- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Aynen kuzum beni hayrete düşüren durumda bu zaten ben daha geç yumurtlarım diye beklerken erkenden dayanmış kapıma test olmasa halimize vah ki vah vallaaynen canım benim bende öyle yapıyorum.
ama gece yatmadan 3 saat önce su ve sulu gıdaları kesiyorum.
ben hadi erken adet oluyorum 26 günde falan genelde.
senin periyodunda kısa değil ama erken yumurtluyorsun.
Aynen kuzum beni hayrete düşüren durumda bu zaten ben daha geç yumurtlarım diye beklerken erkenden dayanmış kapıma test olmasa halimize vah ki vah valla
Öyleymiş kuzum inşallah bu ay hepimiz çok güzel haberlerle yazarız burayabende öyle düşünüyorum.
gerçi benim hep erken oluyor ovulasyon ben alıştım artık da.
senin de öğrenmen iyi olmuş.
bazısı da adete yakın yumurtluyor inan kimsenin sabit değil.
eskiden inanırdım ama şimdi asla inanmıyorum adetten 14 çıkar ovu günündür klişesine.
Öyleymiş kuzum inşallah bu ay hepimiz çok güzel haberlerle yazarız buraya
Amin kuzum inşallah Rabbim büyüktür o ol derse olmazlar olur kalbini ve inancını asla bırakma herşey daha güzel olacak buna İnan dualarımdasıninşallah canım.
31. ayımdayım olmayalı.
2 negatif tüp bebek denemesi.
Rabbim artık nasip etsin bana sana ve tüm isteyenlere.
Aminnnnnn inşallah kuzum Rabbim kucağımızı doldursun inşallahBende şok oldum yaptığımda canım 26 28 30 yani spermin 3 gün canlı kalabildiğini düşünürsek denk gelmiştir inşallah
Aynen canim calismalara devam et bu aralarÇok teşekkür ederim canım benim silikleşmeye başladı sanırım değilmi ekte yolluyorum tekrardan... Hem heyecanlı hem de garip bişi ya
Merhaba arkadaslar benim testlerimide yorumlarmisiniz
En koyu dundu ama bugunkide silik gibi degil sanki ne zamana kadar iliski olmasi lazim sizce.
silikleşmeye başlamış bir tık canım.
bu geceyi de değerlendir bence.
Çalışmalara devam tabisi...içimde bi his var sanki bu ay Rabbimin de izni ile olacakmış gibi hissediyorumama tabi hayırlısı ne zaman ise öyle olsun...Aynen canim calismalara devam et bu aralar
Tamam canim sagol bu geceyi degerlendiricem yarinki testime gore belki yarinda gerekebilirmi tamamen siliklesene kadar mi deneyelim
KUZum sen başlamışsın çatlamaya yavaş yavaş koyulaşmış canımSelanikMuhaciri canım dun unuttum yuklemeyi kusura bakma. Sabahları yaptıgım icin zaman gectikce biraz ucmus cizgiler ama boyle iste.
Eki Görüntüle 1990689
BirAsilAnnesi canısı bunda bişey görüyor Musun bak bakalım
11. Günü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?