Eger adetlerin duzenliyse 28gunde bir olarak yani bugun hemen basla paketin icindeki aciklamalda adet dongune gore ama farkliysa da baslanmasi gereken gunler icunde yazar kolay gelsin
eski topiğimi ziyaret edeyim dedim.. kızlar ovulasyon tarihi çok önemli ovulasyon testi sayesinde ilk denememde hamile kaldım ondan önce çocuğum hiç olmayacak zannediyordum... şimdi şafak 54 gün allah nasip ederse kızımı kucağıma alıcam inşallah :)
darısı isteyen herkesin başına...
teşekkür ederim nilüfercim geçn ay 30günde olmuştum ondan önceki 28 hangisine göre yapsam acaba değişiyor benim stresten galiba hemen başlasam akşama eşim alacak erken mi olur nasıl birşey net bilmediğim için
Gitti gidiyordan almistim ben leboquick marka kac gunde bir adet oluyosan ona gore kacinci gun yapmaya baslayacagin prospektuste yaziyo cift cizgiyi yakalayinca o gun degil sonraki 2 gun ust uste iliski oluyo yumurtlama donemine yakin 3 4 gun iliski olmasin tabi biraz da nasip kismet
Internetten alsaydin daha ucuza çok olurdu ama bence basla yapmaya erken yumurtlayabilirsin belki
eczanedekiler kaç tane li oluyor acaba ama sipariş verecem gelene kadar kaç gün geçer hemen başlasam ii olack merak ediyorum
Bakalim bu yaz benimki de ilk kez gidecek nolacak gorucez kendisi artik gideyim diyor ama mutlaka kasilacaktir.biz surekli gittigimiz icin alistik artik ama ben hep ultrasonla muayene oldum digerini hic denemedim o zaman ben naparim bilmiyorum:18:
Arkadaslar nasilsiniz yasi gittin mi doktora?
Ah canım halini görseydin bizimkinin :)) arkadaşlar doktor hem sperm testimize hem amh testimize inci gibi dedi...her şey gayet normal evinize gidin denemeye devam 7 ay daha dedi..olmazsa gelin dedi..en önemlisi de ovulasyon testi yapmayı kesinlikle bırak dedi, testler her zaman doğruyu söylemez, yumurtlarsın ama göstermeyebilir dedi...o nedenle boş yere züülürsün ve yumurtlamanı engeller dedi, stres yumurtlamayı çok etkiler gezin tozun adetin ilk gününden itibaren 11. Ve 20. Günler arası özellikle günaşırı ilişkiye girin dedi...öle yani...testleri kesinlikle tavsiye etmiyor arkadaşlar gereksiz yere stres ve sıkıntı yaratıyor diye
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yasih canım halini görseydin bizimkinin :)) arkadaşlar doktor hem sp. m testimize hem amh testimize inci gibi dedi...her şey gayet normal evinize gidin denemeye devam 7 ay daha dedi..olmazsa gelin dedi..en önemlisi de ovulasyon testi yapmayı kesinlikle bırak dedi, testler her zaman doğruyu söylemez, yumurtlarsın ama göstermeyebilir dedi...o nedenle boş yere züülürsün ve yumurtlamanı engeller dedi, stres yumurtlamayı çok etkiler gezin tozun adetin ilk gününden itibaren 11. Ve 20. Günler arası özellikle günaşırı ilişkiye girin dedi...öle yani...testleri kesinlikle tavsiye etmiyor arkadaşlar gereksiz yere stres ve sıkıntı
Kozlar p tracker program ini indirin
arkadaşlar bugun benim adetimin 12.günü ovulasyon testi alsam faydasını görürmüyüm.acil cevaplarınızı bekliyorum
adetin bitikten sonraki 8günden sonra basla ovu testine ben ne olur ne olmaz diye 3gün erkenden baslamistim galiba
Hosgeldin sen ve bebis nasil
[/QUOTE]Yasicim kesinlikle dogru benim dr da oyle soyledi ne geregi var diye
Teste gore 8mayisti Dr alttan vakti14mayista yumurtlamsin dedi bende teste gore yapmistim sonra sikildik biraktik denemeleri o arada yumurtlamisim tabi oyuzden teste gerek olmadan 10.ggünden itibaren adete kadar gün asidi benimde 30 33 gün arazi degisiyo adettarihi
Eczaneden hic almadim bilmiyorum.bikac gunluk al eczaneden netten de siparis ver sonra onlari kullanmaya devam edersin.ben 18tane ovu.2gebelik 18 liraya aldim surelab marka gitti gidiyordan
Ya bi kere şu iki koyu çizgiyi göreyim de öle bırakayım istiyorum Durucum ben de ama olmuyoki...bu ay kullanmamaya kararlıyım...adet görüyorsan %95 yumurtluyosundur dedi doktor ...güvenmek lazım ne yapalım...bekleyeceğiz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?