- 7 Aralık 2015
- 167
- 72
- 18
İki çizginin koyu çıktığı günün ertesi günü yaptınmı test çizgiler silikleşmiydi canım eğer silikleştiyse doğru zamanı yakalamışsınMerhaba benim 1.5 senedir çocuqum olmuyo Owulasyon testiyle daha yeni karşılaştım hiç duymamıştım Eczaneden MİRATECH aldım içinde 5 adet wardı Adetimin 11.qünü testi yapmaya başladım 13.qün ikinci çizqim silik çıktı o akşam ilişkiye qirdik 14.qünü tekrar yaptım testi ikiside koyu çıktı O akşam da ilişkiye qirdim we sabahına tekrar qirdim Birdaha 5 qün olmucak yola qidiyorum diye Yardımcı olun nasıl sonuç alırım ????
Hayır bir daha yapmadımİki çizginin koyu çıktığı günün ertesi günü yaptınmı test çizgiler silikleşmiydi canım eğer silikleştiyse doğru zamanı yakalamışsın
Anladım inşallah tutmuştur beklemek zor ama bakalım rabbim hayırlısıyla herkesi sevindirsin inş benimde eşimde 2. ameliyat olalı bu 2. Ayımız bugün adet günümdü olmadım tabi 3 senedir olmadı bi düşüğüm olmuştu hayırlısı ya ben alıştım galiba arada sinirlerim bozulsada :))Hay
Hayır bir daha yapmadım
Bence hamilesin canim tebrik ederimBuda idrar testim
Saol canım benim inşallah ya ama gebelik testinde nerdeyse hayalet çizgi çıkıyo ama ovulasyonlar siyah nerdeyse anlayamadım korkuyorum açıkcası kan vermeye :/Bence hamilesin canim tebrik ederim
İnşallah allah razı olsun arkdasm tam net çıksada idrar testinde, burda çığırsamTebrikler arkadaşım hamilesin
Silik bile çıksa hamile olduğunu gosteriyo cnm.erkendir oyuzden siliktir.kan ver en iyisi düşünüp durmaYaptığım gebelik testlerinde belli değil yok gibi çıkıyo, Ovulasyonda baya çıkıyo inşallah yanıltmaz bizi
İnş bakalım canm düşünmesinden değilde benim bi düşüğüm olmuştu hemde idrar testini yaptığmız günün ertesi gün o yüzden hiçbişey anlayamamıştk bu defada sevincimiz yarıda kalır diye.Silik bile çıksa hamile olduğunu gosteriyo cnm.erkendir oyuzden siliktir.kan ver en iyisi düşünüp durma
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah Rabbim.İnş bakalım canm düşünmesinden değilde benim bi düşüğüm olmuştu hemde idrar testini yaptığmız günün ertesi gün o yüzden hiçbişey anlayamamıştk bu defada sevincimiz yarıda kalır diye.
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin zaten adet olmazsam kanda baktırırım
Yinede Güzel dileklerin için teşekkür ederim ederim hamile değilmişim kan testi yaptırdım 0.10 çıktı zaten ovulasyonda silikleşiyo ovulasyonada inanmıyorum artık alışmıştım zaten düzenli adet olmaya anca ümitlendim canım sıkıldıSağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah Rabbim.
Ciddi mi.ama.teste belli oluyodu.alma canm adet sokyurucu.belki sonra belli olcak bekle benceYinede Güzel dileklerin için teşekkür ederim ederim hamile değilmişim kan testi yaptırdım 0.10 çıktı zaten ovulasyonda silikleşiyo ovulasyonada inanmıyorum artık alışmıştım zaten düzenli adet olmaya anca ümitlendim canım sıkıldıpzt adet söktürücü alıcam
Valla. Bugün dr gittim ultrasonla baktı gebelik yok dedi kisttenmi acaba dedim kistte yok ben anlamadım o neydi öyle, adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım dedi eşimde nerdeyse 3 ay oluyo yarın test yaptırcak onun sonucuyla gitcem dr yanına hayırlısı bakalım biyerden başlayalım daha önce hiçbişey yapılmadı ne takip ne asılamaCiddi mi.ama.teste belli oluyodu.alma canm adet sokyurucu.belki sonra belli olcak bekle bence
Eşin bisey mi kullandi canım sorun neydi.benimde esimde sorun.kac gun gecti canm adetin bidaha mi idrar testi yapsan acaba.doktor bisey demedi mi neden pozitif çıkmış.benim gorumceminde bayag bi sürdü gebelik yok dendi doktrn biri bekle dedi simdi 4 yaşında kızı.oyuzden sana da dedim cnm bekle diyeValla. Bugün dr gittim ultrasonla baktı gebelik yok dedi kisttenmi acaba dedim kistte yok ben anlamadım o neydi öyle, adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım dedi eşimde nerdeyse 3 ay oluyo yarın test yaptırcak onun sonucuyla gitcem dr yanına hayırlısı bakalım biyerden başlayalım daha önce hiçbişey yapılmadı ne takip ne asılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?