Kaç günden beri var agırınızsurekli derken nasl yani ? su an ayaga kalkp yururken baski seklinde gelip gidiyor agri.
detayli anlatim.ben 3gun once ovulasyon testinde pozitifi gordum.yumurtam catliyor demek degilmi bu? zaten pozitifi gordugum gun ve sonraki gun kasiklarmda sanci oldu biraz.ve yumirtlama donemimdeyim ondan agriyodur dedim.3 4 gundur esimle bu durumu degerlendirdik .neyse dun test siliklesti ama sol kasigimda tuhaf bir agri yani adet sancisi gibi degil bi kitle varmis gibi bir agri hisseytim dun. gece iliskiye girerkende agriyi hissettim.su anda da hissediyorum. yumurtam catlamamis kistemi donmus acaba diyorum.ama catlamasa pozitifi gormezdim dimiKaç günden beri var agırınız
Bnce kötü düşünme iyi düşün belki de yumrta döllendigi içindir agrı ama agrın çok şiddetlyse bi doktora git derimdetayli anlatim.ben 3gun once ovulasyon testinde pozitifi gordum.yumurtam catliyor demek degilmi bu? zaten pozitifi gordugum gun ve sonraki gun kasiklarmda sanci oldu biraz.ve yumirtlama donemimdeyim ondan agriyodur dedim.3 4 gundur esimle bu durumu degerlendirdik .neyse dun test siliklesti ama sol kasigimda tuhaf bir agri yani adet sancisi gibi degil bi kitle varmis gibi bir agri hisseytim dun. gece iliskiye girerkende agriyi hissettim.su anda da hissediyorum. yumurtam catlamamis kistemi donmus acaba diyorum.ama catlamasa pozitifi gormezdim dimi
haayir siddetli degil dollenme agri yaparmu pekiBnce kötü düşünme iyi düşün belki de yumrta döllendigi içindir agrı ama agrın çok şiddetlyse bi doktora git derim
Bünyeden bünyeye degşr bn ilk hamilelgmde hamile kaldıgım günü çok iyi hatrlyrm ertesi gün kasık agrım olmuştu ama hemen gçti sz devam edyr dyrsnzhaayir siddetli degil dollenme agri yaparmu peki
valla bilmiyorum haraket edince bir agri daha dohrusu kasilma gibi bisi oluyo baski yapar gibibide sadecw sol kasigimda.offf bu aydami olmadi yani yaaaaBünyeden bünyeye degşr bn ilk hamilelgmde hamile kaldıgım günü çok iyi hatrlyrm ertesi gün kasık agrım olmuştu ama hemen gçti sz devam edyr dyrsnz
Ya bende internetten alcam ama kart şifresi soruya ya güvenip alamıyorum eczanedede pahalı acaba kapıda ödemeyle alabileceğim bir yer yokmu ?Mrb hoşgeldiniz. Ben bildiğim yerden yardimci olayım. Test alicaksaniz netten alın çünkü eczanelerde çok pahalı. Ben 30 adetin 25 tl ye almıştım.
Malesef yok ben bi tane bulmuştum ama iletişim nosunda kimseye bağlanmıyor kapıda ödeme ile 20 li test 35 tl bugün n11 den siparis verdim 20 tane ov testi içinde 6 gebelik testi var 24 tl kredi kartı ile aldım ve kart bilgileri siliniyorYa bende internetten alcam ama kart şifresi soruya ya güvenip alamıyorum eczanedede pahalı acaba kapıda ödemeyle alabileceğim bir yer yokmu ?
Adet döngün 30 günde bir miArkadaşlar bu ayın 22sinde adetim başladı.doktor adetin 5.günü klomene basla 5gün kullanıp iki gün geçtikten sonra gel dedi.ya o zamana kadar yumurtlama geröekleşirde geç kalırsam diye korkuyorum.bilgi sahibi olan var mı
Evet büyük ihtimalle 26 agustos da olmn gerekiyor çünkü yumurtlama gç olmşGünaydın kızlar.
Bu gün BAT günüm ancak ben ovülasyon testine göre 12 agustosta yumurtladım yani takvime göre 2 gün geç.
sorum şu; adet tarihi tam olarak yumurtlamadan kaç gün sonra oluyor? araştırmalarıma göre 14 diye biliyorum. yani ben hamiş değilsem 26 ağustos mu BAT günüm oluyor.???
Normalde yumurtlama gününden 14 gün sonra oluyor okuduğun gibi. ..bende bazen 13 bazen de 14 günde oluyor...inşallah hamilesindir canım. ...hayırlısı olsunGünaydın kızlar.
Bu gün BAT günüm ancak ben ovülasyon testine göre 12 agustosta yumurtladım yani takvime göre 2 gün geç.
sorum şu; adet tarihi tam olarak yumurtlamadan kaç gün sonra oluyor? araştırmalarıma göre 14 diye biliyorum. yani ben hamiş değilsem 26 ağustos mu BAT günüm oluyor.???
Hayır 27-28 günde birAdet döngün 30 günde bir mi
Yok yumrtn çatlamaz daha sni kontrole oyuzden çagrmş zten yumurtaların büyüklügüne bakcak çatlatma ignesi vuracak vurduktn 36 saat snra yumrtlrn çatlckHayır 27-28 günde bir
evet canım 30 yada 31 olur bu ay ilk kez ovü testi yapımıştım öyle tespit ettimAdet döngün 30 günde bir mi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallahNormalde yumurtlama gününden 14 gün sonra oluyor okuduğun gibi. ..bende bazen 13 bazen de 14 günde oluyor...inşallah hamilesindir canım. ...hayırlısı olsun
ayy bu mesaj bana değilmiş cevap verdimAdet döngün 30 günde bir mi
ben battan sonra ki 11. gün başladım silik cizgiyi gördüm20. gün koyu çizgiyi yakaladım ben erken başlamışım yani canım. ayrıca adetim 30 yada 31 günde bir oluyorKızlar benin geçen ay 20 sinde adetim geldi normalde 5 6 gün sürer 3 gün sürdü kesildi aradan 10 gün sonra bi daha kanamam geldi doktorum ilaç verdi kanamayı kesti bu ay 19 unda oldum yine az sürdü 4 gün sürdü şimdi ov testi sipariş verdim sizce kaçıncı gün baslamaliyim bu teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?