Gunaydin kozlar o uyku bende hic bitmuyo zaten
Gigus agrisina gelince benim her adet döneminde agriyo zaten ayrıca hamile kaldinizdada ayni adet olurken ne yasiyosaniz aynisini yasiyosunuz AA demiştim gene olmadi çikan sivikceye kadar ayni
Gunaydin canimm gunumuz hayirli ve guzel gecsinn benimde hala cok uykum vaarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kozlar o uyku bende hic bitmuyo zaten
Gigus agrisina gelince benim her adet döneminde agriyo zaten ayrıca hamile kaldinizdada ayni adet olurken ne yasiyosaniz aynisini yasiyosunuz AA demiştim gene olmadi çikan sivikceye kadar ayni
Ben soğan suyunu adet bittikten sonra 7. gün başladım ama 1 hafta kullandım tansiyonumu çok düşürdü canım bi de yumurtam çatladığı için bende tedirgin oldum bıraktım akıntımda çok olmadı sanırım enfeksiyon falanda yok diye düşündüm o yüzden en iyisi devam etmemek dedim bu seferde adetim düzenli onu bozar diye de korktum açıkçası :)
İşte bende o yüzden hamilelik belirtisi var diyemiyorum durucumSırtımda sivilceler çıktı ama adet dönemimdede çıkıyor dün gündüz kasıklarımda ağrı vardır ama şimdi yok falan işte anlaşılmıyor yani kendini belli etmiyor bebiş
Mina tahlil yaptiracak misin tekrar nasil hissediyorsun?:)
Durucum nasilsin? Benim ne adette ne hamilelikte olmaz gogus agrim ilginc biriyim:) bi de dun konusmussunuz ya gogus rengi koyulaziyor falan benim de inadina bikac gundur rengi cok acik:) kani cekilmis gibi
vitae canim bi tahlil yaptirsana ya meraktan catladik inan:))
Aynen bende de göğüs ağrısı hiç olmaz canım sızlamaz şişmez hiçbişey yapmaz aynıdırSadece üzerindeki damar belirginleşmiş o kadar bi de dün biraz koyuydu bugün rengi açılmış yine
Dün sabah evde yaptım testi ama çıkmayınca kötü oldum o yüzden perşembe yaptırırım dedim bugün kırmızıları görürüm diyede içimde endişe var açıkçası yoksa bende merak ediyorum ama bi rahatlamada gelmedi değil yani bugün rahatım saldım galiba biraz :))
Gunaydin canimm gunumuz hayirli ve guzel gecsinn benimde hala cok uykum vaarrr
Sal gitsin ya bosver ben de oyleyim bu siralarda nedense dun doktor da oyle hamile kalabilmissin falan deyince iyice bi rahatladim rahatlamasak ne olacak sanki ne kadar ugrassak da Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak elbet nasibimizi arayacagiz ama strese gerek yok keske bu rahatligim hep devam etse:) o zaman senin icin yarini bekleyecegiz
Dün de böyleydim aslında ama bugün daha bi rahatlama geldi bana canım belkide Allah artık yeter çok kastın kendini biraz rahat ol diye içime huzur verdi :) 1 hafta önceden başlamıştım çünkü meraklanmaya ama şimdi bekliyorum sadece dediğin gibi başka çaremizde yok zatenZaten bu ayda olmazsa bi dahaki ay bu kadar kasmayacağım diye söz verdim kendime rahat bırakacağım bi de tatile çıkarsam bu ay tamamdır
Ohhh mis:) cocugu olan arkadaslar bana hep olmadan tadini cikar diyor hep napalim onlar gelene kadar biz de keyfimize bakicaz:))
hiç bilmiyorum kuzum ya netten sabah beri bakıyorum bende göğüslerim patlayacak gibi bugün adet günümdü ümitlenmekte istemiyorum fazla ama hayırlısı işte Rabbim neylerse güzeleyler
Selam kızlar sonunda iki net ovulasyon çizgisini gördüm ve aranıza döndüm...yalnız bişey sormam gerekiyor ya...Pazartesi akşam üstü yaptm ilk testi gayet koyuydu,salı günü yani dün de aynı saatte yaptım yine gayet koyuydu,biz eşimde Pazartesi ve salı gecesi ilişkiye girdik testi bu sabah da yaptım kötülüğü azalmıştı...şimdi ben yumurtladım mı ve ilişki günlerini doğru mu değerlendirmişim???? Bu gece de ilişki olsa fazla mı olur yoksa garanti olsun diye bu akşamı da mı değerlendirelim??? Durucum ve Minacım siz ne durumdasınız yoktum ben bir süredir
Mina tahlil yaptiracak misin tekrar nasil hissediyorsun?:)
Durucum nasilsin? Benim ne adette ne hamilelikte olmaz gogus agrim ilginc biriyim:) bi de dun konusmussunuz ya gogus rengi koyulaziyor falan benim de inadina bikac gundur rengi cok acik:) kani cekilmis gibi
vitae canim bi tahlil yaptirsana ya meraktan catladik inan:))
Yok canim tahlil yaptiran ben degildim zaten karisti galiba :) batim 12 haziran hicbirr belirtim de yok ne adet ne gebelik bu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdik bakalım hayirlisi artik
Hosgeldim canim ya nerelerdesin? Siliklesmesi catladigini gosteriyor diye biliyorum iyi bisey yani:) sanirim dogru degerlendirmissin ama bilen arkadaslar daha net bisey der tabi :))hayirlisiyla tutunsun insallah
Hosgeldim canim ya nerelerdesin? Siliklesmesi catladigini gosteriyor diye biliyorum iyi bisey yani:) sanirim dogru degerlendirmissin ama bilen arkadaslar daha net bisey der tabi :))hayirlisiyla tutunsun insallah
İyiz cnnn sağol biz biraktigin gibi tik yok bizde))) bakalim kismet
İyiz cnnn sağol biz biraktigin gibi tik yok bizde))) bakalim kismet
Kizlar bol sans size inş gonkunuze gore verir kendinize iyi bakin
Yok cnmmm ayriliyoynmmm bosverNe o bizi terk mi ediyorsun durucum
Yok cnmmm ayriliyoynmmm bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?