Bence daha erken bakmaa badla benim adet bitiminden iki gun sonra ovulasyon tedyinde cift cizguyi gormeyr basliyorumCanm p zaman sen 27 günde bir adet oluyosun adetinin 10.günü başla ovi testine bence o zaman yakalarsın bak bn bu ay klomenle yakalamama rağmen olmadı yani tutturuyosun ama döllenme olmuyo malesef bak canm esin urulojiye gitsin zaten direk sprm testi istiyolar her kadın doğumcu sprm testi istemez biz ilk devlete gittik eşim direk sprm testi istedi geçen ayda özele gittik kadın doğumcu üroloji
Gönderdi eşimi oda muayene etti ve test istedi canm mutlaka esin gitsin uzme kendini bak ben 2 hafta önce ebeye gittim bana rahim dönüklugu var dedi bu hafta sonu da gitmeyi dusunuyorm olmazsa sonra rahim filmi sabırlı ol canm bak seni tanımıyorm ama inan bu sıkıntıyı cok iyi biliyorum o yüzden sna onerim canm sabırlı ol ve hayatına devam et
Merhaba canm her ay aynı zamanda yumurtlanmiyo malesef geçen ay doktor kontrolunde yumurtladim bu ay ise ovi testi kullandim bnm bildiğim koyu görünce yani 2 çizgide köyü olucak o zaman yumurtan olgunlaşmış yumurtlamak üzere oluyosun silik oluncada da çatlamış anlamına denk geliyo geçen ay 13.gün catladi bnm yum bu ay ise 19.gün catladi malesef çatlamazsa 2 gün önce ilişki oldu o gün olmadı normalde bu şekilde de tutar ama bnm esimde hareket sorunu var o yüzden bu ay da fos çıktı anliycan ama bnm bildiğim koyulaşinca silik olduğu gün de dahil canimBence daha erken bakmaa badla benim adet bitiminden iki gun sonra ovulasyon tedyinde cift cizguyi gormeyr basliyorum
Merhaba canim. ....insallah olmustur söyledigine göre olmasi gerekiyor...ben bir yildan fazla denedim testleri sonunda simdi 10 haftalik hamileyim...kismetse olur herseyin bir zamani var....hayirlisi olsunKızlar cift cizgiden bir önceki gün oldu ve sonra ertesi gün testte silikleşmişti ama yinede o gün de oldu ama cift cizgi günü olamadı . Okuduguma göre en mümkünü sperm cıktıktan sonraki ilk 6 saatmis böyle bakınca cift cizgi günü olması sart gibi geldi bana
Senin adına cok sevindim adetime daha 9 gün var 24 günde bir adet oluyorum sanırım günüm gecmeden testlerde varsa da görünmez dmi? Döllenmeden sonra en az 10 gün gecmeli diyor ben zaten adetimin 10. Gününde yumurtladım ve daha bugün adetimin 15.günü testte imkansız sanırım cıkmasıMerhaba canim. ....insallah olmustur söyledigine göre olmasi gerekiyor...ben bir yildan fazla denedim testleri sonunda simdi 10 haftalik hamileyim...kismetse olur herseyin bir zamani var....hayirlisi olsun
Evet canim biraz daha bekle ben adetime üc gün gecmisti o zaman yaptim...ama ben emindim adetim gelcek diye :)Senin adına cok sevindim adetime daha 9 gün var 24 günde bir adet oluyorum sanırım günüm gecmeden testlerde varsa da görünmez dmi? Döllenmeden sonra en az 10 gün gecmeli diyor ben zaten adetimin 10. Gününde yumurtladım ve daha bugün adetimin 15.günü testte imkansız sanırım cıkması
Hanimlar merhaba, aranıza yeni katıldım sürekli okuyordum burada konuşulanları özellikle bu topigin 100. Sayfasina kadar atlamadan okumusumdur. Bir sorum olacakti. Bende bu ay ovu testi aldım 25 gunde bir oluyorum teste göre 8. Gun yapmaya başladım iki koyu çizgiyi 12.gunde yakaladim 11 13 ve 14. Günler yaramazlik oldu sizce olma ihtimali var mi daha 8 gun var adetime ama sol kasigimda agri var 4 gündür cevap yazarsaniz sevinirim bi de bu ay kendimi cok hamile hissediyorum 4 yillik evliyiz 5 aydir düşünüyoruz bebiş
Çok teşekkür ederim cevabınız içinEvet canım doğru zamanda olmuş yaramazlıkbende ovülasyonla bu ay hamile kaldım 22.gün yumurtladım. 21.gün ve 23.gün kaçamak oldu çok şükür tutmuş belirtiler daha anca belli olur tabi ama hissediyosan öyledir çünkü bende hissetmiştim bu ay
ben bu konuyu 2 ayda çok güzel tecrübe ettimCanm açıkçası bn de çok tecrütbeli değilim ama 1 defa kullandim başta silik çıkıyo sonra koyulastigi an 24 yada 36 saat sonra çatlayacak anlamına gekiyo burdaki yazıları okudum ciftcizgiyı gördüğü gün ve ertesi günde yapan var cift çizgiyi gördüğünün ertesi günü yapanda bn daha önce çift çizgiyi gördüğünün ertesi gün yapmıştım bu ay gördüğüm gün yapmayi düşünüyorum
Valla ne duyarsak yapıyoruz canm bn de bu ay ovu testi yapmadım geçen yaptım olmadı çünki bu ayda kafaya takmadım dedim olirsa olur yanj bakalım tutcakmjben bu konuyu 2 ayda çok güzel tecrübe ettim
ilk ay çift çizgiyi gördüğüm akşam ve sonraki akşam birliktelik oldu ama hamile kalmadım
2.ay denememde, yabancı bir internet sitesinde okumuştum, çift çizgiyi gördükten sonraki gün ve ondan sonraki gün çalışma olsun diyordu
yani çift çizgiyi ayın 22sinde gördünüz, çalışma 23ü ve 24ünde olmalı diyordu
2.ay o şekilde denedim ve hamile kaldım, ama ne yazıkki 6 haftalıkken düşük yaptım
biraz da vücudunuzu dinlemenizi tavsiye ederim, gerginlik, sıcak basması gibi hissettiğiniz şeyler yumurtlama anlamına gelir
bence henüz değil, 2.çizginin kopkoyu çıkması gerek, tahminim 2 gün içinde koyu çizgiyi göreceksinizHanimlar yardim sizce catlamismidir dongum 28.ama buay kendimi 13.gun yumurtlamis hissedince yaptim.14.gun busabah olan
benim çok koyu olmaz canım lh kitlertim. Ve böyle kopkoyu olmadan da tespit etmek mümkün Sadece önemli olan en koyu ve silikleştiği günü yakalamak. genelde 14 gün yumurtlarım ama buay kendimi 13 gün yumurtlamış gibi hissediyorum. Tabi yapmaya devam edeceğim koyuluğu takip etmek için çok sagol.bence henüz değil, 2.çizginin kopkoyu çıkması gerek, tahminim 2 gün içinde koyu çizgiyi göreceksiniz
ben her gün saat 11.00'de yapıyorum, 2-3 gün bunun gibi 2.çizgi ince çıkıyor
daha sonra 2.çizgi kopkoyu oluyor, gerçekten de 2.çizginin koyu olduktan sonraki gün yumurtluyorum
çift çizgiyi gördükten sonraki gün önemli. çünkü lh arttıktan 24-48 saat sonra yumurtlama oluyor ama sizin 4 gün üst üste koyu çizgi çıkmış baya, buna şaşırdım, ben koyu çizgiyi sadece 1 gün görüyorum, sonraki gün rengi açılıyor hemenEki Görüntüle 1970535 Arkadaşlar ovülasyon testlerinde çift çizgi görülen gün mü, yoksa çift çizgi gördükten sonraki gün mü ilişki olmalı? 18 mart cumartesi saat 11.00'da aşılamam oldu, çatlamamış yumurtam olması ihtimaline karşı 18 martta itibaren ovülasyon testi yapıyorum ve bugün de dahil hala çift çizgi görmeye devam ediyorum. 19mart sabah ve akşam ilişki oldu. 2.aşılamam olduğu için işi şansa bırakmakistemiyorum bunun için test konusunda kafama takılan bu soruyu sormak istedim cevaplarsanızsevinirim
Canim benimde pek bilgim yok ama bildiğim kadariyla son gün yaptigin esit çıkmış çizgiler bu lh degerinin pik yaptigini gösteriyor lh pik yaptiktan belli bir süre sonra yumurtan catlayacak demek ve o zaman dollenebilir ancak yumurta testi yapmaya devam et ikinci cizgi siliklesmeye başlayınca yumurta catliyor demekkiMerhabalar arkadaşlar biz de yaklaşık 1 yıldır bebişimiz olsun istiyoruz ve bütün testler defalarca yapıldı çok şükür iyiyiz.Rahim filmim de iki ay önce çekildi iyi çıktı o da çok şükür...aşılama Vs.daha istemiyoruz ben de yumurta takibi yapayım dedim. İlk kez yapıyorum pek de bilgim yok açıkçası tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum...Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?