- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
13.gun evet vok koyu olamasada koyuluk vardı bızde sabahında degerlendırdık masallah sızler ıyı degerlendırmıssınız ınsallah hamıle kalırsın canım benım o yuzden pek umudum yokBen de 12.gün kopkoyu gördüm 13.gün çok silikti senin 13.gün nasıldı koyuluğu? Biz 12.13.15.günler çalıştık benim4.denemem ilk defa ovu test kullandım, sen canım?
canım sen zaten 26 ıle 28 arasında goruyorsan yazdıgın 26-27-28 bekleyeceksın 1 eylulde olmaz guzelım benım 30 ve 30 dan yukarı ıse adet aralıgın eylul ve sonrasında olur.. ınsallah hayırlısıyle sızde bebek sahıbı olursunuz allah yoklugunu aratmasın..
13.gun evet vok koyu olamasada koyuluk vardı bızde sabahında degerlendırdık masallah sızler ıyı degerlendırmıssınız ınsallah hamıle kalırsın canım benım o yuzden pek umudum yokama kısmet tabı ..bende ılkk defa ovı. testı kullandım labaguıck markasından sızler hangı marka kullanıyorsunuz??
Hamis olabilrsin yesil12 dede böyle seyler yaziyordu hayirlisibirde psikolojik mi bilmiyorum bugün belim ve karnımda resmen adet sancısı var resmen sancı çekiyorum var mı böyle bişey ?
Hamis olabilrsin yesil12 dede böyle seyler yaziyordu hayirlisi
İnş ikimizde hamişizdir değilsekte üzülmek yok umutlar eylül ayına ben de laboquick kullanıyorum canım13.gun evet vok koyu olamasada koyuluk vardı bızde sabahında degerlendırdık masallah sızler ıyı degerlendırmıssınız ınsallah hamıle kalırsın canım benım o yuzden pek umudum yokama kısmet tabı ..bende ılkk defa ovı. testı kullandım labaguıck markasından sızler hangı marka kullanıyorsunuz??
Benimde 12. gunde t cizgisi c den kopkoyuydu o gun değer lendiremedik sabahinda oldu.bi dahada olmadi kizlar nasib ten otesi yok ne kadar kendimizi yirtsakta bos bu dünyada yiyecek ekmegi varsa gelir hic bekletme zz.yesill12 de 10 gun sonra felan olmustu evet seninki cok erken :) esimle tv izliyoruz askim kumandayi at diyorum yok diyor belki bebek vardir deyip ayağım a kadar getirdi12. gün çift çizgi sonrası ilişki ve dün 13. gün gece ilişki oldu . çok erken değil mi bugün 14. gün
Belli olmaz hic belki hamilesindir :))Kızlar mrb bende bu ay ovulasyon testi kullandm t çizginin koyu olduğu gün değerlendirdik ertesi gün olmadı diğer gün oldu zaten bidahada çizgi çıkmadı sizce kaçırdım mi?? Yoksa zamanında oldu mu???
Kizlar benim adet sikulasyonum 25gunde bir. Buna gorede ovulasyon test kullanim talimatinda 7.gunu baslayin yaziyordu. 7.gunden beri yapiyorum hep ikinci cizgi sikip cikiyor bugun 12.gunum aksam yine yapicam ama 5lik test almistim simdi tekrar mi almam gerekiyor ve daha kacinci gune kadar devam edicem bole 2hafta boyunca hergun test yapicaksam yandim wallasilik cikan testleri dikkate almiyoruz demi tam koyu cikmasi lazim :/
Tsk ederimm ins olurum bu ay ve de isteyen herkes :)Eger adet siklusun 25 günse tahminen bugün yarın yumurtlama olması lazım bence test al ve yapmaya devam et...
aynı koyulukta çizgiyi yakaladıktan sonra yapmıcaksın zaten ki bu durumda tahminen 6-7 gün yapmış olursun test...
İnşallah nasip olur bu ay isteyen herkeseee
Kızlar selam tekrar. Ben size kendi deneyim ve tavsiyelerimi paylaşmak isterim. Burası her konuda bilgi almak için cok yararlı bir site, ama malesef bi yandanda herkesin yaşadıgını kendimize çekip kendimizi huzursuz etmek için birebir. Öncelikle ben ilk ay denemde Predictor ile hamile kaldım. Öyle 4 saat su içmemek falanda gereksiz. 2 saat cok sıvı tüketmeden yaparsanız hassas olan bir ovu testi mutlaka dogru sonucu vericektir. Ben sırf merakımdan 3 kutu ovulasyon testi denedim ve eş zamanlı olarakta Dijital olan Clear Blue'yu kullandım. Evet hemen hemen her gün iki cızgı cıkıyor bu sizi yanıltmasın, 17. gunumde çift cizgiyi gördüm. 15-17 ve 18. günlerde calısmalar oldu sonra bıraktık. Şuan 5 haftalık hamileyim. Predictorun elimde kalan tek ovulasyon testini 29. gun yaptım ve pozitif sonucu aldım bunun üstüne kalktım gittim hem predictorun gebelik testini hemde baska bilinmedik bi markanın gebelik testini aldım. Malesef bilinmedik markanın gebelik testinin cizgisi gözle gorulmezken predictor ikinci cizgiyi en azından gozle gorulur sekilde verdi. 31. gunumdede yani henuz reglym gecmemişken gittim kan tahlili yaptırdım ve 161i gördüm.
Daha sonra Kan degerleri, yok düşük yaşayanlar yok o mu bumu okudukca hamile oldugumun keyfini bile süremedim nerdeyse. acaba düşermi onumu yapsam bunumu yesem diye internetten okudukca irdeledikce psikolojim bozuldu. Dün doktora gittigimde şuan herseyin saglıklı oldugunu gördük. Doktorda bana özellikle internetten uzak dur dedi ve bence cok haklıydı.
Bilmediklerimiz konusunda birbirimize yardımcı olmak burdan okuyup fikir edinmek cok guzel ama herkesin yaşadıgı deneyim bambaşka tabiiki.
Umarım Allah herkese en kısa sürede saglıklı bir bebek nasip eder, ve bende dahil olmak üzere hamile olan herkes bebişini kucagına almayı nasip eder inşallah.
Bunlar benim deneyimlediklerim, umarım sizlere azda olsa yardımcı olur.
Bu arada öyle cok erken belirtilerim olmadı benim, sadece regly'den bi hafta önce bel agrısı ve bir kac gun öncede goguslerimde coook hafif acımalar basladı. onun dısında hala ne kusma ne mide bulantısı hic bisey yok.
Predictorun testlerini internette nerde bulabiliriz?
gittigidiyorda sadece gebelik testleri var.... ya da ben bulamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?