Suan regl 3. gunundeyım canım, bat 3 temmuz, ovulasyon 19 hazıran, beklıyorum ınsallah fırsat bulabılırız, allah vesıle eder :)
Mutlaka bulun canım en azından ay sonunda bebiş olmasa bile dersin ki ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş diye :) Sonra ben kendi kendime diyorum dikkat etseydim değerlendirseydim böyle olmazdı belki diye
[QUOTEyapiyorumen;35614124]Suan regl 3. gunundeyım canım, bat 3 temmuz, ovulasyon 19 hazıran, beklıyorum ınsallah fırsat bulabılırız, allah vesıle eder :)
canım kısmet ısı tabı bız elımızden gelenı yapıcaz, allah nasip edıcek, ınsallah kısmet eder tez zamanda sağlıkla :)
Bende yapiyorum vücut isi kontrolü bakalim p.ertesi yumurtlama var acaba Dr gidip yumurta takibi yaptirsammi of ya
Canım evde ovulasyon testi denedın mı? Yanı benım bıldıgım soyle 4 5 aylık calısma sonrası aama kaydetmedıgınde gıdıyor ınsanlar takıp ıcın.
Cnmm gecen ay ov testi yaptim ama acrmiydim bu ay yine yapiyorum benim 8ay filan olcak
ALLAH'ım hastalancam mı bilmiyorum.catliyorum meraktan.bu ne bel, göğüs ağrısı nedir bu uyku yorgunlukağzım kapanmiyor :)
ALLAH'ım hastalancam mı bilmiyorum.catliyorum meraktan.bu ne bel, göğüs ağrısı nedir bu uyku yorgunlukağzım kapanmiyor :)
Senin bata daha yok muydu ama ben mi yanlış hatırlıyorum
Bugün 13.gün iv.testi negatif bakalim ne zaman yakalicaz
Duru git istersen sen bi doktora icin rahatlasin
zeynep bu kadar stres yapma kendine ya
Duru git istersen sen bi doktora icin rahatlasin
zeynep bu kadar stres yapma kendine ya
ne yarsın 6 seneden sonra bekliyorum
Yasocum ov.testi varsa yapsana bir cnmmm bakalim çift çizgi cikcakmi
Anliyorum canim muhakkak ki heyecan yapiyorsun yanlis anlama beni lutfen seni dusundugum icin oyle diyorum hani hep diyorlar ya rahat olunca hamile kaldim diye stresin bize hic faydasi yok
öyle ben kaybettiğim bebeğimi menapoza girdim diye gittim de öğrendim 2 aylıktı belirti yoktu.önceden olmamasına alışmıştım ama bir kere oldu ya kendiliğinden şimdi hep bekliyorum
Ben de oyle ilk kaybettigim bebegime ilk ay hamile kalmisim arkadaslarin israriyla yapmistim hatta tahlili hic ihtimal vermezdim ilk aydan olmaz derdim ama nasip oldu mu oluyor demek ki. Bi de insan o duyguyu tatti mi beklemek daha zor oluyor galiba Allah hata ettirmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?