- 12 Ağustos 2016
- 274
- 494
- 33
Merhaba diyeti kaç ay uyguladınız ve kaçıncı ayınızda hamile kaldınız acaba bir de hangi marka ovulasyon testi kullandınızSadece az da olsa insanlara yardımcı olmak için yazıyorum.bundan iki yıl önce bende deli gibi erkek bebek isteyenler ovulasyon testi diyet falan işlerine kafa yoruyordum.sagolsun beni de aydınlatan arkadaşlarım olmuştu.iki kızım vardı halıyla bir de oğlumuz olsun istedik.sut ve süt ürünleri tüketmedim et ve baklagil agirlikli bedlendim.hergun muhakkak bir muz bir limonlu soda ve kuru kayısı tukettim.yemeklerde tuz oranını arttirdim.ovulasyon testinde köyü çizgiden bir gün sonra ve ertesi günü korunmasız ilişkiye girdik.alkalik su tukkettim normal su yerine.iliski öncesi esimesert türk kahvesi yaptım.ben alkalik suyla vajinal duş aldım.hemen yataktan kalmadum ve bolca dua ettim sonucunda ise oğlum oldu.binlerce şükür.tabi önce rabbim istedi de oldu.biz tedbir alalım tevekkül Allah'ın
Vücudumu çocuk düşünmeden iki ay önce hazirlamaya baslasim.ikinci ayimda hamile kaldım.ovulasyon testi uyguladigim ay hamile kaldım.maekasi ovula idi.Merhaba diyeti kaç ay uyguladınız ve kaçıncı ayınızda hamile kaldınız acaba bir de hangi marka ovulasyon testi kullandınız
Bilgi için teşekkürlerVücudumu çocuk düşünmeden iki ay önce hazirlamaya baslasim.ikinci ayimda hamile kaldım.ovulasyon testi uyguladigim ay hamile kaldım.maekasi ovula idi.
Bugün tekrar yap cnm ben de pek anlamıyorum ama buralarda okuduğum kadarıyla silik gibi görünüp sonraki günlerde pik yapabiliyor erkek bebek içinse riske atma derimKizlar dun aksam 7.gun daha koyuydu bugunse alttaki silik catladimiki ya
Merhaba bu yöntemle erkek bebeğiniz oldu mu merak ettimkızlar merhaba aranıza yeni katıldım. ben 12. günden itibaren 2 gün sabah yaptım ve silik çizgi çıktı. 14. gün bide akşam yapayım dedim ve o akşam saat 7 gibi c kadar koyu olmasa bile koyu bi t çizgisi yakaladım. o gün ilişki olmadı. ertesi sabah kasıklarımda bi ağrı vardı, aha yumurtladım dedim ve 15. gün akşamı yani dün akşam ilişki oldu. ama dün akşam yine test yaptım yine çift çizgi vardı. çizginin silikleşmesi gerekmez miydi. neden hala koyu çizgi çıktı acaba yumurtlamadım mı. bu arada benim amacım erkek bebek. allah bağışlasın bi kzıım var. cvp lütfen...
Bana henüz pik yapmamış gibi geldi t’nin c’den daha koyu olması lazım sonra silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyor die biliyorum ama daha bilgili arkadaşlar da cvp yazar inşallah. hayırlısıyla şu streslerden bi kurtulsak.Sizce bunlarda yumurtlama var mı
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin umarım kısa zamanda çocuk sahibi oluruzBana henüz pik yapmamış gibi geldi t’nin c’den daha koyu olması lazım sonra silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyor die biliyorum ama daha bilgili arkadaşlar da cvp yazar inşallah. hayırlısıyla şu streslerden bi kurtulsak.
Pik yapmış. Saat kaçta yaptı bilmiyorum ama eşitleyip silikleşmeye başlayınca çatlayacağı için bugün değil yarın ve ondan sonraki günü tavsiye ederim.Bunlar testlerimEki Görüntüle 2245326
Vajinal duşu nasıl yaptınız acaba? Hamile kalmayı zorlaştırıyor diyorlar ya korkuyorumVücudumu çocuk düşünmeden iki ay önce hazirlamaya baslasim.ikinci ayimda hamile kaldım.ovulasyon testi uyguladigim ay hamile kaldım.maekasi ovula idi.
Dün ve bugün saat 18:00 de yaptım o 2 koyular dünün ve bugününPik yapmış. Saat kaçta yaptı bilmiyorum ama eşitleyip silikleşmeye başlayınca çatlayacağı için bugün değil yarın ve ondan sonraki günü tavsiye ederim.
Bence bugün yapma sperm biriksin çünkü bu akşam yaptığın pik çıkmış.pikten 12-36 saat sonra çatlıyormuş. Yarın ve ondan sonraki gün daha uygun.ama yarın da testlerini yapmaya devam et.Dün ve bugün saat 18:00 de yaptım o 2 koyular dünün ve bugünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?