- 12 Ocak 2016
- 730
- 246
- 33
- 31
Benim normalde 27 28 olarak değişiyor bu ay şaştım battan 10 gün sonra kanama gelince bide bu ay gelince kafam karıştıben battan sonra ki 11. gün başladım silik cizgiyi gördüm20. gün koyu çizgiyi yakaladım ben erken başlamışım yani canım. ayrıca adetim 30 yada 31 günde bir oluyor
Merhaba canım...adetin her zaman aynı uzunlukta olması gerekmiyor. ..önemli olan gününde gelmesi ..adet dönemin kaç gün sürdüğüne bağlı. ..testlerin içinde yazıyor ...ben 10. günden itibaren başlamıştım ...malesef bende tutmamıştı ...Bu ay testsiz deniyoruz. ..inşallah hepimiz için hayırlı olur....Kızlar benin geçen ay 20 sinde adetim geldi normalde 5 6 gün sürer 3 gün sürdü kesildi aradan 10 gün sonra bi daha kanamam geldi doktorum ilaç verdi kanamayı kesti bu ay 19 unda oldum yine az sürdü 4 gün sürdü şimdi ov testi sipariş verdim sizce kaçıncı gün baslamaliyim bu teste
hımmm o konuda bilgim yok canım. doktorun ne dediBenim normalde 27 28 olarak değişiyor bu ay şaştım battan 10 gün sonra kanama gelince bide bu ay gelince kafam karıştı
Sorunda orda zaten benim asla ne günü ne de uzunluğu şaşmaz hep aynı zamanda aynı uxunlukta gelir o yüzden dedim Mesela ocak ayında adetin 15 günü akşam ve 16 gün sabahı ilişkisinde hamile kalmıştım aynı taktiği denedim olmadı mesela tam 14 de denedim yine olmadıMerhaba canım...adetin her zaman aynı uzunlukta olması gerekmiyor. ..önemli olan gününde gelmesi ..adet dönemin kaç gün sürdüğüne bağlı. ..testlerin içinde yazıyor ...ben 10. günden itibaren başlamıştım ...malesef bende tutmamıştı ...Bu ay testsiz deniyoruz. ..inşallah hepimiz için hayırlı olur....
Doktorumda şaşırdı bir sürü test yaptı muayene etti ama çözemedi ondan önceki doktor rahimde enfeksiyon var dedi kanamam var dediğim halde alttan baktı kendi doktorum kanamam var dedim alttan bakamam dedi bir sürü test yaptı herşeyim gayet güzel çıktıhımmm o konuda bilgim yok canım. doktorun ne dedi
inşallah kötü birşey değildir canım olsa çıkardı zaten ovü testine münasip bir zamanda başla senDoktorumda şaşırdı bir sürü test yaptı muayene etti ama çözemedi ondan önceki doktor rahimde enfeksiyon var dedi kanamam var dediğim halde alttan baktı kendi doktorum kanamam var dedim alttan bakamam dedi bir sürü test yaptı herşeyim gayet güzel çıktı
Değil dediler 2 hafta ara ile 3 defa gittim doktora doktorum kızdı artk bana gelme diyeinşallah kötü birşey değildir canım olsa çıkardı zaten ovü testine münasip bir zamanda başla sen
Değil dediler 2 hafta ara ile 3 defa gittim doktora doktorum kızdı artk bana gelme diyetüm testlerini 2 kez yaptım yanılma olasın diye 3 kere ultrosonda baktım hamile kalırsan gel hamile kalmazsan 5 ay sonra gel dedi
Amin ablacım testleri bekliyorum sabırsızlıklakorkma o zaman canım inşallah hamile kalıp gidersin tez zamanda
İnşallah canım esim de sehir disinda doktora gittikten bir gün sonra geliyor insallah hersey yolunda gider.bu ayı çok iyi değerlendirmem lazım çünkü esim tekrar sehir disina gidecekYok yumrtn çatlamaz daha sni kontrole oyuzden çagrmş zten yumurtaların büyüklügüne bakcak çatlatma ignesi vuracak vurduktn 36 saat snra yumrtlrn çatlck
Inşallah canım Rabbim hepimize nasip eder inşallah İnşallah canım esim de sehir disinda doktora gittikten bir gün sonra geliyor insallah hersey yolunda gider.bu ayı çok iyi değerlendirmem lazım çünkü esim tekrar sehir disina gidecek
Anladım cnm çok sağol bide herkes alıyor kartla bi sorun olmuyo herlde:)Malesef yok ben bi tane bulmuştum ama iletişim nosunda kimseye bağlanmıyor kapıda ödeme ile 20 li test 35 tl bugün n11 den siparis verdim 20 tane ov testi içinde 6 gebelik testi var 24 tl kredi kartı ile aldım ve kart bilgileri siliniyor
Evet canım bende aldım pazartesi akşam bugün teslim edilecekAnladım cnm çok sağol bide herkes alıyor kartla bi sorun olmuyo herlde:)
Tmm cnm bende eşime söyleyım alayım madem gene adet oldum günümü kaçıriyom anlamadımEvet canım bende aldım pazartesi akşam bugün teslim edilecek
ben kullandım canım yumurtlama günümü çok güzel tespit etti nokta atışıKızlar selam.bende laboquick ovulasyon testi aldım.aranızda bu marka kullanan var mı ? iyi mi acaba ?
Canım bizde eşimle şimdi eylülde tam bir yıl olacak ikinci cocuğumuzu planladığımız ...Ancak gerçek olarak nisanda başladık çalışmalara ve nisanda hamileydem ama malesef mayısta düşük oldu ....ve sonra ovulasyon testi ile deneyim dedim ve yine olmadı. ..şimdi nisan ayındaki gibi yapalım dedik, yani hiç stress yapmadan ve ne zaman yumurtlayip yumurtlamadigimi düşünmeden. ...bakalım inşallah olur ....bide zaten şimdi 3hafta tatil aldım. ...Sorunda orda zaten benim asla ne günü ne de uzunluğu şaşmaz hep aynı zamanda aynı uxunlukta gelir o yüzden dedim Mesela ocak ayında adetin 15 günü akşam ve 16 gün sabahı ilişkisinde hamile kalmıştım aynı taktiği denedim olmadı mesela tam 14 de denedim yine olmadı
alırken hiç bilmediğim bir marka olduğu için tereddüt etmiştim.bakalım ben yakalayabilecekmiyim yumurtlama gününü.sen ne zamandır düşünüyorsun canım ?ben kullandım canım yumurtlama günümü çok güzel tespit etti nokta atışı
ama henüz hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?