Günaydınlar herkeslereeee
Bu hafta hamiş haberleri alacağımız güpgüzel bi hafta olur inşallah :)))
Yani cizgi var ama ne olur ne olmaz kanda gorene kadar hatta kese ve kalp atisi olana kadar emin olamiyorum ben ama hevesini kirmak istemem insallah her seyiyle saglikli bi hamilelik olur bence hamilesin hayirlisi olsun
Aminnnncanim nasilsin heyecan ne durumda? Son iki gun di mi
Ayyyy inşallah çokk teşekkür ederim canımmmm. Derse gidiyorum ben tabi ders falan anlatabilirsem bu kafayla
Evet canım evet son iki gün ama haftasonu adet olacakmışım gibi kasık sızım oldu belimde ağrıyordu ama şimdilik biişey yok bi de psikolojik olarak sürekli vücudumda değişiklik var mı diye bakıyorum bişey olsada hamileliğe yorsam diyorumMide yanmalarımda ara ara devam ediyor bekliyorum ama bakalım :)) Sen nasılsın canım test yaptın mı bu aralarda adet olmadın inşallahhhh
Belirtilerin insallah hamileliktendir canim aliriz guzel haberleriniben adet olmadim ama dun erken gebelik testinde bile bisey yoktu agrim var biraz yarin doktora gidecegim insallah kotu bisey yoktur.pko var onu biliyorum ama
Özel burda yok da komşu ilçeye gidebilirim her an sevinmek için erken mi yaa
Pko bende de var canım ama onun ağrısı çok farklı oluyor biliyorsun sanki bişey aşağı baskı yapıyor gibi oluyordu bende ayağa kalkınca özellikle. Bazen geç döllenme olabiliyormuş o yüzdende idrar testinde negatif oluyormuş i öyle bi durumdur tatlım seninkide. Haftasonundan hiçbişey anlamadım inan ki sürekli aklım ordaydı ağrım olunca tamam adet oluyorum dedim moral sıfır sonra olmayınca umutlandım falan ama çok yıpratıcı geçti anlayacağın bişey anlamadan yine işe geldim :))
Pek sanmiyorum canim enfeksiyondan suphe ettim ben bugun biraz daha iyi dun aksamustu cok agrimisti gecmeseydi bugun gidecektim ama daha iyiyim sukur o yuzden yarin gidecegim nasipse. sen de bozma moralini ya belli olmaz daha hicbisey
Bence de mutlaka git canım bişey varsa bile hemen tedavisini görürsün ilerlemeden ama inşallah yoktur akıntın oluyor mu kokulu olunca enfeksiyon oluyormuş
Akintim normal beyaz her zamanki akinti, gecen ay gecirmistim enfeksiyon ama baya siddetliydi o 5 gun sabah aksam serum yemistim simdi oyle degil sukur ama acaba mi dedim gobegimin alt kismi agriyor ara ara gerginlik hissi oluyor iste bakalim yarina belli olur insallah ama gebelik oldugunu sanmam
Bazılarının beklemediği zamanda oluyor ya inşallah seninde öyle olur ummadığın anda bi bakmışsın gelmiş :)) Akıntıdan anlaşılıyor diyorlar ama sen daha iyi bilirsin tabi canım geçirmiş biri olarak. Bende bu ay olmazsa diye eşim için ürolog araştırıyorum annem hemşire sağolsun ona söyledim bakacak o da.
Insallah ikimiz icin de hayirlisi olsun canim doktora tedaviye gerek kalmadan gelsin bebisler ama nasipleri o yoldansa da yapacak bisey yok sonucta merakla bekliyorum haberlerini
İnşallah tatlım haftasonu aklıma geldin acaba adet oldu mu dedim meraklandımDediğin gibi yeter ki gelsinlerde biz bekliyoruz yollarını dört gözle İşime de konsantre olamıyorum aklım hep orda acaba var mı diye düşünüyorum Arkadaşımda beni rüyasında hamile görmüş iyice heveslendirdi
Evet canım öğretmenim acayip bir günün sonunda gidip kan testi verebildim yarım saate bellli olacak ölüyorum meraktanAnlatamazsin zorlama canimbu arada sen de mi ogretmensin?
Şuan bildiğim herşey durdu yaa kan verdim bekliyorumyani çok sevinme tabiki erken adetin geçtikten sonra netleşir...
akıntın varsa şu anda iyi bişey..
Evet canım öğretmenim acayip bir günün sonunda gidip kan testi verebildim yarım saate bellli olacak ölüyorum meraktan
Evet canım öğretmenim acayip bir günün sonunda gidip kan testi verebildim yarım saate bellli olacak ölüyorum meraktan
Matematik canım. Ayyy evet yaa hazır olmaya çalışıyorum ama yok hazırlayamadım kendimi ya bi şokkkk hamile değilim ya da hamileyim artık o az sonraAyy canim ben bile heyecan yaptim burda Allah yardimcin olsun hakkinda hayirli sonuc neyse o olsun insallah testlere gore var gibiydi ama yine de her sonuca hazirlamaya calis kendini zor olsa da. bu arada ben ingilizce ogretmeniyim senin brans ne canim?
Şuan bildiğim herşey durdu yaa kan verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?