Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

amiiin ağzından bal damlıyo 5 güb var bata inşaallah bu ay güzel haber veririmm amin amiiinnn

Benim de 5 gün var aslında ov testi yaptın mı hiç bugun benim iki çizgide kopkoyuydu yarın yine yapcam ce yine koyu çıkarsa kanda baktırcam sende de kaldıysa test bi dene bakarsın pikkkk çıkar

Benim de 5 gün var aslında ov testi yaptın mı hiç bugun benim iki çizgide kopkoyuydu yarın yine yapcam ce yine koyu çıkarsa kanda baktırcam sende de kaldıysa test bi dene bakarsın pikkkk çıkar

aslında düşünmüyo değilim. yarın yapabilirim belki ayy keşke çift çizgi çıksa da cesaret gelse kana baktırsaaamm ayy ne güzel senin kopkoyu çıkmış canımm mutlaka haberini bekliyorummm ikimizden de bu ay iyi haber gelir inşaallah

amiiin ağzından bal damlıyo 5 güb var bata inşaallah bu ay güzel haber veririmm amin amiiinnn

İnşallah bak benim ki 4-5 gündür silikti 2 gündür koyulaştı sen de yarın bak biraz silikte çıksa üzülme çok çok silik değilse koyulaşabiliyor çünkü direk kana cesaret ben de edemedim bunu yapmak daha kolay :) bekliyorum haberini inşallah.. Ayrıca inşallah bu sayfaları okuyan ve bebek isteyen herkesin de göbişlerine en kısa sürede bebişleri yerleşsin.. Âmin..

tamam canım mutlaka haberleşelim.. Rabbim nerde çocuk iseteyn varsa hayırlısıyla nasip etsin amin amin amiin...

Amin amin Amin :) agzin bal yesin :)

canım ben bugün yaptım ovulasyon testini. silik çıktı malesef olmadı bu ay da galiba yanlız anlamadığım bişi var. benim 15. gün çift çizgi çıktı 16.gün silikleşti. 18.gün daha silik. 20. gün 16. gün gibi hatta ondan biraz fazla koyu. koyulaşmış yani ama bugün yani 25. gün yine silik. baya silikleşmiş yani ovulasyondan 5 gün sonra koyulaşmaya başlayıp sonra yine silikleşmiş.. niye öyle oldu acaba.. aklıma bir şeyler geliyor ama öyle değildir inşallah:44:

10. Gün başlayın muhtemelen 14-15.gün yumurtlamadır

Arkadaslarr. . Lütfen yardim edin.. 10. Günümden beri ovulasyon testi yapiyorum fotograf larini çektim .. nasıl yukleyebilirim siteye yorumlarınıza ihtiyacım varr...

mrba bn esımle adetımın bıttıgı gun ve ertesı gunu ılıskıye grdık ve arkasından 4 gun sonra mıde bulantılarım oldu ve bır hafta sonrada kasık ve bel agrıları cekıyorum ve beyaz renkte akıntılarım oluyo hep uyumak ıstıyorum bn 28.gunlerde adet goren bırıyım bnm durumunda olupta hamıle kalan arkadaslar varmı acaba cok anne olmak ıstıyorum

Arkadaşlar benimde bat 24 Mart. Ovülasyon testi ve idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. Ama bugün doktora gittim hcg 41 çıktı. Hamilelik sanırım. Allah hepinize nasip etsin...

arkadaşlar dün adetimin 8.günüydü ovü testi yaptım biri koyu biri çok açık göründü.bugün yine yaptım busefer çizgi çok dikkatli bakınca görünüyor.yumurtam çatlamış olamaz değilmi?klomen kullanıyorum bugün 5.gün son hapları içiyorum.erken çatlamış olamaz demi.gerçi dün geceyi değerlendirdik ama acaba kaldı aklımda ne olur acil cevap verin.bilgilerinize çok ihtiyacım var.

Iyi aksamlar canim.. bende senin gbi belirtileri dayanak göstererek aile hekimime gittim. O da bana hamilelik için çok erken bu belirtileri yaşaman dedi. Moralini bozmak istemem ama cok da umitlenme istersen. . Sonra cok üzülüyor insan

çok tesekkur ederımm bnı cvblandırdıgınız ıcın ama gercekten tamamen pıskolojım bozuldu anne olmayı cok ıstıyorum

çok tesekkur ederımm bnı cvblandırdıgınız ıcın ama gercekten tamamen pıskolojım bozuldu anne olmayı cok ıstıyorum

Evet.. takmayin bosverin gitsin diyolar ama gelde bunu kendine anlat.. Inşallah rabbim hepimizin kucalarina sağlıklı hayırlı bebişler versin :) :)

Arkadaslarr ovulasyon testim hala silik de olsa belirgin çıkıyor. . En koyu halini 2gun once yakaladm .. hala yapmaya devam ediyorum. . Sizde de böyle oluyor muydu.. birde ağrım da var

merhaba kızlar kaç gündür iphoneum arızalıydı giremedim benim size anlatacaklarım var adete 5 gün kala ovulasyon testim koyuya yakın çıkıyor diye bahsetmiştim ya gidip kan vermiştim hemen 0,0 çıkmıştı sonra çizgi silikleşti ve 2 gün kala tekrar koyulaştı AMA koyulaştı dediğim kopkoyu değil silik gibi ama dünküne göre bariz koyu. bugun adet günüm 2 gündür göğsüm açıyor ve de adetim de gelmeyince gebelik testi yaptım negatif çıktı tabi aksam da meraklanıp kan verdim 2,36 olmuş drm aradım bence yeni yeni artmaya başlamış dedi eğer yarın kanda biraz daha artmış olursa ov testi cidden koyuya yakın silik bile çıkıyorsa şüphelenebikirsiniz derim

Kızlar merhaba ben merak ettim artış var mı diye bügün öğlen kan testi yaptırdım 2,47 olmuş dün akşam bakmışlardı diğerini 24 saat bile olmadı ama yine de daha çok artar sanmıştım bu normal mi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…