Amin CNN inş olmazsin ama bebek yüzünden PKo için soğan kuru iyi geliyomua denedinmi hic
Programı google playeden indirebilirsin
Denemistim canim faydasi olmuştu iste adet olursam ya sogan ya incir birini yapicam bakalim nasip sadece beklemek geliyor elimizden
Beklemekte çok zor benimde acayip bugün bitti gibi benim bir hafta sürer(((
Kacinci gun ki bugun? Ustune gorme olayi oluyor nadiren ama onda az akinti gibi oluyor diyorlar
3.gün cnm bakalim sanmiyorum
Iyiyim sukur yaay ne guzel senin adina heyecan yaptim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah doya doya bak bebisine )
ögretmenimiz canim bizim canim bizim :) nasilsin? bugün hamd olsun hayirli güzel haberler aldik, cinsiyet icin cok erken diyip tahmin bile yürütmedi :/ önemli olan saglikli olmasi :) cok sükür, sizde dualarimdasiniz
regl günüme 3 gün var ve ben sıyırmak üzereyim durmadan test yapıyorum galiba delirdim
Bence kendini bu kadar strese sokma ya her sey olacagina varir nasilsa.insallah hamilesindir ama varsa bile cikmaz daha.yoksa da stresten geciktireceksin adetini ki bu da daha fazla umitlenip yikilmana sebep olur senin sagligin daha onemli yipratma kendini
27 cim su ustune görme olayina bakyim millet 6 7gun adet olup sonra hamile olduğu öğrenen vr çok ilginç ben aanmuyorum bende öyle bisey y oldunuda stres veya havadandir bence bende hala o kadar azki hayirlisi diyelim
Bu ay ovü testiyle günümü yakaladım ve değerlendirdim ama 2 gündür kabızlık sorunu başladı karnımda yada kasığımda emin olamıyorum çünkü iğne batar gibi ağrı yapıyor kasığımda gibi ama eminde değilim tabi. Bu aydan çok umutluydum ay başlarkende hep dedim kendi kendimi alıştırdım olacağına ama inşallah hayalkırıklığı yaşamam kendi kendimi gazladım resmen
Ne zaman bat? Kabizlik sorunu bende de oluyor yaklasik 2 haftadir nedendir bilmem yarin bat ama umidim yok acikcasi
Haftaya canım 4 haziranda daha bişey varsada belli olmaz muhtemelen ama bu ay çok heveslendim işte herşeye çok dikkat ettim soğan kürü de yaptım o yüzden beklenti oluştu bende. Bi de şimdi kabızlık falan oluncada ağrı nerde hissedemiyorum pek iğne batar gibi sağ kasık tarafımda oluyor ama heveslenmek istemiyorumda şimdiden
Hayirlisi olsun insallah ama heveslenme bence de sonrasi daha zor oluyor ama vardir insallah hayirlisiyla alirsin mujdeni:)
Haftaya canım 4 haziranda daha bişey varsada belli olmaz muhtemelen ama bu ay çok heveslendim işte herşeye çok dikkat ettim soğan kürü de yaptım o yüzden beklenti oluştu bende. Bi de şimdi kabızlık falan oluncada ağrı nerde hissedemiyorum pek iğne batar gibi sağ kasık tarafımda oluyor ama heveslenmek istemiyorumda şimdiden
Yasemincim memnun oldum cnmm kizlar sakin kabiziz diye zorlamayin kendinizi bebek vardir duser filan valla buay o igne batmalar sol yumurtlaimda çoktu ama.umarim sizde vardır çokheveslenmeyin ya bende oyleyim elde degil ama sonra uzuluyoruz((+
Yasemincim memnun oldum cnmm kizlar sakin kabiziz diye zorlamayin kendinizi bebek vardir duser filan valla buay o igne batmalar sol yumurtlaimda çoktu ama.umarim sizde vardır çokheveslenmeyin ya bende oyleyim elde degil ama sonra uzuluyoruz((+
İnşallah canım inşallah isteyen herkes alır :) Sen neden pek ümitli değilsin üzülmemek için mi yoksa bu ay takip edemedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?