- 20 Aralık 2016
- 45
- 4
- 16
- 38
akşam yaptım sonuç bu az silikleşme var gibi??Akşama doğru tekrar yap benimde iki gün böyle çıkmıştı akşama silikleşmeye başlamış tı
Evet canım silikleşmiş çatlamış yumurta inşallah hayırlı sonuçlar alırsınakşam yaptım sonuç bu az silikleşme var gibi??
Bugün daha da silikleşti çalışmaya bugün de devam ediyorum dimi.inş 2.denememde başarırımEvet canım silikleşmiş çatlamış yumurta inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Bugünde yarında devam et canımBugün daha da silikleşti çalışmaya bugün de devam ediyorum dimi.inş 2.denememde başarırım
Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmak istiyorum 7 aylik evliyim fakat olmuyor bende ovülasyon testi aldim adetimin 14. Gunu fakat 4 gundur yapiyorum pozitif cikmadi bugun dr a gittim yumurta falan yok ya yarın yumurtlarsin yada sonra yani daha yumurtlama olmamis bende cok istedigim icin klomen verdi adet olunca baslayacagim birde benim onceden yumurta kivaminda akintim olurdu simdi oda yok kafam karisiyor ama adetlerimde duzenli adet oluyorsam yumurtluyorum demek degilmibana bir yardimci olun
En koyusu 19 u ama iyice koyulaşma dan silikleşmiş iyiki değerlendirmişsinİyi akşamlar kızlar buda benim bu ayki ovulasyon testlerim yalnız 20. Gün fotosu yok ama silikleşti o yüzden yumurtlama günü 19. Gün gibide geldi 20. Gün çatlamış olabilir ama bilmiyorum sizce?
Benim niye çok koyu çıkmıyo yaEn koyusu 19 u ama iyice koyulaşma dan silikleşmiş iyiki değerlendirmişsin
Sıvı alımına dikkat ettinmi birde aynı saatlerde yapılıyor belkide o etkilemiştirBenim niye çok koyu çıkmıyo yayumurtlama oldumuki daha yeni deniyorum acemiyim bu konuda :)
Ettim öğlen 1 e kadar aç bekliyorum bazende 11 buçuğa kadar doğrumu kağıtta öyle yazıyodu ama siz nasıl yapıyosunuz aç beklemekte iyi değil bi tutturamadım saatleriSıvı alımına dikkat ettinmi birde aynı saatlerde yapılıyor belkide o etkilemiştir
Ben sabah kahvaltımı yaptıkdan sonra vc ye gidip sonra 2.5 saat boyunca hiç birşey içmiyordum öyle yapıyordum testi bende kahvaltımı saat 11 12 arası yapıyorum inşallah tutar canım bu ayEttim öğlen 1 e kadar aç bekliyorum bazende 11 buçuğa kadar doğrumu kağıtta öyle yazıyodu ama siz nasıl yapıyosunuz aç beklemekte iyi değil bi tutturamadım saatleri
Amin İnşallah ben 4 saat bekliyodum o zaman dediğin gibi yapıyım gerçi aynı şeye geliyo ama hiç olmazsa aç durmamış olurum tansiyonum düşüyo bişeyler atıştırmayınca sadece sıvı almam 2 bucuk 3 saat tamam canım çok teşekkürler iyi akşamlarBen sabah kahvaltımı yaptıkdan sonra vc ye gidip sonra 2.5 saat boyunca hiç birşey içmiyordum öyle yapıyordum testi bende kahvaltımı saat 11 12 arası yapıyorum inşallah tutar canım bu ay
Arkadaşlar idrarımı yaparken ve ilişkiden sonra açıma oluyor sanırım idrar yollarımda iltihaplanma var doktora gitmem gerek de adet dönemimde mi gitmeliyim? İlk kez muayene olacam
Tamam canım teşekkürlersen şimdi git idrar yolunda iltihap varsa ona ilaç verir bebek için ise sonra yine çağrı zaten seni .....
Merhaba benim 1.5 senedir çocuqum olmuyo Owulasyon testiyle daha yeni karşılaştım hiç duymamıştım Eczaneden MİRATECH aldım içinde 5 adet wardı Adetimin 11.qünü testi yapmaya başladım 13.qün ikinci çizqim silik çıktı o akşam ilişkiye qirdik 14.qünü tekrar yaptım testi ikiside koyu çıktı O akşam da ilişkiye qirdim we sabahına tekrar qirdim Şuan bekliyorum sizce ne olur?Arkadaslar ben bu ay gittigidiyordan 27 tl ye 25 tane ovulasyon 2 tane de gebelik testi aldim eczanelerde cok pahaliydi. Neyse adetim bittikten sonra 2 gun sonra basladim yumurtlama donemini kacirmamak icin ve cift cizgiyi gorduk o gun ve ertesi gun esimle beraber olduk ve ve aradan gecen 16 gun sonra hamile oldugunu ogrendim. Acikcasi benimde tereddutler im vardi ama ilk kullanmam da hamile kaldim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?