İnşallah canım tez vakitte sağlıkla hamile kalırsın,bnm de gebelik kayıplarım oldu inş bu sefer olursa kucağıma alabilirimÖnemli değil canım. Benim biraz karışık. Tedaviyi her ay yapamadım bazı sebeplerden dolayı. Oyuzden 1 yıl diyemiyorum. Ben soğan kürü yapmıştım değerlerimi oynattı. Kur falan yapmıyorum oyuzden. Herkese iyi gelmeyebiliyor. Cesaret edemiyorum. Dikkat et. Baktır değerlerinin öncesine ve sonrasına.
Amin canim. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun insallahİnşallah canım tez vakitte sağlıkla hamile kalırsın,bnm de gebelik kayıplarım oldu inş bu sefer olursa kucağıma alabilirimHaklısın canm her bitki herkese yaramıyor dikkatli olmakta fayda var.Şuan sadece polen yiyiyorum başka bir yöntem yapmıyorum.
İnşallah canım yerleşme lekesidir bebeğin seninledir başka belirtin var mı? Test yaptın mı hiç yaparsan bizede at :)Ya benim dün adete 4 gun vardı dün tam yatmadan önce çok az pembe akinti geldi sabah bel agrisi ile uyandım koca gün hiç gelmedi az önce nohut kadar diyim kahve rengi akinti oldu bu arada iki gün önce kendimi çok halsiz hissetim gün boyu uyumak istedim 5 gündür de süt beyaz akinti var sizce olabilirmi
Valla zaten dua ediyorum ama gebe olduğu mu öğrenince sizlere daha çok edecem özellikle sana cnm rabbim en kusa zamanda nasip etsin o güzel duyguyuAdet günü gelip test yapan yok mu kızlar ????
Amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsinCnm ınsaallah isteyen tüm anne ve anne adaylarına nasip olsun .normal 5 tl lik testten yaptım sabah hiç bisi çıkmadı henüz 10 aralık pazartesi bat bekliyorum bakalım başka belirti çok vc giriyorum çok koyu ve köpüklü bide arada bi değişik kötü kokuyo bu arada benim diğer gebeliklerinde testte çıkmıyordu kan testinde adetten sonra çıkmıştı iki kızım da da 45 günlük ken öğrendim rabbim ınsaallah tutunmuştur .bide cok usuyen ben dun aksam ateş basti uyuyamadim sol kasikta bi hareketlilik oldu ara ara başka bugün iki kez baş dönmesi 1 haftadır gogus hassasiyeti vardı ama azaldı gerçi gogus hassasiyeti ben her adet oncesi yaşarım onu sayma .bel ağrısı olmazdı o var bu ay hep kuru geçirdim ovulasyon gunlerim bile kuru idi ama 5 gündür süt beyaz az az akinti oldu hergun rüya görmeye başladım bakalım ptsi günü ne kadar gelişme ne olur Allah bilir sende varmı bi degisiklik
Amin canım aminnnnn Allah razı olsun inşallah tez vakitte hamile kalırsın inş mucizen bu ay seninledir bat günü yada adet gecikince tekrr test yap belirtilerin hamilelik var diyor :) inşallahhhhValla zaten dua ediyorum ama gebe olduğu mu öğrenince sizlere daha çok edecem özellikle sana cnm rabbim en kusa zamanda nasip etsin o güzel duyguyu
Güzel haberlerini bekliyorum canımAyyy ınsaallah kis kuzum tuylerim diken diken oldu valla
Insaallah cnm bu arada bu da bi belirtimi bilmiyorum sabah beri baş ağrısı hap bile içmiyorum tedbir amaçlıGüzel haberlerini bekliyorum canım
İçme canım ne olur ne olmaz zaten çok az kaldı bat a, bir makalede okumuştum hamilelerde hormonlar artmaya başladığı için çok baş ağrısı olurmuş ama herkeste olur mu bilmem inş senin de gebeliktendir canım...bak düşünnce benmde başım ağrıyor ya inş hamişizdir :) zor sabrediyorum ya günler sanki geçmiyorInsaallah cnm bu arada bu da bi belirtimi bilmiyorum sabah beri baş ağrısı hap bile içmiyorum tedbir amaçlı
Hamilelikte bir ağrı kesici var onu doktor bana vermşti önceden p.r.l olan adını yazamadm yasak mı bilemedim , anlamışsındır hangi ağrı kesici olduğunu ama yine de içme az kaldı seninInsaallah cnm bu arada bu da bi belirtimi bilmiyorum sabah beri baş ağrısı hap bile içmiyorum tedbir amaçlı
Var cnm o ağrı kesici evde eczaneye sordum aldım ama zor da kalmadan içmeyim .Ayyy ınsaallah canım Allahim mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine duamız kabul olsun ınsaallah bebeğimiz tutunur aminnnHamilelikte bir ağrı kesici var onu doktor bana vermşti önceden p.r.l olan adını yazamadm yasak mı bilemedim , anlamışsındır hangi ağrı kesici olduğunu ama yine de içme az kaldı senin
Cnm... adet başladığı günden sayıyorsun 10. Gun ovulasyon testine başlıyorsun c ve t çizgisi koyu oluyo o gün yumurtlama oluyor tabi adet döngü n kaç gün o da önemli Allah ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeHanımlar merhaba Allah burda isteyen herkese nasip etsin insallah bende bu ay ovulasyon testine başladım. Adetim biter bitmez başladım 4 gun oldu. Ilk iki gün gölge c8zgi vardı. Dun ve bugün silik. Ama kasıklarda batma var özellikle sağ tarafta. Bugun beyaz sarı gibi akinti da var yumurtladım da haberim mi yok acaba
Selam cnm silik olması negatif demek vctta herzamn lh hormonu var o yzden silik çıkıyor,önemli olan c ve t çzgisinn aynı koyulukta olması t daha bile koyu olabilirAdet dongum 26-28 gun adet biteli 4 gun oldu erken gibi birde testte iki çizgi aynı değil çok silik aklım karıştı sagol yazdigin için ilk kez ovulasyon testine başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?