Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tamam cnm haber veririm umarim son tarih olur)) sen testi yapmismiydin bakmadim ama benim sanki 8.inde oldu gibi

Ovu. Testi soruyorsan yapiyorum ama ya gec basladim kacirdim ya da olmadi bu ay yumurtlama yakalayamadim tam koyu cizgileri nasip artik benim periyot da uzun hayirlisi olsun senden bekliyorum:))

Bende geç basladim 7 sinde yaptim 13.gününegatif 14.pozitif ama kopkoyu dedeğil ama çok acikta değil 15.gün silikti sonraki hep silik simdi yine yaptim silik ne olacak bilmiyorum

Arkadaşlar bende bir soru sormak istiyorum. Bu 4. Ayımız ve ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanıcam. Dün adetimin 8. Günüydü ilk çizgi kadar koyu olmasa da belirgin 2. Çizgi vardı. Bugün aynı saatte yaptığımda ise çok belirsiz 2. Çizgi var. Bu ne demek oluyor? Erken mi yumurtladım? Ama dün de c çizgisi kadar belirgin değildi giderek daha da siliklemiş!

Bende geç basladim 7 sinde yaptim 13.gününegatif 14.pozitif ama kopkoyu dedeğil ama çok acikta değil 15.gün silikti sonraki hep silik simdi yine yaptim silik ne olacak bilmiyorum

Ya kızlar ben adet bitiminden sonra 16. Gundeyim ama o 2. Çizgiyi bi türlü koyu yakalayamadim...simdi bazi arkadaslar yazmışlar herhalde bu ay yumurtlamam olmadi diye ama son gittigim doktora sordum ben bu durumu ve eger adet goruyorsan yumurtluyorsun dedi...ama ovulasyon testleri için herhangi bisey solemedi. ..özellikle ovulasyon testi yaptigim için ( bi sbah bi aksam) yumurtalalarimin durumunu öğrenmek istemistim...olgunlasti mi catladi mi falan...cünkü 2. Cizgiyi yakalayamayinca maalesef psikolojik olarak etkileniyosun..ama ultrasonla goremem yumurtalariji dedi( sizce yumurtalarima nasil baktirabilirm? ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu testlere adet bitiminden sonra 8. Günde basladim ama hic eşit koyuluk yakalayamadim(( yumurtlama olmicak mi acaba...8-9gun sonra adet olucam:what::what::what:

Adetin 8. Günü derken ilk gununden itibaren mi saymak gerekli acaba...ben adetin ilk gunundne itibaren 13. Gun basladim bu testleri yapmaya...Allah askina varsa bi doktora danışan falan Yazsinn(

Yumurtaliklarin durumunu daha net anlamak icin istemistir canim bence takilacak bisey yok detayli arastiriyor demek ki basindan savmamis)

Oyle mi canim yaaa ben de ne bileyim üzüldüm. ..bu test menopoza girmeye baslayan bayanlara yapiliyo diye biliyorum da o yüzden. ..esimden de sperm testi istedi...onu da sorayim bir bilen varsa...biz bu sperm testini evde yapıp hemen yarim saat icinde tüp bebek merkezine götürcez...bi sıkıntı olmaz dimi...tüp bebek hemşiresi bi arkadaşımız var...ilk 1 saat icinde getirebilirsiniz dedi...varmi bilgisi olan

Yani daha once yaptirmadim testi ama netten okudugumdan cikardigim sonucu yazdim canim arastiriyordur doktor uzulme:)

Adetin ilk gunu saymaya basliyorsun canim adet dongune gore degisiyor tabi ama genelde beklenen adetten 14 gun oncesi yumurtlama gunu kabul ediliyor aya gore degisebiliyor zaten

Ya kozlar bende okoyulugu yakalayamadim anlayamadimda bakalim buay kalirsak doğrudur yarin Dr gitcem bilgi veririm eğer bebek olmazsa bir daha ay adet bitiminden bir ay sonraki adete kadar hergun yapcam testi bazisinin erken bazisi geç oluyomus hatta kimi adete yakin yumurtlamak karisik olay en garantisi adet bittikten sonra hergun birgün ilişki birgün boşluk olarak yapmali kesin tutar

Sana katılıyorummm...ama zaten hamilelik durumunda iki çizgi de arka arkaya her gün koyu çıkıyormuş canım,çünkü LH ve HCG hormonları birbirine benzermiş....ben de umutlandım ama sonra buradan öyle okudum..en güzeli adetin bittiği gün başlayıp yeni adete kadar devam etmek.benim ablam da iki çocuğuna adetten bir hafta önce ve adetten bir hafta sonraki risksiz dönemlerde hamile kaldı.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde kasiklarimda sizlama var anlamıyorum ne oldunu acaba bebek varsa cikarmi alttan bakacak 24nidan adet tarihi

Döllenmen yumurta varsa görüyorlar sanırım ama bazen de erken oluyo görülmüyor alttan muayene edilse bile..kızlar doktorum bana yumurtlama belirtileri olmayabilir, herkeste farklıdır dedi..yani akıntıda değişiklik ,vücut ısısının artması vb.. Olmayabilir dedi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaç günde bir adet oluyosun

selam kızlar bende sizin gibi iki ay önce bilmediklerim okadar çoktuki iki ay ovulasyon testi kullandım ve ikinci ay hamile kaldım sizlere yardımcı olursam sevinirim ben öncelikle galenik marka ovulasyon testini kullanmıştım ve çok memnun kaldım şimdi adetin ilk gününü baz alıyoruz 1 nisanda hastamı oldun yeni yumlar hemen gelişmeye başlıyor ondan ilk günü kaç günde bir adet oluyorsun 28.gündeyse 12.gün teste yani 12 nisanda ilk test yapılıyor ama çok erken saatlerde tavsiye etmem lh hormonu sabah başlar akşama kadar yükselir sabah silik çıkar ama akşama piki yakalayamazsan ertesi sabah tekrar silik görürsün en iyi saat 13.00.17.00 arası ve testi yapmadan 2 saat önce aşırı sıvı tüketilmeyecek ve idrar tutulacak iki eşit çizgi yakalandıktan sonra 4.5 saat arayla testi tekrarlayabilirsin piki yakaladığında ilişki olmalı ve ben 3 gün üst üste denedim ve 14 haftalık hamileyimama mutlaka doktorada gidin iltihap yara gibi şeyler varmı diye hamileliğe engel olabilir ve alttan muayeneden korkmayın çok bir şey hissetmiyorsunuz doktor öyle gözleriyle bakmıyor iki saat ki ben öyle sanmıştım ultrasonla baktı pırıl pırıl dedi bana ...Allah kolaylık versin hepiinize en kısa zamanda göbişleriniz gönlünüzdeki bebişlerle dolsun inşallah

forever sende mi uyuyamiyorsun ( hamileyken ben cok uyurdum, son gunlerimde uyuyamiyordum.

senin aşina sevindim bebisin hayirli olsun cnm evet Dr alttan ultrasonla bakiyor üstte bayanlar olarak pek hoslanmasakta(((bakalim bu ay tutmazsa bridahaki ay daha düzgün kullanacagiz bu ay acemilik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…