Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Eger adetlerin duzenliyse 28gunde bir olarak yani bugun hemen basla paketin icindeki aciklamalda adet dongune gore ama farkliysa da baslanmasi gereken gunler icunde yazar kolay gelsin

teşekkür ederim nilüfercim geçn ay 30günde olmuştum ondan önceki 28 hangisine göre yapsam acaba değişiyor benim stresten galiba hemen başlasam akşama eşim alacak erken mi olur nasıl birşey net bilmediğim için

eski topiğimi ziyaret edeyim dedim.. kızlar ovulasyon tarihi çok önemli ovulasyon testi sayesinde ilk denememde hamile kaldım ondan önce çocuğum hiç olmayacak zannediyordum... şimdi şafak 54 gün allah nasip ederse kızımı kucağıma alıcam inşallah :)
darısı isteyen herkesin başına...

Masallah Allah nazardan saklasin saglikla kavusun insallah kiziniza nize de dua etmeyi unutmayin

Internetten alsaydin daha ucuza çok olurdu ama bence basla yapmaya erken yumurtlayabilirsin belki

ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kullanmadığımda düzensiz oluyorum pko luyum yani ilk çocuk sorunsuz ilk denemede oldu ama korkuyorum ikinci olmazsa diye doğumdan sonra tiroit bezim de yavaş çalışma başladı burdada okuyunca birde cinsiyet erkek olsun isterim kızım var birde erkek olursa yemede yanında yat olur yani ama bu ovulsyon kitini alcam bakalım kızım 2 yaşında ben çok istiyorum çocuk ama yumurtlama zmanını doğum kontrol hapını kesersen sanırım doktor ile konuşmalıyım birde ben doktorların gün söyleyerek cinsiyet konusunda bazı tahminlerde bulunduğunu duymuştum ben hastaede çalışıyorum ama bu kitten hbr sizdm cahil kalmışım yaaaaaa

eczanedekiler kaç tane li oluyor acaba ama sipariş verecem gelene kadar kaç gün geçer hemen başlasam ii olack merak ediyorum

Eczaneden hic almadim bilmiyorum.bikac gunluk al eczaneden netten de siparis ver sonra onlari kullanmaya devam edersin.ben 18tane ovu.2gebelik 18 liraya aldim surelab marka gitti gidiyordan

Bakalim bu yaz benimki de ilk kez gidecek nolacak gorucez kendisi artik gideyim diyor ama mutlaka kasilacaktir.biz surekli gittigimiz icin alistik artik ama ben hep ultrasonla muayene oldum digerini hic denemedim o zaman ben naparim bilmiyorum:18:

Ah canım halini görseydin bizimkinin :)) arkadaşlar doktor hem sperm testimize hem amh testimize inci gibi dedi...her şey gayet normal evinize gidin denemeye devam 7 ay daha dedi..olmazsa gelin dedi..en önemlisi de ovulasyon testi yapmayı kesinlikle bırak dedi, testler her zaman doğruyu söylemez, yumurtlarsın ama göstermeyebilir dedi...o nedenle boş yere züülürsün ve yumurtlamanı engeller dedi, stres yumurtlamayı çok etkiler gezin tozun adetin ilk gününden itibaren 11. Ve 20. Günler arası özellikle günaşırı ilişkiye girin dedi...öle yani...testleri kesinlikle tavsiye etmiyor arkadaşlar gereksiz yere stres ve sıkıntı yaratıyor diye

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oh be ne guzel haberlerle dondun sukur ovu.testi icin de dogru demis e doktor sonucta di mi hayirli zamanda saglikla gelsin insallah bebeginiz canim hic takma artik bos yere. Ozel doktora mi gittin yoksa arastirma hast falan mi

Yasih canım halini görseydin bizimkinin :)) arkadaşlar doktor hem sp. m testimize hem amh testimize inci gibi dedi...her şey gayet normal evinize gidin denemeye devam 7 ay daha dedi..olmazsa gelin dedi..en önemlisi de ovulasyon testi yapmayı kesinlikle bırak dedi, testler her zaman doğruyu söylemez, yumurtlarsın ama göstermeyebilir dedi...o nedenle boş yere züülürsün ve yumurtlamanı engeller dedi, stres yumurtlamayı çok etkiler gezin tozun adetin ilk gününden itibaren 11. Ve 20. Günler arası özellikle günaşırı ilişkiye girin dedi...öle yani...testleri kesinlikle tavsiye etmiyor arkadaşlar gereksiz yere stres ve sıkıntı yaratıyor diye

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Yasicim kesinlikle dogru benim dr da oyle soyledi ne geregi var diye
Teste gore 8mayisti Dr alttan vakti14mayista yumurtlamsin dedi bende teste gore yapmistim sonra sikildik biraktik denemeleri o arada yumurtlamisim tabi oyuzden teste gerek olmadan 10.ggünden itibaren adete kadar gün asidi benimde 30 33 gün arazi degisiyo adettarihi

Yasicim kesinlikle dogru benim dr da oyle soyledi ne geregi var diye
Teste gore 8mayisti Dr alttan vakti14mayista yumurtlamsin dedi bende teste gore yapmistim sonra sikildik biraktik denemeleri o arada yumurtlamisim tabi oyuzden teste gerek olmadan 10.ggünden itibaren adete kadar gün asidi benimde 30 33 gün arazi degisiyo adettarihi[/QUOTE]

[/QUOTE]

Ya bi kere şu iki koyu çizgiyi göreyim de öle bırakayım istiyorum Durucum ben de ama olmuyoki...bu ay kullanmamaya kararlıyım...adet görüyorsan %95 yumurtluyosundur dedi doktor ...güvenmek lazım ne yapalım...bekleyeceğiz bakalım..

Ya bi kere şu iki koyu çizgiyi göreyim de öle bırakayım istiyorum Durucum ben de ama olmuyoki...bu ay kullanmamaya kararlıyım...adet görüyorsan %95 yumurtluyosundur dedi doktor ...güvenmek lazım ne yapalım...bekleyeceğiz bakalım..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Valla ben o testi cozemedim yada paraya kiyip gülen yüz olandan almak gerek ben dun arastirdim adet düzensizliği olanlar bal tarcin çörek otuyla kalmis ama adet düzeni olanlar kesinlikle kullanmadan diyorlar benim düzenli ben bu ay incir kuru yapcam yumurtlama bir takvimin diye bisey indirdim sizde indirin yukarda tam adini yazmistim bakin kizlar

Valla ben o testi cozemedim yada paraya kiyip gülen yüz olandan almak gerek ben dun arastirdim adet düzensizliği olanlar bal tarcin çörek otuyla kalmis ama adet düzeni olanlar kesinlikle kullanmadan diyorlar benim düzenli ben bu ay incir kuru yapcam yumurtlama bir takvimin diye bisey indirdim sizde indirin yukarda tam adini yazmistim bakin kizlar[/QUOTE]

Incir rünü ben de düşünüyorum canım, adetim düzenli ve doktor pco yok dedi ama bu zamana her doktor pco var demişti...o nedenle emin olamıyorum( soğan Deil ama incir kürtünü denicem ben de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…