İyi canım inşallah hamilelik haberini de alırız bir kaç haftaya :)
amiiin ağzından bal damlıyo5 güb var bata inşaallah bu ay güzel haber veririmm amin amiiinnn
Benim de 5 gün var aslındaov testi yaptın mı hiç bugun benim iki çizgide kopkoyuydu yarın yine yapcam ce yine koyu çıkarsa kanda baktırcam sende de kaldıysa test bi dene bakarsın pikkkk çıkar
amiiin ağzından bal damlıyo5 güb var bata inşaallah bu ay güzel haber veririmm amin amiiinnn
aslında düşünmüyo değilim. yarın yapabilirim belki ayy keşke çift çizgi çıksa da cesaret gelse kana baktırsaaammayy ne güzel senin kopkoyu çıkmış canımm mutlaka haberini bekliyorummm ikimizden de bu ay iyi haber gelir inşaallah
İnşallah bak benim ki 4-5 gündür silikti 2 gündür koyulaştı sen de yarın bak biraz silikte çıksa üzülme çok çok silik değilse koyulaşabiliyor çünkü direk kana cesaret ben de edemedim bunu yapmak daha kolay :) bekliyorum haberini inşallah.. Ayrıca inşallah bu sayfaları okuyan ve bebek isteyen herkesin de göbişlerine en kısa sürede bebişleri yerleşsin.. Âmin..
Amin amin Amin :) agzin bal yesin :)İnşallah bak benim ki 4-5 gündür silikti 2 gündür koyulaştı sen de yarın bak biraz silikte çıksa üzülme çok çok silik değilse koyulaşabiliyor çünkü direk kana cesaret ben de edemedim bunu yapmak daha kolay :) bekliyorum haberini inşallah.. Ayrıca inşallah bu sayfaları okuyan ve bebek isteyen herkesin de göbişlerine en kısa sürede bebişleri yerleşsin.. Âmin..
İnşallah bak benim ki 4-5 gündür silikti 2 gündür koyulaştı sen de yarın bak biraz silikte çıksa üzülme çok çok silik değilse koyulaşabiliyor çünkü direk kana cesaret ben de edemedim bunu yapmak daha kolay :) bekliyorum haberini inşallah.. Ayrıca inşallah bu sayfaları okuyan ve bebek isteyen herkesin de göbişlerine en kısa sürede bebişleri yerleşsin.. Âmin..
aranıza yeni katılanlardanım.umarım bir bebekde bana verir rabbim.9 yaşında bir kızım var.1 ölü doğum ve 1düşük geçirdim normal takvimle bir türlü tutturamadım bebişi ovulasyon testlerim bugün geldi adetimin 3. Günündeyim.düzenli olarak 28 günde adet oluyorum.şimdi ben 10. Gün mü başlamalıyım testlere yoksa daha erkenmi başlıyayım garanti olsun diye.inanın 33 sayfadaki bütün yorumları tek tek okudum.tüm linklerden inceleme yaptım.bu ay tutturursam ne mutlu çok bilimsel bir bebiş olcak inşallah.çift çizginin en koyu olduğu akşam ve ertesi gün müdür operasyon günümüz başarı sağlamam lazımyoksa evde artık savaş çıkıcak
Iyi aksamlar canim.. bende senin gbi belirtileri dayanak göstererek aile hekimime gittim. O da bana hamilelik için çok erken bu belirtileri yaşaman dedi. Moralini bozmak istemem ama cok da umitlenme istersen. . Sonra cok üzülüyor insanmrba bn esımle adetımın bıttıgı gun ve ertesı gunu ılıskıye grdık ve arkasından 4 gun sonra mıde bulantılarım oldu ve bır hafta sonrada kasık ve bel agrıları cekıyorum ve beyaz renkte akıntılarım oluyo hep uyumak ıstıyorum bn 28.gunlerde adet goren bırıyım bnm durumunda olupta hamıle kalan arkadaslar varmı acaba cok anne olmak ıstıyorum
Iyi aksamlar canim.. bende senin gbi belirtileri dayanak göstererek aile hekimime gittim. O da bana hamilelik için çok erken bu belirtileri yaşaman dedi. Moralini bozmak istemem ama cok da umitlenme istersen. . Sonra cok üzülüyor insan
Arkadaşlar benimde bat 24 Mart. Ovülasyon testi ve idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. Ama bugün doktora gittim hcg 41 çıktı. Hamilelik sanırım. Allah hepinize nasip etsin...
çok tesekkur ederımm bnı cvblandırdıgınız ıcın ama gercekten tamamen pıskolojım bozuldu anne olmayı cok ıstıyorum
Evet.. takmayin bosverin gitsin diyolar ama gelde bunu kendine anlat.. Inşallah rabbim hepimizin kucalarina sağlıklı hayırlı bebişler versin :) :)
merhaba kızlar kaç gündür iphoneum arızalıydı giremedim benim size anlatacaklarım var adete 5 gün kala ovulasyon testim koyuya yakın çıkıyor diye bahsetmiştim ya gidip kan vermiştim hemen 0,0 çıkmıştı sonra çizgi silikleşti ve 2 gün kala tekrar koyulaştı AMA koyulaştı dediğim kopkoyu değil silik gibi ama dünküne göre bariz koyu. bugun adet günüm 2 gündür göğsüm açıyor ve de adetim de gelmeyince gebelik testi yaptım negatif çıktı tabi aksam da meraklanıp kan verdim 2,36 olmuş drm aradım bence yeni yeni artmaya başlamış dedi eğer yarın kanda biraz daha artmış olursa ov testi cidden koyuya yakın silik bile çıkıyorsa şüphelenebikirsiniz derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?