Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

26Gunde adet oluyorum simdiye kadar koyulasmasi gerekmezmiydi acaba
Aslında yaptığın günede bağlı ben hemen adet bitiminde başladım 9 uncu günde yakalamıştım ama sen numaralandırma mışsın son yaptığın test hangisi 26 günde oluyorsan kaçırmış olabilirsin bende 26 günde bir oluyorum

Geriye doğru o kadar cok yorum okudum ki !kiminde silik kiminde koyu renk ovu testi.Sanırım bunun bir kriter olması kişiden kişiye değişiyor. Ne umut bağlamak lazım ne umutsuz olmak.En doğrusu adet geçikmesini beklemek.İnsan olsun diye düşününce hemen gelsin istiyor.Ama Rabbimize kararladigi bir zaman var elbet.

Bana da bir yorum yaparmisiniz luften
Henüz yumurtlama olmamış.iki tarafında aynı renk olması gerekiyor. En koyu haline geliyor .sonra tekrar siliklesmeye başlıyor. En koyu hale geldikten sonra siliklesmeye başladığında yumurtlama gerçekleşiyor. En koyu halinden 24.36 saat sonra oluyor genelde

Merhaba geçmiş olsun .bende hasimatoyum. Ama tsh değerim henüz ilaç kullanmayacak durumda. Göğüs ağrısı hem hamilelik belirtisi hemde adet belirtisi.prolaktin hormonunun yuksekligindede ağrı oluyor. İlk gebeligimde ağrıdan ziyade dolgunluk olmuştu.gerginlik hissetmiştim. İnşallah biran önce gelir bebeğiniz

Ben adetimin 10.gunu basladim.siralamasi en ustteki 10.gun olan.ortadaki 12.gun olan.en alttakide13.gun olan.11.gunu test yapmadim

Ben adetimin 10.gunu basladim.siralamasi en ustteki 10.gun olan.ortadaki 12.gun olan.en alttakide13.gun olan.11.gunu test yapmadim
Valla canım seninki gittikçe silikleşmiş 11 de çatlamış olabilirmi acaba hiç bişe anlayamadım bu ay olmazsa senin testler pahalı int ucuzlardan al hem çok oluyor onların içince bende onlardan kullandım biraz erken başla yapmaya

Dayanamayıp bir daha ovu testi yaptım adetime 2 gün var.üstteki sabah alttaki şimdi. Fikri olan varmı arkadaşlar?umutlanmalımıyım?

Eklentiler

• 20170124_192750-01.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 171
Dayanamayıp bir daha ovu testi yaptım adetime 2 gün var.üstteki sabah alttaki şimdi. Fikri olan varmı arkadaşlar?umutlanmalımıyım?
Hamile olabilir sin gebelik testin varsa yap bence silikde olsa çıkar hamileysen benim adete 3 gün kala çok hafif ikinci çizgi çıkmıştı

Hamile olabilir sin gebelik testin varsa yap bence silikde olsa çıkar hamileysen benim adete 3 gün kala çok hafif ikinci çizgi çıkmıştı
Şimdi onuda yaptım ama onda 2 ci çizgi henüz yok.Yumurtlamam ayın 12 sinde olmuştu.Ovu testi ile takip etmistim.Eğer varsa 12 günlük. Ovu testi ile öğrenenler olmuş ondan bir umut yaptım bende.çok teşekkür ederim canım. İnşallah vardır

Testin laboquicik markamı bekle biraz daha ben banyoya koydum negatifti gece yatarken bir baktım belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı

Testin laboquicik markamı bekle biraz daha ben banyoya koydum negatifti gece yatarken bir baktım belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı
Evet o markadan testim .Bekleyeyim biraz daha o zaman Ne stresli bir şey bu.Allah herkesin gönlüne göre versin .ovu dan öğrenenler görünce birde böyle çıkınca heyecanlandım.

Lh başka bir sebeptende bu sekilde artış gösteriyor mu acaba ? Sadece yumurtlama günümde bu kadar koyulasmısti. O da ocağın 12 de.sonra siliklesti ve kayboldu .Bende yapmayı bıraktım. Bugün okuyunca yaptım tekrar böyle bir sonuç çıktı işte. Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Benim gebelik testinde çizgi çıkınca ovulasyon testi de yaptım denemek için seninki gibi çıkmıştı onun için bekle dedim Allah kalbine göre versin inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Bende anlamadim ama soyle birsey olmustu adetimin daha 7.gunu falandi sanirim şu uzayan akinti vardi.ama aldigim testte batin 9 yada 10.günü yap yaziyordu.bende 10. Gunu yaptim.11.gunu birliktelik oldu ama artik ya nasip ya kismet.galiba kaçırdım

Her kadının ki farklı oluyor eğer akıntıyı ozaman gördüysen demekki o aralar çatlamış hemen adet biter bitmez başla inşallah yakalarsın günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…