Aslında yaptığın günede bağlı ben hemen adet bitiminde başladım 9 uncu günde yakalamıştım ama sen numaralandırma mışsın son yaptığın test hangisi 26 günde oluyorsan kaçırmış olabilirsin bende 26 günde bir oluyorum26Gunde adet oluyorum simdiye kadar koyulasmasi gerekmezmiydi acaba
Akşama doğru tekrar yap benimde iki gün böyle çıkmıştı akşama silikleşmeye başlamış tıCanım bugün tekrar yaptım hala koyu??Eki Görüntüle 1943773
Tamam canımAkşama doğru tekrar yap benimde iki gün böyle çıkmıştı akşama silikleşmeye başlamış tı
En koyu halinden sonra siliklesmeye ilk başladığında yumurtlamıs oluyorsunuz.Eki Görüntüle 1943414 Canım 17gün yumurtlama mı bu sence ???
Henüz yumurtlama olmamış.iki tarafında aynı renk olması gerekiyor. En koyu haline geliyor .sonra tekrar siliklesmeye başlıyor. En koyu hale geldikten sonra siliklesmeye başladığında yumurtlama gerçekleşiyor. En koyu halinden 24.36 saat sonra oluyor geneldeBana da bir yorum yaparmisiniz luften
Merhaba geçmiş olsun .bende hasimatoyum. Ama tsh değerim henüz ilaç kullanmayacak durumda. Göğüs ağrısı hem hamilelik belirtisi hemde adet belirtisi.prolaktin hormonunun yuksekligindede ağrı oluyor. İlk gebeligimde ağrıdan ziyade dolgunluk olmuştu.gerginlik hissetmiştim. İnşallah biran önce gelir bebeğinizkızlar merhaba konunun işl 67 sayfa okuduktan sonra aktif olma kararı aldım :) 15 temmuzda 7 haftalık düşük yaptım hipertroid hastasıydım doktor hamile kalmama çok şaşırmıştı bu hastalık hamileliğe engel demişti ama düşük riskimin çok yüksek olduğunu da eklemişti5 eylülde troid ameliyatı olup bezleri komple aldırdım ve 3 aydır bebiş için çalışıyoruz.bu ay 7 günlük bi gecikme oldu test yaptım negatif çıktı yalnız normalde 3 gün sancı çekerdim 1 gün sancım oldu göğüslerim 1 hafta önceden ağrımaya başlardı bu kez hiç ağrım olmadı ama kırmızı kartı gördük sormak istediğim üstüne görme olayını yaşayan var mı? ilk hamileliği ile ikinci hamileliği arasında fark yaşayan oldu mu?
Ben adetimin 10.gunu basladim.siralamasi en ustteki 10.gun olan.ortadaki 12.gun olan.en alttakide13.gun olan.11.gunu test yapmadimAslında yaptığın günede bağlı ben hemen adet bitiminde başladım 9 uncu günde yakalamıştım ama sen numaralandırma mışsın son yaptığın test hangisi 26 günde oluyorsan kaçırmış olabilirsin bende 26 günde bir oluyorum
Valla canım seninki gittikçe silikleşmiş 11 de çatlamış olabilirmi acaba hiç bişe anlayamadım bu ay olmazsa senin testler pahalı int ucuzlardan al hem çok oluyor onların içince bende onlardan kullandım biraz erken başla yapmayaBen adetimin 10.gunu basladim.siralamasi en ustteki 10.gun olan.ortadaki 12.gun olan.en alttakide13.gun olan.11.gunu test yapmadim
Hamile olabilir sin gebelik testin varsa yap bence silikde olsa çıkar hamileysen benim adete 3 gün kala çok hafif ikinci çizgi çıkmıştıDayanamayıp bir daha ovu testi yaptım adetime 2 gün var.üstteki sabah alttaki şimdi. Fikri olan varmı arkadaşlar?umutlanmalımıyım?
Şimdi onuda yaptım ama onda 2 ci çizgi henüz yok.Yumurtlamam ayın 12 sinde olmuştu.Ovu testi ile takip etmistim.Eğer varsa 12 günlük. Ovu testi ile öğrenenler olmuş ondan bir umut yaptım bende.çok teşekkür ederim canım. İnşallah vardırHamile olabilir sin gebelik testin varsa yap bence silikde olsa çıkar hamileysen benim adete 3 gün kala çok hafif ikinci çizgi çıkmıştı
Testin laboquicik markamı bekle biraz daha ben banyoya koydum negatifti gece yatarken bir baktım belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştıŞimdi onuda yaptım ama onda 2 ci çizgi henüz yok.Yumurtlamam ayın 12 sinde olmuştu.Ovu testi ile takip etmistim.Eğer varsa 12 günlük. Ovu testi ile öğrenenler olmuş ondan bir umut yaptım bende.çok teşekkür ederim canım. İnşallah vardır
Evet o markadan testim .Bekleyeyim biraz daha o zaman Ne stresli bir şey bu.Allah herkesin gönlüne göre versin .ovu dan öğrenenler görünce birde böyle çıkınca heyecanlandım.Testin laboquicik markamı bekle biraz daha ben banyoya koydum negatifti gece yatarken bir baktım belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı
Lh başka bir sebeptende bu sekilde artış gösteriyor mu acaba ? Sadece yumurtlama günümde bu kadar koyulasmısti. O da ocağın 12 de.sonra siliklesti ve kayboldu .Bende yapmayı bıraktım. Bugün okuyunca yaptım tekrar böyle bir sonuç çıktı işte. Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsinTestin laboquicik markamı bekle biraz daha ben banyoya koydum negatifti gece yatarken bir baktım belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı
Benim gebelik testinde çizgi çıkınca ovulasyon testi de yaptım denemek için seninki gibi çıkmıştı onun için bekle dedim Allah kalbine göre versin inşallah olumlu sonuçlar alırsınLh başka bir sebeptende bu sekilde artış gösteriyor mu acaba ? Sadece yumurtlama günümde bu kadar koyulasmısti. O da ocağın 12 de.sonra siliklesti ve kayboldu .Bende yapmayı bıraktım. Bugün okuyunca yaptım tekrar böyle bir sonuç çıktı işte. Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Anladım canım biraz daha sabır o zaman .çok teşekkür ederimBenim gebelik testinde çizgi çıkınca ovulasyon testi de yaptım denemek için seninki gibi çıkmıştı onun için bekle dedim Allah kalbine göre versin inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Bende anlamadim ama soyle birsey olmustu adetimin daha 7.gunu falandi sanirim şu uzayan akinti vardi.ama aldigim testte batin 9 yada 10.günü yap yaziyordu.bende 10. Gunu yaptim.11.gunu birliktelik oldu ama artik ya nasip ya kismet.galiba kaçırdımValla canım seninki gittikçe silikleşmiş 11 de çatlamış olabilirmi acaba hiç bişe anlayamadım bu ay olmazsa senin testler pahalı int ucuzlardan al hem çok oluyor onların içince bende onlardan kullandım biraz erken başla yapmaya
Her kadının ki farklı oluyor eğer akıntıyı ozaman gördüysen demekki o aralar çatlamış hemen adet biter bitmez başla inşallah yakalarsın günleriniBende anlamadim ama soyle birsey olmustu adetimin daha 7.gunu falandi sanirim şu uzayan akinti vardi.ama aldigim testte batin 9 yada 10.günü yap yaziyordu.bende 10. Gunu yaptim.11.gunu birliktelik oldu ama artik ya nasip ya kismet.galiba kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?