız çocuklarını çok sevdiğim için ilk gebeliğimde adet sonrası yumurtlama günümden 2 gün öncesine kadar sık ilişki yaşamıştım sonrası korunmalı. Denediğim ilk ay hamile kaldım. Sarışın yeşil gözlü gerçek bir prenses kızım oldu çok şükür hayalimdeki gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amiiinnn Allah size bağışlasın kaderini güzel etsin inşallah

Peki yumurtlama gününüzü tahmini olarak mı buldunuz

Sizce normal zamanlara göre çok koyu değil mi adet bitiminden 5 gün sonra başladım
Kuzum koyu olması yumurtlamayı koyu olduktan sonra silikleşmeside yumurtanın çatladığını gösterir bende 5. Gün başladım 6. Ve 7. Testte yumurtlamayı gördüm 8. Testte ikinci çizgi neredeyse yok olmuştu

Bugün pik yapmış görünüyor bu ay ilk kez mi deniyorsunuz bu testlerle
Geçen ayda yapmıştım ama ovitrelle iğne olduğum için 5 gün koyu çizgi çıktı bu ay hiç bir şey kullanmadım bugün de tekrarlicam bakalım silikleşicekmi ayın 11 ini ve 13 değerlendirdim eşim erken gelirse işten ikna edersem zor ama belki olmassa artık bu iki gün tutarsa tutar hayırlısı rabimden
Aklında bulunsun kız istiyorsan pik yapmadan son ilişkisini yapabilirsin ondan önce de adet bitimi gün aşırı ilişki

Aynen öyle rabbim nasip ederse tek ilişkiyle bile oluyor.hayırlısıyla olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…