- 18 Kasım 2019
- 227
- 74
- 28
- 34
Adetinizin kaçıncı günü acaba? Daha pozitifi olmamışCanım benimki ne olmuş anlayamadım ilk kez kullanıyorumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinizin kaçıncı günü acaba? Daha pozitifi olmamışCanım benimki ne olmuş anlayamadım ilk kez kullanıyorumda
Adetinizin kaçıncı günü acaba? Daha pozitifi olmamış
adetim biteli 4 gün olduİkisi de aynı koyulukta ya da T çizgisi C çizgisinden koyu olması lazım
Canım neden böyle silikleşti acaba anlamadım bugün 11.günEvet cnm gerçekten yumurtlama
Canım gebelik oluştu mu inşllah olmuştırCanım neden böyle silikleşti acaba anlamadım bugün 11.gün
19. Günü de değerlendirdk pardon![]()
hayır canım 2 gün sonra adet oldum maalesef şuan övülasyon testi deniyorumCanım gebelik oluştu mu inşllah olmuştır
İnşllah bu ay gebelik ile müjdenirsinhayır canım 2 gün sonra adet oldum maalesef şuan övülasyon testi deniyorum
Ben adet oldum ve bittim bileSon durum nedir acaba
Son adetin olur inşllah önümüzdeki ay hamiş olursunBen adet oldum ve bittim bile![]()
Ayyy çok teşekkür ederim.Aminnn inşallahSon adetin olur inşllah önümüzdeki ay hamiş olursun![]()
Merhaba canım hamilesin snırımMerhaba arkadaşlar kimyasal gebelikten sonra bu ay hamile kalamadım aralıkta ovülasyon testi kullanmaya karar verdim nasıl kullanıyoruz adetten kaç gün sonra ve çizgilerde neye dikkat etmeliyim şuan adetim yarın bitiyor
Canım benim adetimin başladığı günden itibaren 15. Gün koyulaştı bazılarının 17 dede koyulaşıyormuş telaş yapma yapmaya devam etMerhaba canım hamilesin snırımnasol yapyon anlatırmısın bende ilk defa bu ay kullanacağım 5 6 gündür yapıyprum ama hiçbirnşey anlamadım hiç silik çıkmadı
![]()
Benimki böyle canımCanım benim adetimin başladığı günden itibaren 15. Gün koyulaştı bazılarının 17 dede koyulaşıyormuş telaş yapma yapmaya devam et
Canım sondaki koyulaşmış bugünü yarını değerlendir hemenBenimki böyle canımyarında bakacağım
![]()
Ama canım sencede diğerleri bugünkü gibi değilmi benmi öyle görüyprum yaCanım sondaki koyulaşmış bugünü yarını değerlendir hemen
Koyulaşmış canım ben öyle gördümAma canım sencede diğerleri bugünkü gibi değilmi benmi öyle görüyprum ya![]()
Saol canım cevap verdiğin için inşallah tuttururuzKoyulaşmış canım ben öyle gördüm