Simdilik yanma yok canim sadece gerginlik hissi tuvalette de hissediyorum bazen o gerginliği ama gecen ay yasadigimin yaninda hic bisey.dedigin gibi olmasini çok isterdim Rabbim biliyor,ama olsaydi cikardi erken gebelik testiydi cunku
cnm o zaman idrar enfeksiyonu degildir, onda yanma olur.
insAllah cnm insAllah Rabbim gönlüne göre verecektir :) ihmal etmeden yarin hemen git cnm bende merak ettim simdi, acaba böbreklerinde fln tasmi var
Slmmm kozlar ben geldimm gosterimiz bitti tabi bitene kadar hep agladim Rabbim inş sizlere de tattirsin bu duyguyu bana trkrarr
Gecen ay mr da cekildi komple bisey yoktu ama bakalim artik ne diyecek doktor dayanamazsam yarin gidicem olmadi sali insallah haber veririm
muhakak git cnm ihmal etme saliyo bekleme, ve daha adet olmadignida söyleki ona göre baksinlar, daha dogurusu ilk ona baksinlar, cnm ya cok gecmis olsun dikkat et kendine
Sagol canim soylerim butun gecmisimi anlaticam zaten doktora
Günaydın arkadaslar:124::118::118:
Eki Görüntüle 1140716 kızlar hayalet çizgimi gören var mı. Ayrıca sabah ovulasyon da yaptım çok yakındı test çizgisi kontrol çizgisine
Eki Görüntüle 1140716 kızlar hayalet çizgimi gören var mı. Ayrıca sabah ovulasyon da yaptım çok yakındı test çizgisi kontrol çizgisine
Gunaydin cnmmm nasilsinn
Gittim hemen de yapmadılar canım yaa ilçedeyim kadın doğumcu yokmuş. Çatlayabilirimbenimde böyle çıkmıştı hamilesink an testi yaptır...
Dün ya da bugün olması lazım canım. Yanlış hesaplamıyorsam ovulasyonun 14. günü bugün. Ama yok yapmadılar yaaa kadın doğumcu yokmuşValla cizgi görünüyor canim kan tahlili yaptir bence adetin kac gun geçti
Gittim hemen de yapmadılar canım yaa ilçedeyim kadın doğumcu yokmuş. Çatlayabilirim
Dün ya da bugün olması lazım canım. Yanlış hesaplamıyorsam ovulasyonun 14. günü bugün. Ama yok yapmadılar yaaa kadın doğumcu yokmuş
benim adetten 1 gün önce böyle çıkmıştı...
adetimi 10 gün geçti de sağlık ocağına yoksa yapmazlar...günü geçmediyse yapmıyo uyuzlar...
özele gidebilirsen 1 saatte sonuç alırsın..
Özel burda yok da komşu ilçeye gidebilirim her an sevinmek için erken mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?