Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Incir rünü ben de düşünüyorum canım, adetim düzenli ve doktor pco yok dedi ama bu zamana her doktor pco var demişti...o nedenle emin olamıyorum( soğan Deil ama incir kürtünü denicem ben de....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Hdi baslayalim ben bugun incir alip basliyorum cnmmm

Hdi baslayalim ben bugun incir alip basliyorum cnmmm[/QUOTE]

Adet bitimini bekliyorum cnm, sen başla iki gün sonra arkandan geliyorum:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bakalim? Kurlere mi basliyorsunuz adet olursam ben de başlayacağım ikisinden birine ama karar veremedim henuz 3 gun kaldı bakalim olursa kasik agrim oluyor ara ara ama bilemiyorum nasip

canim ögretmenim hamd olsun iyim bebiste iydir insAllah, pazertesi ikili teste görücem, insAllah hayirli haberlerle dönerim :)

Sen nasilsin ögretmenimiz? günün iyi gecmistir insAllah :)

Iyiyim sukur ya ay ne guzel senin adina heyecan yaptim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah doya doya bak bebisine)

slm kızlar bende ovulasyon testi kullandım bu ay adet tarihimden itibaren 8.günden başladık gun asırı ilişkiye.teste göre 13.gun ovulasyon gunuydu.12.gun sılık ıkı cızgı 13.gun koyu cıft cızgı 14.gun sılık cıft cızgı vardı dıye 12-13-14 gun hergun yaptık bugun 18.gun yapmaya devam etsek ıse yarar mı ve hamile kalmıssam belırtı olmaz mı bu gunlerde?bıraz streslıyım nolur cvp verın.

Ben 19.günde hamile kaldim.bence devam edebilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adetim 15 eyluldu korunuyordu k.ama ekim 4 te birkez korunmadik tarih kesin.hesap edersek 19.gun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canim iyiz daha bitmedi CNN certesi oldum
Bisey sorcam benim normalde çok yoğun olur bu ay okadar azki ne sen acaba

Mevsimsel mi acaba ya da psikolojik olarak da etkiliyoruz belki de bunyeleri.ama bazi aylar az bazen de yogun olabiliyor. Bikac damla gelip bitmedi di mi suruyor ama miktari az

Mevsimsel mi acaba ya da psikolojik olarak da etkiliyoruz belki de bunyeleri.ama bazi aylar az bazen de yogun olabiliyor. Bikac damla gelip bitmedi di mi suruyor ama miktari az

Yok cnm suruyo benim hic az olmaz))))bu ay çok sasirdim devam etsede bugünde çok az stresten saniorm o kadar kafaya takiyoruzki sen ne durumdasin bu ay deneyelim kuru ama asla ov.testi kullanmiycam sen programı indirdinmi

Yok cnm suruyo benim hic az olmaz))))bu ay çok sasirdim devam etsede bugünde çok az stresten saniorm o kadar kafaya takiyoruzki sen ne durumdasin bu ay deneyelim kuru ama asla ov.testi kullanmiycam sen programı indirdinmi

Bakamadim henuz canim nerden inecek? Bakalim 2 gun sonra adet gunum ne olacak olmazsam da pko tekrarlamistir diye sasmam hayirlisi olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…