Canım kimyasal gebelik bence kanamam açıldıCanm nasıl oldun merak ettim
Hayirlisi olsun canım benim inşallah sağlıklı kucağına alırsın. ....Yaklaşık 6 aydır burayı takip ediyorum yazılan herşeyi okudum tüm belirtileri takip ettim hatta ilk 2 ay ovulasyon testi ile denedim ama rabbim 6. Ayda yüzüme güldü ve bugün hamile olduğumu öğrendim . Tam 5 haftalıkmış ufaklık. Ama diyeceğim o ki sabır çok önemli imiş ilk aylar neler denedim hemen olacak zanneetim sonra hüsrana uğrayınca kendi akışına bıraktım ve son iki aydır hiçbirşey yapmadım extra ve Allah bana bir melek gönderdi. Daha çpk yeni inşallah sonunu görüp kucağıma almak nasip olur benim gibi hergün burada kendine umut arayan arkadaşlarımda em kısa zamanda bu mutlu haberi alırlar :)
Canım benim çok geçmiş olsun. ...üzüldüm ya....Kızlar benim bebiş gitti kimyasal gebelikmiş tekrar ovulasyon testine devam
Teşekkür ederim inşallah sorunsuz devam eder :)Hayirlisi olsun canım benim inşallah sağlıklı kucağına alırsın. ....
Bende çok üzüldüm canım ama yapacak birşey yok demek ki nasibi yokmuş inşallah yine hamile kalırımCanım benim çok geçmiş olsun. ...üzüldüm ya....
Inşallah canım. ....bende aynısını mayısta yaşadım. .. herşeyin hayırlısı olsunBende çok üzüldüm canım ama yapacak birşey yok demek ki nasibi yokmuş inşallah yine hamile kalırım
Amin canım sağolasın sen devam ettin mi çalışmalara bekledinmi yoksaInşallah canım. ....bende aynısını mayısta yaşadım. .. herşeyin hayırlısı olsun
Amin canım sağolasın sen devam ettin mi çalışmalara bekledinmi yoksa
Canım benim ya inşallah aralık ayı bizim ayımız olurDevam ettikte daha ediyoruz da :) doktor düsükten sonra hemen hamile kala bilirsin demişti. ...kızım da da bir buçuk yıl sürmüştü. ...Üstelik rahim filmi cekilmistim kızım da öyle hamile kalmıştım. ..ekimde yine rahim filmi çektirdim ama daha birşey yok
Eğer sperm sorununuz yoksa 2 gün daha yoğun çalışın bu günler önemli çünküMerhaba arkadaslar. Bugun 14.gunum. Dun koyuyu yakaladim ve iliski oldu ama bugunde cizgi dunku kadar olmasada yine koyu cikti. Sizce iliskiye nasil devam etmeliyim?
Eki Görüntüle 1924817
Esimde sayi hareket ve kruger iyi ama sperm dna hasari vardi o da tedaviyle duzeldiEğer sperm sorununuz yoksa 2 gün daha yoğun çalışın bu günler önemli çünkü
Ozaman devam canım inşallah tutturursun ben pozitifi gürdüğüm günle 3 gün devam etmiştim hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş 2 gün önce düşük yaptımEsimde sayi hareket ve kruger iyi ama sperm dna hasari vardi o da tedaviyle duzeldi
Gecmisolsun canim sukur hamile kalabiliyosun insallah tez zamanda hamile kalirsin tekrar ve saglikli gebeligin olur. Bende bugun ve yarini degerlendirmeyi dusunuyorum. 3 gun ustuste olmus olacak.Ozaman devam canım inşallah tutturursun ben pozitifi gürdüğüm günle 3 gün devam etmiştim hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş 2 gün önce düşük yaptım
Amin canım bende beklemeyi düşünmüyorum tekrar ovulasyon testine başlıyacam İnşallah aralık ayı bizim ayımız olur Allahım isteyen herkese nasip etsinGecmisolsun canim sukur hamile kalabiliyosun insallah tez zamanda hamile kalirsin tekrar ve saglikli gebeligin olur. Bende bugun ve yarini degerlendirmeyi dusunuyorum. 3 gun ustuste olmus olacak.
Hadi canm ya neyse kısmet değilmiş.Rabbim en kısa zamanda nasip eder ins.Kızlar benim bebiş gitti kimyasal gebelikmiş tekrar ovulasyon testine devam
Amin canım inşallah Allahım hepimize nasip eder ben 4 yıl doğum kontrol hapı kullandım onun etkisi olabilir diye düşünüyorumHadi canm ya neyse kısmet değilmiş.Rabbim en kısa zamanda nasip eder ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?