Öğlen saat 12:00 ile 17 00 arası akşam 20 00 ile 22 00 arasında yapabilirsin gündüz ki ilk idrarla olmayacak hergun aynı saat aynı dakikka yaptı çizgisi köyü yada daha koyu yumutlama oluyor üç gün değerlendir sonra ertesi gün yine test yap eğer t çizgisi kaybolcak derecede çıkmazsa çatlama oda iki gün daha değerlendir bu kdr aklında soru varsa söyleMerhaba arkadaşlar kimyasal gebelikten sonra bu ay hamile kalamadım aralıkta ovülasyon testi kullanmaya karar verdim nasıl kullanıyoruz adetten kaç gün sonra ve çizgilerde neye dikkat etmeliyim şuan adetim yarın bitiyor
Çok teşekkür ederim adetim bitince başlıyorum ozamanÖğlen saat 12:00 ile 17 00 arası akşam 20 00 ile 22 00 arasında yapabilirsin gündüz ki ilk idrarla olmayacak hergun aynı saat aynı dakikka yaptı çizgisi köyü yada daha koyu yumutlama oluyor üç gün değerlendir sonra ertesi gün yine test yap eğer t çizgisi kaybolcak derecede çıkmazsa çatlama oda iki gün daha değerlendir bu kdr aklında soru varsa söyle
çift çizgi çıktıktan sonra tekrar yapınca silikleşiyorsa çatlama oluyor yaniMerhaba canim bende ilk gecen ay denedim tutmadi bu ayda denicem, regli bittikten sonraki gun baslamak mantikli herkes yumurtlamayi regli duzenli olsa bile ayni gun olmuyir cunku
Sabah ilk idrarla yapmicaksin
Sivi alimini durdurup iki saat sonra yapicaksin
Teste 3damla damlatmaan yeterli
Herbun ayni saat daha iyi
Cizft cizgi cikinca yumurtlama siliklesince catlama oliyo
Kolay gelsin canim simdiden
Genelde ewet bazi bayanlarda pko oluyo onlarda catlamayabiliyorda, genel olarak bi dr gorunmekte fayda warçift çizgi çıktıktan sonra tekrar yapınca silikleşiyorsa çatlama oluyor yani
PKO BELİRTİLERİNİ OKUDUM BENDE YOK GİBİ DURUYOR AMA BELLİ OLMAZ TABİ DAHA ÇOK KAN PIHTILAŞMASI BELİRTİLERİ VARDI BENDEGenelde ewet bazi bayanlarda pko oluyo onlarda catlamayabiliyorda, genel olarak bi dr gorunmekte fayda war
Canim ben pihtilasmayi hic bilmiyorum dr danis istersenPKO BELİRTİLERİNİ OKUDUM BENDE YOK GİBİ DURUYOR AMA BELLİ OLMAZ TABİ DAHA ÇOK KAN PIHTILAŞMASI BELİRTİLERİ VARDI BENDE
Canim telefondaki programa uymayabilir bide heray ayni zamanda olmuyormus yumurtlama burdan ogrendim bendeNormalde telefondaki programa göre 28'inde olması gereken günüm meğer bugünmüş, cuma günü ovülasyon testi yaptığımda negatifti, bugün pozitif çıktı, demek ki o programlara pek bakmamak lazım.
T v C net çıkınca yumurtlama oluyor demektir diye biliyorum. Hatta bugün benim T daha belirgindi C'den.
Yumutlama günü diye bağırıyor test 3 gün üst üste değerlendir çatlama olcak yarın siliklesirse oda iki daha kat ilişki olsunMerhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
Bugün test yaptım dünden daha az koyu pcosum ondan gerçekten yumurtlama. DimşYumutlama günü diye bağırıyor test 3 gün üst üste değerlendir çatlama olcak yarın siliklesirse oda iki daha kat ilişki olsun
Evet cnm gerçekten yumurtlamaBugün test yaptım dünden daha az koyu pcosum ondan gerçekten yumurtlama. Dimş
İnşallah canım güzel haberler alırımEvet cnm gerçekten yumurtlama
Aynen, ben geçti sanıyordum, bugün bir baktım ovülasyonda pik var, ben şok. :)Canim telefondaki programa uymayabilir bide heray ayni zamanda olmuyormus yumurtlama burdan ogrendim bende
Canım benimki ne olmuş anlayamadım ilk kez kullanıyorumda19. Günü de değerlendirdk pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?