Canım ıbrahım saracoglu, yumurtanın daha saglıklı olması ıcın, saglıklı ınsanlara da onerıyormus. Ama saglıklıyken allaha sukur, bozmak ıstemem tabı bende kafam karıstı:)
Valla sen bileceksin artik bi kez denersin olmadi aklindan çıksın; )
Canım deneyıp bırakırım 10 gune olmadı, ınşallah vesile olur
Bende öyle yaptım denedim 10 gün kadar sonra bıraktım baktım yumurtam çatladı sorun yok 2 3 gün sonra bıraktım birazda korktum kiste dönüşür diye :)
Ah bu havalar ya bugun kapali esnemekten hal oldum valla
Ovulasyon testi mı kullanıyosun canım yumurtanın catladıgını duzenlı dongu ıle mı kestırdın? :)
Aynen testi ilk defa bu ay kullandım ve yakaladım zaten ertesi gün yumurta ağrısından da anladım çatladığını :) Sonrada çok büyürler kiste dönüşürler diye korktum bıraktım 15 günü bitirmeden :)
Canım pekı degerlendırebıldın mı bu zamanı, yanı tuttu mu? Yoksa diğer aya mı devam :)
Bende öyleyim bi halsizlik bi isteksizlik bi bıkmışlık var uykulu uykulu geziyorum yemekten sonra kendime gelirim belki :)
Herkes boyle demek ki eve zor attim kendimi ya komsu soruyor hasta misin diye yok dedim ama merdivenleri cikisim hic oyle demiyordu:))
Öğretmen olsaydım şimdi bende eve gidiyor olurdum ne güzel :) Yemek yedim ama daha çok ağırlık çöktü ters tepti
Burda yarim gun okulum ama bakalim tayin çıkarsa tam gun mu olur nolur bilemiyorum.boyle de kis sabahlari 7de ders basliyor sogukta zor oluyorama yine de guzel tabi yarim gun. uyumadan kendime gelemicem sanirim:)
Benim yerime de uyu canım o zaman benim öyle bi imkanım yok maalesef saat 10a kadar :) Dinlende daha iyi hissederek gel :)
Nasil 10a kadar yani aksam mi
Valla önür arkası öncesi sonrası hepsini değerlendirdim canım ama şimdilik beklemedeyim dün adet günümdü henüz gelmedi fakat sabah yaptığım test negatif çıktı :)
Evet canım eve git yemek yap ye topla falan saat 10 oluyor işte birazda muhabbet ediyoruz yatma saati gelmiş
Maşallah canım ya fırsat yaratmak onemlı, biz geçen ay tek deneme yaptık, zaman bulamıyoruz yorgun oluyoruz ıkımızde, bu ay da ovulasyon donemım haftaıcıne gelıyor galıba, bakalım rabbım ınsallah bır sekılde yol açar kısmet eder, bana da ısteyen herkese de :26:
Allah seni ben de işten 10da cikican sandim:) ben en iyisi uyuyayim:))) geceler cok kisa ya dedigin gibi hemen yatma vakti geliyor sabah da erken kalkinca gun icinde boyle oluyoruz iste:)
Çalışan için çok zor zaten bi de görev haline geldi artık iyice zor geliyordu banada ama bu ay zorladım kendimi ama bakalım bişey var gibi gelmiyor bana kısmet diyorum:) Senin bat ne zamandı yeni bitti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?