Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İki çizginin koyu çıktığı günün ertesi günü yaptınmı test çizgiler silikleşmiydi canım eğer silikleştiyse doğru zamanı yakalamışsın

Hay

Hayır bir daha yapmadım
Anladım inşallah tutmuştur beklemek zor ama bakalım rabbim hayırlısıyla herkesi sevindirsin inş benimde eşimde 2. ameliyat olalı bu 2. Ayımız bugün adet günümdü olmadım tabi 3 senedir olmadı bi düşüğüm olmuştu hayırlısı ya ben alıştım galiba arada sinirlerim bozulsada :))

Kızlar şimdi yaptım t c den önce çıktı adetim gecikeli bu 2. Gün Ovulasyon testi böyle çıktı idrar testi alıp bi bakıcam hamilelik olabiliyomuş ay hiç inanamıyorum yumurtlama gnümde bile çıkmadı

Eklentiler

• image.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 243
Mrh kızlar.kafama bisey takıldı.dün adetimin 14.günüydü cift çizgiyi gordum bugün biraz silikti iliski oldu.ama adetimin 9. 10. Gunlrinde fln akıntı oluyo bugunlrde pek olmuyo nerdeyse hic.düzenli adet görüyorum.28.yada 29.günlerde.kac aydır 15.gun cift cizgiyi gorup o gece iliski oluyordu yanlış mi yapiyoduk acaba.valla 2senedr tutamadık:)

Yaptığım gebelik testlerinde belli değil yok gibi çıkıyo, Ovulasyonda baya çıkıyo inşallah yanıltmaz bizi

Eklentiler

• image.jpeg
    39,3 KB · Görüntüleme: 191
Silik bile çıksa hamile olduğunu gosteriyo cnm.erkendir oyuzden siliktir.kan ver en iyisi düşünüp durma
İnş bakalım canm düşünmesinden değilde benim bi düşüğüm olmuştu hemde idrar testini yaptığmız günün ertesi gün o yüzden hiçbişey anlayamamıştk bu defada sevincimiz yarıda kalır diye.
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin zaten adet olmazsam kanda baktırırım

Merhaba aranıza yeni katıldım.Ovulasyon gününde çift çizgiyi görünce üst üste 4 günü değerlendirdik. Ovulasyondan 4 ve 5 gün sonra testinde test çizgisinde koyuluk devam etti normal mi??? Yardım lütfen

Eklentiler

• DSC_1285.JPG
    22,1 KB · Görüntüleme: 191
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah Rabbim.

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah Rabbim.
Yinede Güzel dileklerin için teşekkür ederim ederim hamile değilmişim kan testi yaptırdım 0.10 çıktı zaten ovulasyonda silikleşiyo ovulasyonada inanmıyorum artık alışmıştım zaten düzenli adet olmaya anca ümitlendim canım sıkıldı pzt adet söktürücü alıcam

Ciddi mi.ama.teste belli oluyodu.alma canm adet sokyurucu.belki sonra belli olcak bekle bence

Ciddi mi.ama.teste belli oluyodu.alma canm adet sokyurucu.belki sonra belli olcak bekle bence
Valla. Bugün dr gittim ultrasonla baktı gebelik yok dedi kisttenmi acaba dedim kistte yok ben anlamadım o neydi öyle, adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım dedi eşimde nerdeyse 3 ay oluyo yarın test yaptırcak onun sonucuyla gitcem dr yanına hayırlısı bakalım biyerden başlayalım daha önce hiçbişey yapılmadı ne takip ne asılama

Eşin bisey mi kullandi canım sorun neydi.benimde esimde sorun.kac gun gecti canm adetin bidaha mi idrar testi yapsan acaba.doktor bisey demedi mi neden pozitif çıkmış.benim gorumceminde bayag bi sürdü gebelik yok dendi doktrn biri bekle dedi simdi 4 yaşında kızı.oyuzden sana da dedim cnm bekle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…