Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

aynen canım benim bende öyle yapıyorum.
ama gece yatmadan 3 saat önce su ve sulu gıdaları kesiyorum.
ben hadi erken adet oluyorum 26 günde falan genelde.
senin periyodunda kısa değil ama erken yumurtluyorsun.
Aynen kuzum beni hayrete düşüren durumda bu zaten ben daha geç yumurtlarım diye beklerken erkenden dayanmış kapıma test olmasa halimize vah ki vah valla

Aynen kuzum beni hayrete düşüren durumda bu zaten ben daha geç yumurtlarım diye beklerken erkenden dayanmış kapıma test olmasa halimize vah ki vah valla

bende öyle düşünüyorum.
gerçi benim hep erken oluyor ovulasyon ben alıştım artık da.
senin de öğrenmen iyi olmuş.
bazısı da adete yakın yumurtluyor inan kimsenin sabit değil.
eskiden inanırdım ama şimdi asla inanmıyorum adetten 14 çıkar ovu günündür klişesine.

Öyleymiş kuzum inşallah bu ay hepimiz çok güzel haberlerle yazarız buraya

inşallah canım.
31. ayımdayım olmayalı.
2 negatif tüp bebek denemesi.
Rabbim artık nasip etsin bana sana ve tüm isteyenlere.
Amin kuzum inşallah Rabbim büyüktür o ol derse olmazlar olur kalbini ve inancını asla bırakma herşey daha güzel olacak buna İnan dualarımdasın Rabbim bizi duaları kabul edilenlerden kılsın

Merhaba arkadaslar benim testlerimide yorumlarmisiniz
En koyu dundu ama bugunkide silik gibi degil sanki ne zamana kadar iliski olmasi lazim sizce.

Eklentiler

• 20170502_160808.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 500

Eklentiler

• IMG_3668.JPG
    19,3 KB · Görüntüleme: 458
  • IMG_3851.JPG
    31,9 KB · Görüntüleme: 437
  • IMG_3945.JPG
    33,2 KB · Görüntüleme: 451
Merhabalar ben birşey sormak istiyorum bizimde 1buçuk 2 senedir olmuyor tedavi aşılama düşünmeden önce bi süre daha deneyelim dedik ovulasyon testi kullanayım dedim ama benim adet düzensizliğim var genelde ilaç kullanmadan adet olamıyorum bu ay kendiliğinden oldum oyüzden biraz daha umutlandım.. Adet düzensizliğim olduğu için kaçıncı günde başlamam lazım testi yapmaya ? Vede adet olamadığından dolayı progestan kullanırken ovulasyon testi kulanan oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…