• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

BoNCuK_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
1.935
42
358
İstanbul
Kızlar Merhaba
hanı derler ya yumurtlama oncesı kız sonrası erkek cocuktur dıye bu oran burda nedır merak ettım.
Sızlerden bır rıcam olucak Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalanlar,teste cızft cızgıyı gordukten sonra kac kere ılıskı oldu bebeginizin cınsıyetı nedır ?
yumurtlama gunu tek ılıskı deneyenler ozelıkle testte cıfc cızgıyı goruncemı denemenız oldu yosa sılıklesıncemı ?Bebeğinizin Cinsiyeti nedir?

Topigin hayirli olsun canim benim doktorum sunu söylemisti teste cift cizgiyi gördükten sonra diger gün ayni saatte tekrar testi yapiyorsun ve eger cizgi siliklesmisse birliktelik olsun ama sadece bir defa erkek olma ihtimali o zaman yüksek dedi ama testi yapacagin zaman son 4 saat fazla sivi tüketilmeyecek özellikle meyve suyu hic icilmeyecek ben bunu 1 ay denedim ve kacidim yumurtlamayi ve tutmadi bu ay insaAllah hersey yolunda giderse yumurta takibi ve catlatma ignesi yaptiracam bence en kesin yöntem yani hamile kalmak icin,, erkek kiz o Rabbime kalmis ama tebdir bizden taktir Allahtan diyip deniycem bu ay tekrar topigin hayirli olsun bol katilim bol paylasim olur insaAllah.....

Topiğinin konusunu çok beğendim. Benim için ovulasyon testi tam bir muamma çünkü. Silikleşmeyi bırak hiç çift çizgi yakalayamadım. Medismart kullanmıştım. Sen hangi marka kullanıyorsun canım?

ben hiç denemedim.
bu ay adet olursam(ki inş. olmam!) ilk işim ovulasyon testi almak olacak.
bi de vücut ısısı felanda önemliymiş.
inş. teste gerek kalmadan hamiş oluruz.
kız erkek farketmez.sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inş. Rabb'im en kısa zamanda.

tsk ederım kızlar hepımıze hayırlı olsun ıns
Topigin hayirli olsun canim benim doktorum sunu söylemisti teste cift cizgiyi gördükten sonra diger gün ayni saatte tekrar testi yapiyorsun ve eger cizgi siliklesmisse birliktelik olsun ama sadece bir defa erkek olma ihtimali o zaman yüksek dedi ama testi yapacagin zaman son 4 saat fazla sivi tüketilmeyecek özellikle meyve suyu hic icilmeyecek ben bunu 1 ay denedim ve kacidim yumurtlamayi ve tutmadi bu ay insaAllah hersey yolunda giderse yumurta takibi ve catlatma ignesi yaptiracam bence en kesin yöntem yani hamile kalmak icin,, erkek kiz o Rabbime kalmis ama tebdir bizden taktir Allahtan diyip deniycem bu ay tekrar topigin hayirli olsun bol katilim bol paylasim olur insaAllah.....
cnm saqol ıns gonlundekı olur yumurta takıbı en mantıklısı tabıkı
Topiğinin konusunu çok beğendim. Benim için ovulasyon testi tam bir muamma çünkü. Silikleşmeyi bırak hiç çift çizgi yakalayamadım. Medismart kullanmıştım. Sen hangi marka kullanıyorsun canım?
ben labaquıck kullanıyorum cnm

cnm topik hayırlı olsun.paylaşımlarıı merakla bekliyorumm bendeeee
saqol cnm bende beklıyorumda emınım bu konuda calısanda cokturama herkes acık soylemeye cekınıyor sanırım :)
Arkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)
Cnm sagol hakkında hayırlısı olsun ogrenınce beklıyoruz .Buna gore sık ılıskın olmus yumurtlama gunu katılanlar olursa tablo yabıcam bunları :)
Benim halam cift cizgiyi gordukten sonra ertesi gun tekrar yapti siliklesince tek iliskiyle hamile kaldi ve oglu oldu. Erkek cocuklari cok sevdigi icin oyle yapti.
cnm sagol bılgı ıcın halan ıcın hayırlısı olsun sevındım
ben hiç denemedim.
bu ay adet olursam(ki inş. olmam!) ilk işim ovulasyon testi almak olacak.
bi de vücut ısısı felanda önemliymiş.
inş. teste gerek kalmadan hamiş oluruz.
kız erkek farketmez.sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inş. Rabb'im en kısa zamanda.

cnm ıns en kısa zamanda hamıle kalırsın

hayatım merhaba
biz çift çizgiyi gördüğümüz günün gecesi ve ertesi gün birlikte olduk canım

merhaba oğlakcm evet senınde yumurtlama zamanları sık ılıskı olmustu ıns saglklı bır oglusun cnm benım

hayatım merhaba
biz çift çizgiyi gördüğümüz günün gecesi ve ertesi gün birlikte olduk canım

Oglak merhaba, çift çizgiyi gordugunuz gun ve ertesi gun birlikte oldugunuzu belirtmissiniz, peki su anda gebe misiniz? Ben de sanirim sizinle ayni durumdayim ve sansimi merak ediyorum, daha dogrusu onumde iyi bir ornek olmus olursa moral olacak bana.

Oglak merhaba, çift çizgiyi gordugunuz gun ve ertesi gun birlikte oldugunuzu belirtmissiniz, peki su anda gebe misiniz? Ben de sanirim sizinle ayni durumdayim ve sansimi merak ediyorum, daha dogrusu onumde iyi bir ornek olmus olursa moral olacak bana.

evet canım oğlak hamiş şu anda inşaAllah Rabbim gönlündekini nasip eder ona da sana da

evet canım oğlak hamiş şu anda inşaAllah Rabbim gönlündekini nasip eder ona da sana da

Ezel cevabin icin tesekkur ederim, gercekten cok iyi bir haber bu. Tabi bu ay ya da 1-2 ay sonra farketmez ama insan bir an once sonuca varmak istiyor. Sen ne durumdasin? Insallah sen de anne adayisindir...

Ezel cevabin icin tesekkur ederim, gercekten cok iyi bir haber bu. Tabi bu ay ya da 1-2 ay sonra farketmez ama insan bir an once sonuca varmak istiyor. Sen ne durumdasin? Insallah sen de anne adayisindir...

yok canım malesef biz daha yakalayamadık denemelere devam yeni adet gördüm yumurta takibi yaptırmak istiyorum doktora ama kısmet ovülasyon testide alıcam garantiye almak için

yok canım malesef biz daha yakalayamadık denemelere devam yeni adet gördüm yumurta takibi yaptırmak istiyorum doktora ama kısmet ovülasyon testide alıcam garantiye almak için

Insallah sen de bir an once hamile kalirsin. Insan ne kadar heyecanlaniyormus bu surec icerisinde. Allah hepimize kismet eder insallah.

Back