- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
Benim de 5 gün kaldı adete 5 kala koyulaşıyormuş bu test hamileysek eğer, bilen duyan varsa söylesin kızlar ya çok merak ediyorum şimdi benim ki bir tık daha koyulaşsa c çizgisiyle ile aynı olacak bulantı akıntı kasık ağrısı bel baş ağrısında bastırıyor sizce kan versem çıkar mı tam pik yapmasını mı bekliyim sizce tabi inşallah pik yaparsa :)
Eki Görüntüle 981458
allah söyletti galiba. hadi bakalım inşallahbenimde testler bunlar. bugünkü en koyusu. yanında yıldızla işaretlediklerimde ilişki olan günler. zaten belim de çok ağrıyor belli zaten çatlama olduğu. inşallah geç kalmamışımdır bu akşam yine denicez umut gecesi :18::18::18:
ben bir şey sormak istiyorum arkadaşlar;
şimdi yazmışsınızya önemli olan çift koyu çizginin olduğu gün değil ertesi gün diye ertesi günde aynı şekildemi yani iki koyu çizgi varsamı ilşki olmalı yoksa o iki çizgiyi görür görmezmi:26:
Canim koyu cizgiyi gorunce yapin ama ertesi gun cift gorursen o gun yapma bence zaten onceki gunden kalma sperm kalmistir icerde. 2 gunde bir yap ki sperm kalitesi dusmesin. Hos ben arka arkaya yaptim o ayri :)
teşekkür ederim.bende bu şekilde bir denem yapıyım ozaman :)birde ovülasyon testi ile alakalı hangi marka tercih edilmeli ne önderirsiniz
o alinti yaptigin resimdeki test galenik marka. Kutunun icinde 5 adet var ve 25 tl. Kaliteli guzel ama pahali ve adeti az. Bu ay laboquick test aldim gittigidiyordan. 23.90 tl 20 adet ovulasyon 2 adet de erken gebelik testi var icinde. Galenik kadar olmasada bu da iyi ve is goruyor bence. Hemde cok uygun
O alinti yaptigin resimdeki test Galenik marka. Kutunun icinde 5 adet var ve 25 tl. Kaliteli guzel ama pahali ve adeti az. Bu ay laboquick test aldim gittigidiyordan. 23.90 tl 20 adet ovulasyon 2 adet de erken gebelik testi var icinde. Galenik kadar olmasada bu da iyi ve is goruyor bence. Hemde cok uygun
Canim koyu cizgiyi gorunce yapin ama ertesi gun cift gorursen o gun yapma bence zaten onceki gunden kalma sperm kalmistir icerde. 2 gunde bir yap ki sperm kalitesi dusmesin. Hos ben arka arkaya yaptim o ayri :)
Eki Görüntüle 981458
allah söyletti galiba. hadi bakalım inşallahbenimde testler bunlar. bugünkü en koyusu. yanında yıldızla işaretlediklerimde ilişki olan günler. zaten belim de çok ağrıyor belli zaten çatlama olduğu. inşallah geç kalmamışımdır bu akşam yine denicez umut gecesi :18::18::18:
ben bir şey sormak istiyorum arkadaşlar;
şimdi yazmışsınızya önemli olan çift koyu çizginin olduğu gün değil ertesi gün diye ertesi günde aynı şekildemi yani iki koyu çizgi varsamı ilşki olmalı yoksa o iki çizgiyi görür görmezmi:26:
Bu testlerin sonucunu merak ettin canım varmı gelişme yelkenszgemi ?????
Canim bu gecen ayin testleri. Ama malesef sonuc negatif cikti.
Olsun devam ediyoruz çift çizgiyi koyu yakalamak lazım herlade bende de 4gündür 2.çizgi silik çıkıo bekliyorum
kızlar merhaba, bende 3 aydır ovi test yapıyorum bu ay hgs de çekindim. sadece yumurtlama döneminde çalıştık fazla çalışamadık reglime 5 gün var.
Bende feci kasık ağrısı var sanki hemen regl olacağım gibi birde göğüslerim arasında farklılık var sol göğüsüm diğerine göre daha şiş ve büyük oldu.. hiç anlamayamadım ben bu durumu
Canim valla ben gecen ay bi gun bile kacirmadim cok dikkat ettim ama kafaya cok taktiğim icin olmadı bence.
Ayy inşallah tatlım haberini bekliyoruz kan testi yaptırsana
canım erken değil mi test için daha reglime 5 gün var.. Ahhh hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin :) Cumartesi erken gebelik testi yapayım diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?