Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hayırlı sonuclar alırsın insallah canim ya doktor bikac tane buldum gibi ama hangi sehirden ariyorsun sen

Kizlar meraba ben 27 gun arayla adet oluyorum. Hesaba gore 13. Gun yumurtlamam gerekiyor ama 15. Gun ovu teztinde belirgin cift cizgi cikti. Yani gec yumurtluyorum anlamina mi geliyor bu.

27 canim benim yumurtlama döneminde bile o iki koyu çizgi xikmadi oda silinti oyuzden beklicez sanirim sizin adet tarihlerriniz nedir

27 canim benim yumurtlama döneminde bile o iki koyu çizgi xikmadi oda silinti oyuzden beklicez sanirim sizin adet tarihlerriniz nedir

Okudugumu soyledim sadece ben de denemedim hic :) ovulasyon testinde ben de yakalayamadim cift koyu cizgi belki de yumurtlamadim ne bileyim pko var bende ama simdilik 28 mayis gibi adet son adet de 24 nisandi nasip bakalim

Kızlar dün ilişki oldu ama ilk defa da ovulasyon testim bu kadar koyu ve eşim nöbetçi sizce eşimi nöbetten çağırmalı mıyım Lütfen bi yorum yapın hemen

Amin cnm inş ama hergun yapincada sperm kalitesi düşüyor ilişkiden 1saat önce sert bir nescafe ve sikma portakal suyu spermleri canlandiriyor arti ilişki öncesi erkek organlarini soğuk suyla biraz yikasin kizlar oda harekete geçiriyor spermler sicak ortami sevmiyor

Dayanamayıp ovulasyon testi yine yaptim resim ekleyemiyorum cepten girdm için sanirim ama ya tamamen sillikde değil sabahki gibi çok koyuca deği((((

Kizlar 10 dakika sonra koyulasti ama ilk çizgi kadar değil yumurtlama sonrasında hiccçizgi cikmiyodu bunda cikti(((

Canim yakaladinmi cift cizgiyi sevindim canim senin adina...ben hala yakalayamadim maalesef 20. Gundeyim( yalnız bugun cok hafif bir kahve akintim geldi sebebi ne olabilir? ?? Gecen hafta doktor alttan muayene etti ama ondan olsa da bir hafta sonra olur sanirim...diz ne dersiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşi ben arastiriyom hepte o kahverengi leke hadislerde hep geliyormuş bilmiyomki ya resim koyamadim eski testlere vaktim hrspi 2.çizgi bembeyaz bu baya koyulasti ama ilk çizgi kadar değil ama koyu nedirya kafayi yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…