Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yaklaşık 6 aydır burayı takip ediyorum yazılan herşeyi okudum tüm belirtileri takip ettim hatta ilk 2 ay ovulasyon testi ile denedim ama rabbim 6. Ayda yüzüme güldü ve bugün hamile olduğumu öğrendim . Tam 5 haftalıkmış ufaklık. Ama diyeceğim o ki sabır çok önemli imiş ilk aylar neler denedim hemen olacak zanneetim sonra hüsrana uğrayınca kendi akışına bıraktım ve son iki aydır hiçbirşey yapmadım extra ve Allah bana bir melek gönderdi. Daha çpk yeni inşallah sonunu görüp kucağıma almak nasip olur benim gibi hergün burada kendine umut arayan arkadaşlarımda em kısa zamanda bu mutlu haberi alırlar :)

Hayirlisi olsun canım benim inşallah sağlıklı kucağına alırsın. ....

Kızlar benim bebiş gitti kimyasal gebelikmiş tekrar ovulasyon testine devam

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum ovulasyon testinde reglimin 10. Günü en koyuyu gördüm öğlen 12 de yaptığımda akşam yeniden yaptım ve silikleşmeye başlamıştı ancak ilişki olmadı 11. Gün öğlen yaptığımda daha da silikleşmişti ve akşamında ilişki oldu sanırım ben kaçırdım yinede gebelik ihtimali olur mu sizce?

Devam ettikte daha ediyoruz da :) doktor düsükten sonra hemen hamile kala bilirsin demişti. ...kızım da da bir buçuk yıl sürmüştü. ...Üstelik rahim filmi cekilmistim kızım da öyle hamile kalmıştım. ..ekimde yine rahim filmi çektirdim ama daha birşey yok
Amin canım sağolasın sen devam ettin mi çalışmalara bekledinmi yoksa

Canım benim ya inşallah aralık ayı bizim ayımız olur

Merhaba arkadaslar. Bugun 14.gunum. Dun koyuyu yakaladim ve iliski oldu ama bugunde cizgi dunku kadar olmasada yine koyu cikti. Sizce iliskiye nasil devam etmeliyim?

Esimde sayi hareket ve kruger iyi ama sperm dna hasari vardi o da tedaviyle duzeldi
Ozaman devam canım inşallah tutturursun ben pozitifi gürdüğüm günle 3 gün devam etmiştim hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş 2 gün önce düşük yaptım

Ozaman devam canım inşallah tutturursun ben pozitifi gürdüğüm günle 3 gün devam etmiştim hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş 2 gün önce düşük yaptım
Gecmisolsun canim sukur hamile kalabiliyosun insallah tez zamanda hamile kalirsin tekrar ve saglikli gebeligin olur. Bende bugun ve yarini degerlendirmeyi dusunuyorum. 3 gun ustuste olmus olacak.

Gecmisolsun canim sukur hamile kalabiliyosun insallah tez zamanda hamile kalirsin tekrar ve saglikli gebeligin olur. Bende bugun ve yarini degerlendirmeyi dusunuyorum. 3 gun ustuste olmus olacak.
Amin canım bende beklemeyi düşünmüyorum tekrar ovulasyon testine başlıyacam İnşallah aralık ayı bizim ayımız olur Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…