Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Evet gittim cnm yeni geldim gayet temiz sorun yok dedi smear testi yapti sol yumurtalin catlamis 3gun önce dedi geçmiş dedi folik asite devam dedi ovalasyon takibi yapmama gerek yok dedi adet oluyosun ve düzenliyse adetin 10 12 14 günleri düzenli ilişkiye girmen yeterli dedi idrar yolu iltihabina ilaç verdi hamulrlige uygun bebek varsa gozukurmu dedim adet gecikmeden gözükmez dedi

forever sende mi uyuyamiyorsun ( hamileyken ben cok uyurdum, son gunlerimde uyuyamiyordum.

Teşekkürler bilgi için...kızlar ben bişey soracağım..adetin ilk gününden itibaren 24. Gündeyim ve ovulasyon testleri ayın 8inden itibaren hiç çift koyu çizgi olmadı,,, ikinci çizgi hep silik.. sizce neden olabilir? Bir de ben testi uygulamadan 2saat önce genellikle sıvı almamaya gayret ediyorum ancak yine de vücutta fazla sıvı varsa yumurtlama olsa bile 2. Çizgiyi silik gösterme ihtimali var mı? Öyle bir durum olsa bile yumurtlama halinde zten o iki koyu çizgi ort. 1.5 -2 gün yapılan tüm testlerde koyu çıkmıyor mu? Yani bir testte fazla sıvıdan dolayı silik çıksa diğer testte ya da ertesi gün yapılan testte koyu çıkması gerekmez mi?( bu arada ben günde iki kez ovulasyon testi yapıyorum sabah-aksam)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duru, adet döneminde deilsen sol yumurtalığındaki yumurtanın çatladığını nasıl gördü doktor..benim doktorum yumurtan büyümüş mü çatlamış mı ultrasonla göremem dedi(

Kızlar yaa adet olmama 5 gün var. Şimdi doktora gitsem yumurtam oluşmuş mu çatlamış mı öğrenebilir miyim????? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen...mutlaka doktorda yumurtasının ne durumda olduğunu öğrenen vardır

Cnm naptin ne var ne yok varmi bisey yaptinmi test?

En azindan kotu bisey olmadigini ogrenmissin canim gebelik icin de sabredicez ogrenmek icin elden baska bisey gelmiyor

Yasi biliyorsun ayni durumdayiz ben 2 gundur yapmayı biraktim artik ya biraz aciliyor ya da hafif daha koyu oluyor tam koyu olmadi hiç artik yaza tedavi icin iyi bi doktor bulucam sanırım

Canim bende bu ay ovulasyon testi alicaktim da yazini okudum simdi benimde adetlerim duzenlidir almasammi ya bide test kullanmakta stresli bi is gibi geldi bana.folik asit de kullanıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm naptin ne var ne yok varmi bisey yaptinmi test?

cok sagol canım unutmamıssın benı bugun yaptım morelım cok bozukk canım koca bır negatıf. yarın hasta olmam lazım zaten belırtı olarak goguslerımde acıcyor sıstı. umudlarım hazırana kaldı. ovulasyon testı tekrar kullanmaya gerek varmı bılemedım. her 2 gunde bır calısma yapsak dahamı ıyı olurkı acaba.

Yasi biliyorsun ayni durumdayiz ben 2 gundur yapmayı biraktim artik ya biraz aciliyor ya da hafif daha koyu oluyor tam koyu olmadi hiç artik yaza tedavi icin iyi bi doktor bulucam sanırım

Bulursan iyi bir doktor bana da söyle...son gittiğim doktor eşimden sperm testi benden de amh istedi....bakalım bu cuma belli olacak..dua et bana cnm...insanın nasıl sinirini bozuyor deimi şu testler

canım bır suredır gıremedım. kusura bakma. benım adet aralıgım 35 gun oldugu ıcın ovulasyon testınde 18. gun baslayın dıyordu. ben 9. gun yapmaya basladım testı 18.gun koyulasmaua basladı gercektende. nettekı hesaplamalar yanlıs cıktı bende hep. 14.gun cıkıyordu . ama testte 18. gun koyulastı. sen devam et gec yumurtluyor olabılırsın canım.ıns cıft cızgıyı gorursun en kısa zamanda

Valla kizlar Dr bana 3gun önce filan catlamis dedi ama teste gore ayin 8inde var gibiydi kafam karisti teste gerek yok dedi 10.günü başla 10 12. Devam et dedi benimde sol yumurtam hala agriyo bazen bicak giiryo gibi anlamadim gitti almicam test bir daha osekilde yapmaya karar verdim sadece elimde 2test var burada okudum yazilarda adete yakin yapinca testi çift çizgi cikinca gebelik oluyomus bugün denicem ne cikcak meerak lrediyorum ya 24nisan adetim

Bize de haber ver ama.. Ya bilmiyorum bu test işi benim pek yararıma olmadı, muhtemelen gelecek ay ben de kullanmayacağım, zaten adetten sonra hemen soğan kürüne başlayacağım sonra da incir kürü..pco zor iş..

Ben 12gibi testi yapcam bakalim ne olacak cikarmi ya benim test dandik Çözemedin sikildimda hevesleniyorum ama yokmuş gibi geliyor psikolojik yasiyoruz test dahada bozuyo bence(((

Bide bizim 8inde çizgiyi gördüm sonrasindada devam edip biraktik simdi kafama takilan yumurtanın catladi gün civarinda yapmismiydik(((+

Olmuyo ya ben 4saat icmedim bisey aksam 6-7 gibi yaptim olmadi(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…