- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Çok teşekkür ederim canım benim silikleşmeye başladı sanırım değilmi ekte yolluyorum tekrardan... Hem heyecanlı hem de garip bişi yaCanim benimde pek bilgim yok ama bildiğim kadariyla son gün yaptigin esit çıkmış çizgiler bu lh degerinin pik yaptigini gösteriyor lh pik yaptiktan belli bir süre sonra yumurtan catlayacak demek ve o zaman dollenebilir ancak yumurta testi yapmaya devam et ikinci cizgi siliklesmeye başlayınca yumurta catliyor demekki
20 süper ve bugün silikleşmeye başlamış canım benimki çok karışık seninki çok güzel netÇok teşekkür ederim canım benim silikleşmeye başladı sanırım değilmi ekte yolluyorum tekrardan... Hem heyecanlı hem de garip bişi ya
Banada yardım edin kızlar adet 23 Nisa'nda oldum 8. Gün ve testlerim böyle ben yumurtluyor muyum 2 gündür
Son gönderdiğime baktın mı tatlım benim yumurtlama olmuş sankicanım erken olacak ovun.
yapmaya devam et testi ve değerlendirmeye de başla.
bu gün benim de 9. günüm benim testim de sabah koyulaşmaya başlamıştı.
Son gönderdiğime baktın mı tatlım benim yumurtlama olmuş sanki
Bak kuzum ilk 3 test 4 er saat aralıklı 29 Nisa'n
Sonra 30 Nisa'n da 2 tane yaptım farklı saatlerde
Sonra 1 Mayıs'ta 3 tane yaptım farklı saatlerde
En son 2 Mayıs bugün yaptım farklı saatlerde
Toplam 10 test yaptım anladım mı bebeğim
Silik kuzum en baştan sona doğru sıraladım testleri fotoğrafta yaptığım sıraya göre ve bugün adetin 10. Günü bebeğimok. peki bu gün yaptığın test silikleşmiş mi?
bir de bu gün adetinin kaçıncı günü canım?
Silik kuzum en baştan sona doğru sıraladım testleri fotoğrafta yaptığım sıraya göre ve bugün adetin 10. Günü bebeğim
26 28 ve 30 değerlendirdim devam etmelimiyim 29 u da sanki pik gibi duruyor ilk yaptığım o test için ne düşünüyorsun30'unda testinin pik yaptığını düşünüyorum canım.
sonra giderek silikleşmiş zaten.
30'unu ve 1'ini değerlendirdiysen süper.
26 28 ve 30 değerlendirdim devam etmelimiyim 29 u da sanki pik gibi duruyor ilk yaptığım o test için ne düşünüyorsun
Evet kuzum bende öyle düşündüm yorumlar için çok teşekkür ederim ponciğim :-*ben çok net 30unun en koyu olduğunu düşünüyorum.
29unda koyulaşmaya başlamış, 30unda pik yapmış, 1inde silikleşmeye başlamış bence.
30u güzel olmuş değerlendirmen, her ihtimale karşı 1ini de değerlendirsen iyi olurmuş ama spermler 3 gün canlı kalabiliyor zaten.
bundan sonra beklemeye geçebilirsin canım.
Evet kuzum bende öyle düşündüm yorumlar için çok teşekkür ederim ponciğim :-*
29 û nasıl bu kadar koyu cıkmış ki benim zaten aklım şaşıyor inanki bu testleri denemesek bilemicez valla boşa kürek çekiyormuşuz...erken ovulasyon olmuş demekki...Sen devam et bence yapmaya... Peki eşinle buluşabildinmi o günlerde...Ben yıldız koyduklarımda buluştum20 süper ve bugün silikleşmeye başlamış canım benimki çok karışık seninki çok güzel net
İnşallah kuzum ya eve gidince gönder banda merak ettim senin tablo ne durumdane demek beybi rica ederimm.
bu gün benim 9.günüm koyulaşma var muhtemelen yarın piki görürüm bende.
bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
İnşallah kuzum ya eve gidince gönder banda merak ettim senin tablo ne durumda
Bende şok oldum yaptığımda canım 26 28 30 yani spermin 3 gün canlı kalabildiğini düşünürsek denk gelmiştir inşallah29 û nasıl bu kadar koyu cıkmış ki benim zaten aklım şaşıyor inanki bu testleri denemesek bilemicez valla boşa kürek çekiyormuşuz...erken ovulasyon olmuş demekki...Sen devam et bence yapmaya... Peki eşinle buluşabildinmi o günlerde...Ben yıldız koyduklarımda buluştum
Bende öyle yapcam kuzum kalktığımda ilk idrarlatamam gönderirim benim 3 testim var ben sadece sabahları yapıyorum test.
Bende öyle yapcam kuzum kalktığımda ilk idrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?