Valla ben o testi cozemedim yada paraya kiyip gülen yüz olandan almak gerek ben dun arastirdim adet düzensizliği olanlar bal tarcin çörek otuyla kalmis ama adet düzeni olanlar kesinlikle kullanmadan diyorlar benim düzenli ben bu ay incir kuru yapcam yumurtlama bir takvimin diye bisey indirdim sizde indirin yukarda tam adini yazmistim bakin kizlar
Incir rünü ben de düşünüyorum canım, adetim düzenli ve doktor pco yok dedi ama bu zamana her doktor pco var demişti...o nedenle emin olamıyorum( soğan Deil ama incir kürtünü denicem ben de....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hdi baslayalim ben bugun incir alip basliyorum cnmmm
canim ögretmenim hamd olsun iyim bebiste iydir insAllah, pazertesi ikili teste görücem, insAllah hayirli haberlerle dönerim :)
Sen nasilsin ögretmenimiz? günün iyi gecmistir insAllah :)
Iyiyim sukur yaay ne guzel senin adina heyecan yaptim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah doya doya bak bebisine )
Iyiyim sukur yaay ne guzel senin adina heyecan yaptim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah doya doya bak bebisine )
İyiz cnmm evde takiliyoruz sikici bir hava
Evet adetler bitince incire basliyoruz birde odedigim programı indir istersen
Bakayim yumurta takibi falan mi ne icin canim
slm kızlar bende ovulasyon testi kullandım bu ay adet tarihimden itibaren 8.günden başladık gun asırı ilişkiye.teste göre 13.gun ovulasyon gunuydu.12.gun sılık ıkı cızgı 13.gun koyu cıft cızgı 14.gun sılık cıft cızgı vardı dıye 12-13-14 gun hergun yaptık bugun 18.gun yapmaya devam etsek ıse yarar mı ve hamile kalmıssam belırtı olmaz mı bu gunlerde?bıraz streslıyım nolur cvp verın.
Ben 19.günde hamile kaldim.bence devam edebilirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetim 15 eyluldu korunuyordu k.ama ekim 4 te birkez korunmadik tarih kesin.hesap edersek 19.gun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin arkadaslar nasilsiniz bugunbasladiniz mi kurlere
Gunaydin canim iyiz daha bitmedi CNN certesi oldum
Bisey sorcam benim normalde çok yoğun olur bu ay okadar azki ne sen acaba
Mevsimsel mi acaba ya da psikolojik olarak da etkiliyoruz belki de bunyeleri.ama bazi aylar az bazen de yogun olabiliyor. Bikac damla gelip bitmedi di mi suruyor ama miktari az
Yok cnm suruyo benim hic az olmaz))))bu ay çok sasirdim devam etsede bugünde çok az stresten saniorm o kadar kafaya takiyoruzki sen ne durumdasin bu ay deneyelim kuru ama asla ov.testi kullanmiycam sen programı indirdinmi
Bakamadim henuz canim nerden inecek? Bakalim 2 gun sonra adet gunum ne olacakolmazsam da pko tekrarlamistir diye sasmam hayirlisi olsun hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?