İnşallah olur canım çift çizgiyi gördüğün günü boş geçme ben diğer aylarda silikleşince birlikte olmuştum ama hamile kalamamıştım geçen ay çift çizgiyi gördüğüm günü ve ertesi günü değerlendirdim sonunda tuttutdumSelam kızlar. ...geçen ay malesef olmadı testlere kullanmama rağmen. ...Bu ay devam ediyorum. ..Bugün çift çizgiyi gördüm. ...bakalım inşallah bu ay olur....bir yıl dört ay oldu....
Yok canım olur mu gelmedi bana msj bildirimi yaptım hamileyim kızlar çok şükür 6 haftalık olunca da doktora gitcem isteSibelys gebelik testi yapacaktı onu merak etmiştim canım
Çok sevindim canım merak ediyordum seni hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin adet tarine göremi 6 haftalık senin bebişYok canım olur mu gelmedi bana msj bildirimi yaptım hamileyim kızlar çok şükür 6 haftalık olunca da doktora gitcem iste
Pardon canım ben 6 haftalık zannettim nekadarlık şimdi bebişYok canım olur mu gelmedi bana msj bildirimi yaptım hamileyim kızlar çok şükür 6 haftalık olunca da doktora gitcem iste
Çok sevindim canım merak ediyordum seni hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin adet tarine göremi 6 haftalık senin bebiş
Sağol canım allah razı olsun ❤ 4 hafta 5 günlük canımPardon canım ben 6 haftalık zannettim nekadarlık şimdi bebiş
Son adet tarini Dr lar baz alıyorlar hamileliğimiz aynı canım benimde ağustos 16 ya doğum denk geliyor bebişimle benim doğum günüm aynı olacak nasipse ben sana demiştim ama senden umutluyum diyeSağol canım allah razı olsun ❤ 4 hafta 5 günlük canım
Inşallah canım ben uzun zamandır deniyorum çift cizgidede. ...ama inşallah bu ay olur. ...senin adına sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsınİnşallah olur canım çift çizgiyi gördüğün günü boş geçme ben diğer aylarda silikleşince birlikte olmuştum ama hamile kalamamıştım geçen ay çift çizgiyi gördüğüm günü ve ertesi günü değerlendirdim sonunda tuttutdum
Bnm 14 Ağustos da tahmini doğum tarihi ve bende 22 Ağustos doğumluyumSon adet tarini Dr lar baz alıyorlar hamileliğimiz aynı canım benimde ağustos 16 ya doğum denk geliyor bebişimle benim doğum günüm aynı olacak nasipse ben sana demiştim ama senden umutluyum diye
Amin canım darısı sana inşallah şimdide senden hayırlı haberler bekliyecezInşallah canım ben uzun zamandır deniyorum çift cizgidede. ...ama inşallah bu ay olur. ...senin adına sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın
Inşallah canım. ...Amin canım darısı sana inşallah şimdide senden hayırlı haberler bekliyecez
Canm şu kasık ağrısı hiç olmuyo bende ya.her hamile kasık agrisi cekiyomu.heralde yok yineSon adet tarini Dr lar baz alıyorlar hamileliğimiz aynı canım benimde ağustos 16 ya doğum denk geliyor bebişimle benim doğum günüm aynı olacak nasipse ben sana demiştim ama senden umutluyum diye
Inşallah herşey yolundadir. ....kanaman devam ediyormu? ??ben düşük yasadigimda doğum sancısı gibi sancilandim ve sonra gerçekleşti düşük. ...canım inşallah tutunur melegin. ...Kızlar benim bugün kanama açıldı ve beta HCG 51 e düştü çok üzgünüm varmı aranızda böyle sorun yaşayan
Sancım yok canım ana çok şiddetli olmasa da kanama var dün kardeşime gittim İstanbul da oturyor hafif pembe lekelenme olunca hemen acile gittik kendi Dr değildi bir hafta önce beta HCG 137 çıkmıştı Dr ultrasonla keseyi goremedi ama birşeyler var boşda değilsin dedi zaten yumurtlama tarihime göre daha 4 haftalık bile olmadı beta HCG 51 e düştüğü nü gördüm her ihtimale karşı progestan hap kullanıyorum takdir Allah dan ama şoka girdim ben resmen yaInşallah herşey yolundadir. ....kanaman devam ediyormu? ??ben düşük yasadigimda doğum sancısı gibi sancilandim ve sonra gerçekleşti düşük. ...canım inşallah tutunur melegin. ...
Allah yardımcın olsun canm.Rabbim korusun insallah.benim oglumda oyle bi kanamam oldu ki canm anlatamam sana.bebektn gelmedigini söylediler.ama cok korkmustum dikkat et canm yinedeSancım yok canım ana çok şiddetli olmasa da kanama var dün kardeşime gittim İstanbul da oturyor hafif pembe lekelenme olunca hemen acile gittik kendi Dr değildi bir hafta önce beta HCG 137 çıkmıştı Dr ultrasonla keseyi goremedi ama birşeyler var boşda değilsin dedi zaten yumurtlama tarihime göre daha 4 haftalık bile olmadı beta HCG 51 e düştüğü nü gördüm her ihtimale karşı progestan hap kullanıyorum takdir Allah dan ama şoka girdim ben resmen ya
Canım ya inşallah herşey yoluna girer.....Sancım yok canım ana çok şiddetli olmasa da kanama var dün kardeşime gittim İstanbul da oturyor hafif pembe lekelenme olunca hemen acile gittik kendi Dr değildi bir hafta önce beta HCG 137 çıkmıştı Dr ultrasonla keseyi goremedi ama birşeyler var boşda değilsin dedi zaten yumurtlama tarihime göre daha 4 haftalık bile olmadı beta HCG 51 e düştüğü nü gördüm her ihtimale karşı progestan hap kullanıyorum takdir Allah dan ama şoka girdim ben resmen ya
Yok canım Sancım hiç yok kese görünmediği için bir şeyde demiyorlar yarın doktora gidip tekrar kan vereyim değer yine düşmüşse anlarızki bebişde gitmiş kızım plansız olmuşdu ama bunun için çok uğraşmıştım büyük hayal kırıklığı yaInşallah herşey yolundadir. ....kanaman devam ediyormu? ??ben düşük yasadigimda doğum sancısı gibi sancilandim ve sonra gerçekleşti düşük. ...canım inşallah tutunur melegin. ...
İnşallah benimde öyledir ama benimki daha 4 hafta bile olmamış dı değerimde 51 e düştü bir hafta önce 137 ydiAllah yardımcın olsun canm.Rabbim korusun insallah.benim oglumda oyle bi kanamam oldu ki canm anlatamam sana.bebektn gelmedigini söylediler.ama cok korkmustum dikkat et canm yinede
Canm ins bisey olmaz ama değer düştüyse sen kendini hazirla yinede.hayırlısı olur umarimİnşallah benimde öyledir ama benimki daha 4 hafta bile olmamış dı değerimde 51 e düştü bir hafta önce 137 ydi
Canm nasıl oldun merak ettimİnşallah benimde öyledir ama benimki daha 4 hafta bile olmamış dı değerimde 51 e düştü bir hafta önce 137 ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?