Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bugün üzerimde bi ağırlık var sanki havadan mı acaba anlamadım

Ruhen mi fiziken mi canim? Belirsizlik yoruyor insani biraz

Ruhen canım dediğin gibi belirsizlik yoruyor gerçekten insanı bi de olacakmışım gibi düşünüyorum üzülüyorum bu seferde :) Diğer topikte ne güzel hamile haberleri aldık içim kıpır kıpır oldu bi anda :)

Evet okudum ama yazamadim bi turlu ben de cok sevindim darisi tum isteyenlerin basina insallah hayirlisiyla.artik olmazsa adetin yaptir kan tahlili canim ya baya gecmis olacak cunku duzenli adet goren biriysen.ne varsa ogrenirsin yoksa ki insallah vardir adetini geciktirme bari stresten

Evet canım doğru söylüyorsun yapmayayım dedim ama yarın sabah önce bi evde yapayım bakayım olmadı gidip kan veririm çünkü az önce çok fena başım döndü acaba var mı diye içime kurt düştü :) Eğer yoksada dediğin gibi en azından rahatlarım adetim gelir çünkü normalde gecikmez benim anca stresten gecikirse gecikir. Sen nasılsın var mı bişey bi değişiklik

Adete dair bir şey yok kasik agrim oluyor ara ara bi de akintim var baya bilmiyorum artik Allah a duam eger varsa gebelik durumu saglikla tutunsun yoksa da adetimi olayim insallah ilac kullanmaya gerek kalmadan.hayirlisiyla yarin da senin haberini aliriz belki)

Amin canım ben de hep ona dua ediyorum Allahım diyorum yeter ki sğlıklı olsun ben beklerim ne zaman nasip edersen diye ama sağlıklı olsun sadece onu diliyorum. Belirtilerin güzel ama hamile kalanların belirtileride hep böyle bende de kasık ağrısı var ama şiddetli değil ara ara vuruyor hafiften yokluyor sanki beni :) Haberleri alınca daha çok heveslendim sabah boşvermişlik vardı daha rahattım ama bi anda içime heves çöktü :)

Rabbim hevesini bosa çıkarmaz insallah canim ya yarin yap artik dedigin gibi.direkt kanda baktirsana madem ugrasma evde. Benim de kasigim oyle surekli agrimiyor dedigin gibi ama ben pek hamilelik sanmiyorum istiyorum ama sanmiyorum hayirlisi...

Rabbim hevesini bosa çıkarmaz insallah canim ya yarin yap artik dedigin gibi.direkt kanda baktirsana madem ugrasma evde. Benim de kasigim oyle surekli agrimiyor dedigin gibi ama ben pek hamilelik sanmiyorum istiyorum ama sanmiyorum hayirlisi...

İkimiz içinde hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberleri bizde burdan paylaşırız inşallah. Kan da verebilirim aslında evet ama onu işe geldikten sonra gidip yaptırırım bu aralar biraz yoğunum o yüzden izin almam sıkıntı olabilir ama yarında olmazsa kanda baktırayım daha garanti olur

Paylasiriz canim insallah Allah nasip etsin yeter ki her sey olur,bak simdi sabahi sabirsizlikla bekleyecegim 2gun mu gecmis olacak adetin insallah? Sabah zaten erken kalkiyorum hemen buraya bakiyorum)

Paylasiriz canim insallah Allah nasip etsin yeter ki her sey olur,bak simdi sabahi sabirsizlikla bekleyecegim 2gun mu gecmis olacak adetin insallah? Sabah zaten erken kalkiyorum hemen buraya bakiyorum)

Evet 2 gün geçmiş olacak canım :) Bende sabahları işe gelir gelmez hemen buraya bakıyorum ilk işim o oluyor :) Eşim benden heyecanlı geçen yaptığım testi saklamıştım sonra bi daha bakarım çizgi var mı diyede evde onu bulmuş tesadüfen test mi yapmıştın dedi evet dedim bişey alıyordumda gördüm dedi morali çok bozuktu olsun daha erken çıkmayabilir dedim bende teselli etmek için :)

Evet ya gariplerim iclerinde yasiyorlar ya iyice icim acıyor onlara.benum esim de bazen diyor kesin ben de bi sıkıntı var yazin kesin baktırayım falan diye uzuluyorum ya yoktur inşallah diyorum teselli etmeye calisiyorum ama ne kadar oluyor bilmiyorum.bi de cevremiz masallah çocuk dolu doguran dogurana etkileniliyor istemeden. Allah herkese nasip etsin insallah

Bizimde öyle bi de biz eşimin ailesine söylemedik onda bişey çıktığını haberleri yok yani sadece benim annem biliyor o da hemşire olduğu için yönlendiriyor bizi ama onlarda bilmediği için sürekli üstümüze geliyorlar artık neden yapmıyorsunuz diye bi de direk bana söylüyorlar hayırlısı diyorum sadece çok üzülüyorum bu durumdan ama bişey diyemiyorum onlara eşim istemiyor çünkü. Biz burdan yazıyoruz paylaşıyoruz onlar içlerinde yaşıyor evet belli etmiyorlar hiç yapılarımız farklı çünkü erkekler daha farklı. Sorun yoktur inşallah aklına getirmesin hem olmasa diğerlerinde olmazdı ki sorun olsaydı hiç hamile kalamazdın canım

Ya cok zor gerçekten neden sorarlar anlamam ya buyukler bazen boyle davranabiliyor iste.erkekler icin de agir bi konu maalesef insallah guzel haberi alırsın da bu sıkıntın gecer canim.son iki hamilelik saglikli olmayinca doktor yaptirman lazim demisti ama burda maalesef duzgun doktor yok olsa da tahliller icin imkanlar kisitli o yuzden baktiramadik insallah yoktur sıkıntı sizin de tez zamanda sorununuz cozulur; ))

benimde kayınvalidem sürekli çocuk diyo sinir oluyorum.bide beni sıkıştırıyolar. bende sinirimi eşimden cıkardım bi kere annene söyle çocuk diyip durmasın diye. sen herşeyi niye kafana takıyosun söylesin ne var bunda nasip der konuyu kapatırsın diye.kolaydı sanki öyle konuyu kapatabilmek.bide kayınvaldem yüzünden tartışmış olduk. neyse geçende eşime iş yerinde arkadaşları söylemiş hadi artık sizde çocuk yapın cocuklarımız arkadaş olsun falan diye birazda bizden yaşça büyük abiler çocuk söyle güzel böyle iyi bişey diye akıl vermişler. eve geldi sinir olmuş salak salak konusuyolar onlara neyse bizim çocuk yapmamızdan falan diyo. içten içe güldüm annesi bana söyleyince salak salak konuşuyo olmuyo ama :)

Iyi olmus ona da baskasi demis tatmis en azindan o duyguyu neden soruyorlar anlamam ya belki yapmicaz belki olmuyor sen mi bakican yani di mi ama.insanin yarasina tuz basiyorlar insan istemiyorum diye yalan da soyleyemiyor ne diyecegini sasip kaliyorsun

yok kuzum adeti düzene sokuyor aksine

Gunaydinnn guzel hayirli gunler diliyorum hepinize) hadi bakalim haber bekliyoruz vitae, hakkinda hayirlisi olsun insallah.

ya bu arada bisey demek istiyorum kizlar iyi ki varsiniz cok rahatliyorum sizinle konustukca:)

Gunaydinnn guzel hayirli gunler diliyorum hepinize) hadi bakalim haber bekliyoruz vitae, hakkinda hayirlisi olsun insallah.

ya bu arada bisey demek istiyorum kizlar iyi ki varsiniz cok rahatliyorum sizinle konustukca:)

Günaydın canım sabah kalkar kalkmaz test yaptım ama negatif çıktı zaten akşam hissetmiştim adet olacak gibiyim bugün. Üzüldüm mü evet ama geçen aylardaki gibi değilim daha iyiyim şimdi adet olayımda gidip eşimin değerlerine bi daha baktırcaz bi doktor bulduk

Günaydın, eşlere sperm testi yaptırmak şçin hangi doktora hangi bölüme gitmeliyiz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…