Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar terübelerinizle yorumlarmısınız çift çizgi göremiceeem galibaa 17. Gündeyiim

Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmak istiyorum 7 aylik evliyim fakat olmuyor bende ovülasyon testi aldim adetimin 14. Gunu fakat 4 gundur yapiyorum pozitif cikmadi bugun dr a gittim yumurta falan yok ya yarın yumurtlarsin yada sonra yani daha yumurtlama olmamis bende cok istedigim icin klomen verdi adet olunca baslayacagim birde benim onceden yumurta kivaminda akintim olurdu simdi oda yok kafam karisiyor ama adetlerimde duzenli adet oluyorsam yumurtluyorum demek degilmibana bir yardimci olun

Merhaba canım aynı şey benim başıma geldi sayılır ama daha ilk ayımız bizim. Kasık ağrılarım olduğu için doktora gittim 15.gün gitmiştim. Yumurtan büyümemiş olmamış bu ay umut yok dedi acaba bende merak ediyrum sonradan büyüme olabilirmi diye

İyi akşamlar kızlar buda benim bu ayki ovulasyon testlerim yalnız 20. Gün fotosu yok ama silikleşti o yüzden yumurtlama günü 19. Gün gibide geldi 20. Gün çatlamış olabilir ama bilmiyorum sizce?

Eklentiler

• image.jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 279
İyi akşamlar kızlar buda benim bu ayki ovulasyon testlerim yalnız 20. Gün fotosu yok ama silikleşti o yüzden yumurtlama günü 19. Gün gibide geldi 20. Gün çatlamış olabilir ama bilmiyorum sizce?
En koyusu 19 u ama iyice koyulaşma dan silikleşmiş iyiki değerlendirmişsin

Sıvı alımına dikkat ettinmi birde aynı saatlerde yapılıyor belkide o etkilemiştir
Ettim öğlen 1 e kadar aç bekliyorum bazende 11 buçuğa kadar doğrumu kağıtta öyle yazıyodu ama siz nasıl yapıyosunuz aç beklemekte iyi değil bi tutturamadım saatleri

Ettim öğlen 1 e kadar aç bekliyorum bazende 11 buçuğa kadar doğrumu kağıtta öyle yazıyodu ama siz nasıl yapıyosunuz aç beklemekte iyi değil bi tutturamadım saatleri
Ben sabah kahvaltımı yaptıkdan sonra vc ye gidip sonra 2.5 saat boyunca hiç birşey içmiyordum öyle yapıyordum testi bende kahvaltımı saat 11 12 arası yapıyorum inşallah tutar canım bu ay

Ben sabah kahvaltımı yaptıkdan sonra vc ye gidip sonra 2.5 saat boyunca hiç birşey içmiyordum öyle yapıyordum testi bende kahvaltımı saat 11 12 arası yapıyorum inşallah tutar canım bu ay
Amin İnşallah ben 4 saat bekliyodum o zaman dediğin gibi yapıyım gerçi aynı şeye geliyo ama hiç olmazsa aç durmamış olurum tansiyonum düşüyo bişeyler atıştırmayınca sadece sıvı almam 2 bucuk 3 saat tamam canım çok teşekkürler iyi akşamlar

Arkadaşlar idrarımı yaparken ve ilişkiden sonra açıma oluyor sanırım idrar yollarımda iltihaplanma var doktora gitmem gerek de adet dönemimde mi gitmeliyim? İlk kez muayene olacam

Arkadaşlar idrarımı yaparken ve ilişkiden sonra açıma oluyor sanırım idrar yollarımda iltihaplanma var doktora gitmem gerek de adet dönemimde mi gitmeliyim? İlk kez muayene olacam

sen şimdi git idrar yolunda iltihap varsa ona ilaç verir bebek için ise sonra yine çağrı zaten seni .....

Merhaba benim 1.5 senedir çocuqum olmuyo Owulasyon testiyle daha yeni karşılaştım hiç duymamıştım Eczaneden MİRATECH aldım içinde 5 adet wardı Adetimin 11.qünü testi yapmaya başladım 13.qün ikinci çizqim silik çıktı o akşam ilişkiye qirdik 14.qünü tekrar yaptım testi ikiside koyu çıktı O akşam da ilişkiye qirdim we sabahına tekrar qirdim Şuan bekliyorum sizce ne olur?

Merhaba benim 1.5 senedir çocuqum olmuyo Owulasyon testiyle daha yeni karşılaştım hiç duymamıştım Eczaneden MİRATECH aldım içinde 5 adet wardı Adetimin 11.qünü testi yapmaya başladım 13.qün ikinci çizqim silik çıktı o akşam ilişkiye qirdik 14.qünü tekrar yaptım testi ikiside koyu çıktı O akşam da ilişkiye qirdim we sabahına tekrar qirdim Birdaha 5 qün olmucak yola qidiyorum diye Yardımcı olun nasıl sonuç alırım ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…