Çok teşekkür ettim canım ya
sadece cift cizgiyi gorunce mi iliski? yani tek iliski mi? genelde tek ilsiki ve ovulasyon gunu erkek oldugu tezi var da, o yuzden soruyorum
Ya hu yanlış anlamazsan şu alıntı işini birde öğretsen hergün buradayım :)) ama cvp yazamıyorum
#testi Sabah 08 ile aksam 10 arasi yapmak gerekiyor. 12 uygundur. her gun ayni saatte yapmaya ozen gosterin. bu onemli. cizgiler birbirine yakin cikmaya baslayinca riske etmemek icin gunde 2 defa yapin.
Çok teşekkür ederim.
Mrb arkadaşlar bende ovulasyon testini deniycem yarin adetimin 13.gunu bu testi hangi gun yapiyoruz vede testi yapmadan bir gun once birliktelik oldu farkeder mi bi sonraki adet doneminimi beklemem lazim cvp verirseniz sevinirim 1asilamam oldu tutmadi zor bi surec allah herkese sabir versin ins kucagimizi bos birakmasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biraz gec cevap yazdim, ogrendin mi? simdi yorumlarin altinda alinti ile cevapla yazisi var, onu tiklarsan tek alinti yapabiliyorsun. onun yanindaki ucgeni tikla her bir yoruma bir suru alinti yapiyorsun. yani alinti yapmak istediklerinden ucgene tikla ve en son konuya cevap ver de, bu kadarcik :))
#
Öğrendim Öğrendim hergün de buradayım maşallah buranın yerlisi oldum neredeyse :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biraz gec cevap yazdim, ogrendin mi? simdi yorumlarin altinda alinti ile cevapla yazisi var, onu tiklarsan tek alinti yapabiliyorsun. onun yanindaki ucgeni tikla her bir yoruma bir suru alinti yapiyorsun. yani alinti yapmak istediklerinden ucgene tikla ve en son konuya cevap ver de, bu kadarcik :))
#
Öğrendim Öğrendim hergün de buradayım maşallah buranın yerlisi oldum neredeyse :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmamis, boyle renkli kutucukta gozukmuyor
olmamis, boyle renkli kutucukta gozukmuyor
Programı tlf indirdim biraz önce bunuda öğrenecem du
arkadaşlar ben de bu ovulasyon testini kullandım ve şimdi hamileyim.internetten sipariş verdim.adı ovula.deneyin derim.çünkü bazen bu yumurtlama olayları değişebiliyor..
canım benim servikal mukuş test poztf çıkmadan 3.4 saat önce çıkmıştı muhtemel ov gününe yakın sık sık kontrol etmen gerekiyor akıntını biraz açık söylicem kusura bakma vajinanın derinliklerine doğru iki parmağını sokup akıntıyı dışarıya alman gerekiyor akıntın kaygan yumurta kıvamında ise bu yum. çatlama saatler içerisinde gerçekleşeceği anlamına geliyor 4 saatte bir ov testini tekrarlamayı tavsiye etmişti bana burdan bir arkadaş bende sana ediyorum test silikleşmeye başladığında yumurtan çatladığı anlamını taşıyor canım
bu arada yum. çatlamada akıntın sıvılaşıyor kayganlık ve elastkiyet kalmıyor sıvı su gibi veya beyazımsı sıvı şeklinde oluyor senin testinin poztf çıktığı zaman akıntın sıvılaşmış ise yum çatlama gerçekleşmiştir büyük ihtimalle
Arkadaslarr iyi geceler. . Adetimin 10. Gününden itibaren 2 GÜNDÜR testi uyguluyorum. T çizgisi cok cok dikkatli bakinca gözüküyor. . Yumurtlama günümü geçirmiş olabilir miyim adetim biter bitmez mi baslasaydim acaba.. yoksa vücudum kendisini mi hazirliyo.Lütfen cevappp...
Olabilir Ov testi yapsana bir tane hamişsen gebelik testi daha göremezken yumurtladığın gün gibi koyü çıkıyor
arkadaşlar merhaba. ben de 15. gün çift çizgiyi gördüm. 15. gün akşam, 16.gün akşam ve 17. gün sabah ilişki oldu. sonra ilişkiyi bıraktım. acaba devam etmeli miydim. yoksa yeterli mi:26:
kizlar merhabalar ben artik catlatip orta yerimden patlicam :)) adetime 2 gun var goguslerim 10 gundur sis ve aciyor ve 10 gun once pembe akintim oldu bugunde kahverengi oldu sancilarimda var ayy ne olur ya bu kanamalar yerlesme kanamasi olabilir mi
Çift çizgiden sonra kontrol ettin mi çizgin silikleşmeliydi garantiye almak istersen 5 gün aralıksız çalışabilirsin belki 17. Gün çatladı bugünü de deperlendir
16.gün silikleşmeye başlamıştı canım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?